Laba,
Prasidejo paskutine vasaros savaite. Heida, jus mokyklai jau pasiruose? Didzioji grizta i universiteta?
Laba,
Prasidejo paskutine vasaros savaite. Heida, jus mokyklai jau pasiruose? Didzioji grizta i universiteta?
Lyg ir pasiruose, pirkom tik naujus marskinius ir batus, mazoji tai prades nuo rugsejo eit, nezinau tik ar normaliu grafiku, ar bus dienu kad is namu mokysis. Kolkas jokiu nurodymu neturim, reiks kaukes devet ar ne. Vyresne vel is namu mokysis, jei situacija nepabloges, kazkiek klasiu normaliu tures gruodzio menesi.
Laba,
Jau tos kaukes vaikams mokyklose tai man rodos nesamone. Jeigu jau sueina i vienas patalpas, ka jau ten bepagelbes tos kaukes. Geriau, dezinfekcija rupintusi.
Mano vaiki labiau neramina tai, kad bus sudaryti vadinamieji bubbles. Tai yra bendraus tik su tam tikra vaiku grupe. Su ja kartu mokysis, kartu leis pertraukas, valgys ir pan. Tai nervinasi, o jeigu tie bubbles bus visai ne tie draugai, su kuriais nuolat bendrauja. Zo, daug neaiskumu.
Laba,
man karantinas is tikro, tai visai patiko, visas gyvenimas rodos taip aprimo, tempas suletejo, kazkoks erdves jausmas atsirado, cia gal man kaip visiskai intravertei taip. Bet tikrai nenoriu kad vaikai vel sedetu namie, jiems reikia bendraut gyvai, ypac pykstu del studentes mokslu, mokam didelius pinigus, o mokosi is namu, jei jau taip, tai nors kaina sumazintu, nes mokslo kokybe tai jau apgailetina. Dar gerai kad jos patys mokslai labai susije su medijomis, internetu, soc tinklais, programeliu, reklamu, filmuku kurimu.
Laba,
Kukuruzu kruopu? Oi, man tokie patiekalai xfailai, nelabai tokiu gaminu. Reiktu daugiau pasidometi sveika mityba.
Pas mus zole irgi jau gerokai isaugusi, reikes sakyti dickiui, kad nupjautu. Is Lidl pirkau tokias mazas rozytes, nu kaip graziai atrodo. Reiktu jas persodinti, tik kazin ar prigys.