Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Kalbejau su  mokykla, deja, taip. Be testo nepriims. 

Gal kazkuriuo metu gausim vietos. 

Nezinau ka zmones daro. Gal tuomet isvis slepiasi, nesako. O, sveikata jo puse velnio, temperaturos nera. Tik nosis ir kosulys.  

Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, kaip jus laikotes? Tai dabar ir jus turetumet saviizoliuotis 14 dienu, ar ne? Siandien per zinias parode, kad testu sistema uzluzus todel nieko nepriima.

Vaziuoju I darba - traukiniai po biski pilneja zmoniu. Reiskia daug kas gryzdineja i ofisus.
Atsakyti

labas Anglijos gyventojos, nors paskaičius kelis psl.susirodė, kad labiau Londono, priimsit į savo burį?

Esu iš nedidelio miestelio Northamptonshire. 

Atsakyti

Labas rytas.

Obetaciau, aisku priimsim, mielai prasom.

Limcamca, kaip jusu reikalai?

Pas mus nuo siandien vel nebepriima lankytoju, siaip turejom gardeno vizitus, seimos galejo susitikt kieme per atstuma, dabar vel uzdare. 

Geras orelis, tikra vasara, tik kad dirbt tenka, mielai kieme pagulineciau 😏

Atsakyti
QUOTE(Obetačiau @ 2020 09 15, 08:57)
<p>labas Anglijos gyventojos, nors paskaičius kelis psl.susirodė, kad labiau Londono, priimsit į savo burį?</p><p>Esu iš nedidelio miestelio Northamptonshire. </p><p></p>

Sveika Obetaciau 4u.gif junkus drasiai 4u.gif kokiam miestelyje gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti

Sveika Obetaciau 4u.gifjunkus drasiai 4u.gifkokiam miestelyje gyvenat bigsmile.gif

labuka,

iš Kettering aš.

Kaži kaip Limcamca berniukas?

Labai daug painiavos ir savotiško neadvekatumo su šia pandemija. Nors žmonių neatsakingumo irgi yra. 

Kaip smagu tokie šilti orai. Džiaugiuosi, kad per karantiną apsisukus galvai nenusipirkau šiltnamio  :D grįžus į darbus nevisada suspėju ir vazonus pasilaistyt, tai kamman tas šiltnamis kaip aksesuaras kieme  :B

Atsakyti

Sveikos, 

SVeika prisijungusi Obetaciau, prasom neiseiti, pasibuti. Koks idomus tavo nikas  :D 

Aciu, kad teiraujates, gerai mano vaikas. Is paziuros nieko jam nera. Jis gi pas mane sportininkas, paskutiniu metu maudesi lediniame vandenyje, dar tie sportai lauke. Gal ir persalo. Sedim namie iki 25os dienos, arba gavus neigiama testa gali grizti visur. Bet, testa gauti misija neimanoma. Kazkokia nesamone vyksta. 

Atsakyti

O mes su vyru vis pagalvojam, kad butu gerai kitais metais siltnamis. Siemet kazkaip sekesi ir su gelemis, ir su darzovemis. Gaila, per velai susisgribom. 

Siaip, jooo... darzininkyste ir sodininkyste siandien labai ant bangos buvo. Net, visai tiems dalykams neprijauciantys tuo uzsieme  :D  :D​ 

Atsakyti

Siemet visa kiemo veikla buvo ant bangos, viska ispirko, baseinus, supynes, grilius 😄 Siltnamio as visai noreciau, bet pas mane tai nera kur statyt, nusprendem naikint braskiu lysve, palikt kokius 5 kerus, nes nieks ju neskina ir nelabai megsta, geriau i ta vieta pasodinsim pomidorus ir agurkus, MB net pazadejo sukalt man lysves pakeltas, na sita kad isteses, tai tik kokie 5% 😂

As jau bijau kada atsals ir prasides slogos bei kosuliai, visur matys tik corona.

Atsakyti
Obetaciau,sveika pasijungus mirksiukas.gif

Manes tai visiskai netraukia zemes darbai biggrin.gif Uztenka zemuogiu kabanciuose vazonuose biggrin.gif

Atsakyti

Giega, dar atostogaujat? 

Man faina visokie kabantys ant tvoru vazonai. Arba kiti dar ir braskes augina ir darzoves jose. 

Atsakyti

Heida, pabandziau atnaujinti info settled statuse, ivesti naujo paso duomenis, tai zinok leidzia keisti online, lyg nebereikia siusti. 

Gal rytoj pabandysiu iki galo. Faina butu, kad nereiktu siusti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 16 rugsėjo 2020 - 14:33