Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Jums nemeta virusu prisijungus i SM. Man tuoj kantrybe baigsis. 

Maniskiai startuoja penktadieni. 

Vakar vasara palydejom Gaucho restorane. Vaziavom i Hampstead'a, nes ten patogiau auto pastatyti. Faina, skaniai pavalgem, aplinka grazi. Nepigu, aisku. Tai vat, jeigu lyginant kainas tai vistik geriausias steikas Flat Iron. 

O, siandien tiek planu turejom, norejau su dickiu pravaziuoti marsruta autobusu iki jo mokslu. Vyras netycia auto raktus issinese. Nu bliam, bliam. Is naujo visa savaite persidelioti reikia. 

Atsakyti
Meta meta tokua slykscia reklama,kad viska is pradziu pradet turi..
Man dar buna,kad praso papildomai uz intika susimojet,tada turiu wi fi atjungt. Savo troikes neribota turiu.

As vakar irgi norejau kur nirs pavalgyt,beg kol sugalvojau,jau vuetu norimuose nebegavau biggrin.gif Be to zuvies namie buvo,tai nelabai ir verziaus.. Beje,kai kurie restoranai prasitese dar ir rugsejuj sita akcija.
Atsakyti

Mano vyras buvo gaves dovanu voucheri pas juos pavalgyti. Bet, tik mums dviems. Ir tas voucheris trumpai galiojo, paskui pratese del karantino net pora kartu. Tai, jau dabar nebelaukem, ejom. Vedemes ir vaikus, pagalvojom smagu visiems 4-iems po ilgo laiko papietauti. Tai maloniai nustebom, kad ir ta akcija pritaike. 25 svarus sumokejom tipsu. Va, situ tai gaila. 

Atsakyti

Mano pana pradeda ketvirtadieni.

SM rodo kad virusas yra ir istisai blokuoja, is kokio septinto karto pavyksta uzeit. 
Limcamca, o tipsai jau buvo priskaiciuoti prie saskaitos? nes 25£ tai tikrai neduociau, daugoka 😕

Atsakyti

Taip, is karto irasyti i saskaita. 12.5 % bendros sumos. 

Atsakyti
Na tai ka ant akcijos sutaupet,ta ant tipsu palikot biggrin.gif biggrin.gif

Net per kompa nevisada SM puslapi is pirmo karto atidaro..
Siaip kure kure ta nauja versija,geriau jau butu telefo programele sukure..

Uzsidejau sena MB ismanuji laikrodi,vis norejau paziuret,kiek as zingsniu nueinu biggrin.gif Tai va,siandien turejau 113 stopu,nuejau 9815 zingsniu mirksiukas.gif Normaliai biggrin.gif
Atsakyti

Sako reikia 10 000, dar eik vaiksciot  :D  :D 

Mes tai pavasari su panom buvom uzsikabine. Eidavom tuos zingsnius ir paskui dedavom kas daugiau. Fainiai labai buvo, taip draugiskai visos sportavom, toks azartas buvo paemes. 

Atsakyti
Jau ir 11000 yra biggrin.gif Ten tiek 14h buvo mirksiukas.gif Paskui jau namie nera kur privaiksciot daug biggrin.gif
Atsakyti
Aha, reikia 10 tukstanciu zingsniu padaryt. Kazin ar as tie padarau dirbdama is namu 🤔 vaiksciojant po namus ir isvedant sunes I lauka - kazin ar tiek padarysi biggrin.gif
Ketvirtadieni ir penktadieni dirbsiu is ofiso. Jau gryztam po biski i ankstesni gyvenima mirksiukas.gif

Atsakyti

Laba,

Nu va, aš sakau, gal po biški grįšim į ankstesnį gyvenimą. Tikiuosi. 

Šiandien su dičkiu važiavom jo autobuso maršrutą, kad pažiūrėti kaip atrodo, kur perlipti ir pan. Tai jau vaikis vos ne dienas suskaičiavo, kada galės pats vairuoti. Gera motyvacija mokytis  :D​ 

Atsakyti
Kuo daugiau namie sedi,tuo man geriau biggrin.gif GAtves tustesnes biggrin.gif Siandien jau mates,kad masinu daugiau,kai kurios mokyklos jau veike mirksiukas.gif

O jau mokinas teises?
Atsakyti

Jis jau vaziuoti su automatine moka, tik nera kur pasireiksti. Dabar pildom laikinas teises, gales tada imti normalias pamokas. Norim, kad ismoktu su rankine pavaru deze vaziuoti. 

Atsakyti