Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Oi, pas mus eme ir netiketai uzdare kelia praejusia savaite del trukusio vamzdzio. Vis dar remontuoja. Dabar po biski zmones jau zino, kad ziedas uzdarytas, bet pirmas kelias dienas tai kosmaras buvo. Kazkokio ryskesnio ispejimo nebuvo, tai zmones vaziavo, paskui bande apsisukineti. O, koliojosi, o reke ten. O, kamsciai kokie buvo. Kad ir mums dabar, norint i  miestuka nuvaziuoti, tai aplinkui laukais tenka. 

Mano vaikis vakar gavo atsakyma is koledzo. Bus studentas  :4u: 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikinimai studentui, smagu, naujas etapas prasideda.

Atsakyti
Labukas

Aga,kai taip staigiai uzdaro,tai bardakas visada buna..Siandien,nors vis dar taip pat uzdaryta,bet jau daug geriau prasivaziuoja.Ryte praktiskai is vis kamscio nebuvo..

Pro tavo zieda irgi kazkuria diena vaziavau,bet tuo laiku dar nebuvo siaubingo kamscio biggrin.gif

Sveikinimui studentui 4u.gif Kur istojo?
Atsakyti

Tai mechanika studijuos, ka daugiau. Kur jau jis kitur, nuolat savo motocikluose ir auto paskendes. 

Dabar reikia visa logistika suderinti, kas kur kada ir kelinta val is namu isvaziuoja ir kada grizta  :D​ 

Atsakyti
O tai reiks vazinet ar irgi nuotoliniu budu,kaip daugelis?

TAiso mano krovimo stotele.Cia kai ta elektra dinginejo,boileris nusprogo,bet ir tai stotelei nelabai patiko.Diena krauna,diena ne,uzeina-taip garsiai dirbt pradeda,kad namie isbut neimanoma.
Atsiunte kazkoki mokini.APsidejes lapeliai,kaip ka reikia daryt biggrin.gif Skambina kas 5 min kazkam,klausia ka toliau biggrin.gif Nu gal pataisys biggrin.gif biggrin.gif Arba tures kitas meistras jo darba perdarinet biggrin.gif
Gerai,kad galiu is paprastos rozetes pasikraut masina biggrin.gif
Atsakyti

Tai turbut mokinys koks. Mokytojas gal patingejo vaziuoti, ka cia vargsi, savaitgali svesti pradejo :) 

Ne, ne, vazines. Bent jau kol kas. Pirma diena rugsejo 4a diena. Man atrodo ar ne Nova tame paciame koledze mokesi, ar jos sunus? Haveringo. 

Atsakyti
Limcamca, tai mes sitam koledge mokemes. Tas buvo kazkur pries 10 metu, buvo labai fainas koledzas. Beveik vien balti mokesi.

Mes vakar, po darbu, su reikalais uz Peterborough vaziavom. Jau i kokia liuti pusiaujelej papuolem, matomumas nulinis, pyle kaip is kibiro, judejimas didziulis. Jau net prasiau kad sustotu kur pralaukt nors siek tiek kol aprims.

Draugai sugalvojo issikraustyt is Londono. Idejo nama I pardavimus ir dabar ieskosi naujo. Vienu metu ir mes buvom pasisoke, bet atslugom biggrin.gif reikia pralaukt sita laika ramiai, paskui bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Nova, oho taip toli, turejot velai grizti. O kur kraustosi draugai? I koki miesta? 

Pas mus tai bajeris. Vakar vyras rado livinge sumedziota peliuka. Nu, nusistebejom, kaip cia tas peliukas atsirado, ale va katinai saunuoliai/didvyriai tvarka is karto padare. O, siandien vaikas ziuri, gi jo peliuku narvo vienas vamzdis atsikabines ir vienas zioplas peliukas pabeges. Tai jauciu sita ir sumedziojo musu garbingi katinai. 

Atsakyti
Sveikos,

Ne, ne taip velai ir gryzom. Po 11 buvom namie mirksiukas.gif 2 val I prieki, 2 val atgal. Ryt vel vaziuojam is pacio ryto mirksiukas.gif

Draugai ziuri aplink Chelmsforda, kad netoli vaiku butu mirksiukas.gif mes ziurejom Clacton on sea namus. Nu graziu, dideliu namu ten yra, ir su dideliais gardenais. Ko mums labai truksta bigsmile.gif

Atsakyti

O jusu maziukas gardenas? Man susidares ispudis, kad lyg nemazas. 

Clacton on sea mes maudytis vaziuojam. Faina ten. Nors, nesenai skaiciau, kad pliazas labai uzterstas. Bet, miestukas tai mielas. 

Nors, senatveje visi miestukai prie juros, turbut faini. Nes, taip ir svajoji, kaip vaiksciosi su dieduku palei jura  :D​ 

Atsakyti

Man dar ne senatve, bet jau noreciau ir dabar su savo dieduku palei jura vaiksciot 😂 visa gyvenima norejau gyvent prie juros.

Limcamca, geri katinukai, sutvarke reikala, nera ko vaikstinet pabegeliam is narvu. Reik man pasiskolint katina, kiek peliu prilindo, kosmaras, is pradziu i suns maista isisuko, ta paslepem, tai dabar ryte randu visas spinteles virtuvej nusiktas, nieko ten maisto nepaliekam, bet iesko parazitkos.

Atsakyti
Labukas

O pas mane vovere vel kiema isknisus,nervina biggrin.gif

Na tai ka-ruduo atejo biggrin.gif Kada mokyklos prasideda? Kaip cia tie trafikai bus ..
Atsakyti