Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Prasidejo paskutine vasaros savaite. Heida, jus mokyklai jau pasiruose? Didzioji grizta i universiteta?

Atsakyti
Nesnekek net...Taip greit ta vasarele praleke..
Mazoji nuo rugsejo turejo eit i nurseri prie musu mokyklos,praktiskai tik gatve pereit,bet dar atidejo,dar neatsidarys..O senas darzelis irgi uzdarytas..

Vakar uzsisakiau is to swimwear puslapio maudimke,siandien jau gaunu siuntini biggrin.gif Atidarau-nera maudimkes virsaus blink.gif Net lindau vel i puslapi ziuret,tai matyt kokiuose skirtinguose sandeliuose turi,nes dar ateit turi..
Atsakyti

Laba, 

Prasidejo paskutine vasaros savaite. Heida, jus mokyklai jau pasiruose? Didzioji grizta i universiteta?

Lyg ir pasiruose, pirkom tik naujus marskinius ir batus, mazoji tai prades nuo rugsejo eit, nezinau tik ar normaliu grafiku, ar bus dienu kad is namu mokysis. Kolkas jokiu nurodymu neturim, reiks kaukes devet ar ne. Vyresne vel is namu mokysis, jei situacija nepabloges, kazkiek klasiu normaliu tures gruodzio menesi.

Atsakyti

Laba,

Jau tos kaukes vaikams mokyklose tai man rodos nesamone. Jeigu jau sueina i vienas patalpas, ka jau ten bepagelbes tos kaukes. Geriau, dezinfekcija rupintusi. 

Mano vaiki labiau neramina tai, kad bus sudaryti vadinamieji bubbles. Tai yra bendraus tik su tam tikra vaiku grupe. Su ja kartu  mokysis, kartu leis pertraukas, valgys ir pan. Tai nervinasi, o jeigu tie bubbles bus visai ne tie draugai, su kuriais nuolat bendrauja.  :hmm:​ Zo, daug neaiskumu. 

Atsakyti

Laba,

man karantinas is tikro, tai visai patiko, visas gyvenimas rodos taip aprimo, tempas suletejo, kazkoks erdves jausmas atsirado, cia gal man kaip visiskai intravertei taip. Bet tikrai nenoriu kad vaikai vel sedetu namie, jiems reikia bendraut gyvai, ypac pykstu del studentes mokslu, mokam didelius pinigus, o mokosi is namu, jei jau taip, tai nors kaina sumazintu, nes mokslo kokybe tai jau apgailetina. Dar gerai kad jos patys mokslai labai susije su medijomis, internetu, soc tinklais, programeliu, reklamu, filmuku kurimu. 

Atsakyti
Darbo atzvilgiu ir man patiko karantinas biggrin.gif GAtves tuscios,jokiu trafiku,beveik visi namie,nereik jokiu parasu-padedi,nufotkini mirksiukas.gif Is kart sumazejo feikiniu raportu,kad atseit negavo siuntinio ar atseit ne jie pasirase mirksiukas.gif

Atsakyti

Sveikos, 

Visa nakti vejas stoga plese, medziai slamejo. Net kietai imigti nebuvo imanoma. 

Primete kriausiu, reikia surinkti ir galvoju, gal pyraga iskepti. Man kriauses visada taip skaniai sueina su karamele  :hmm:  :hmm: 

Atsakyti
LAbukas

Mano drauge kepa kazkoki kriausiu ir kukuruzu kruopu pyraga-labai skanus gaunas mirksiukas.gif

Vejau nemazas,bet lygtai jokiu nuostoliu nepridare biggrin.gif Einu zole nupjausiu-auga,kaip pavasari,kas sav reikia pjaut biggrin.gif Dar masina reikia nusiplaut.Po to vakarykscio lietaus tiek aptaskyta.Vakar patingejau plaut,galvojau dar lis biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Kukuruzu kruopu? Oi, man tokie patiekalai xfailai, nelabai tokiu gaminu. Reiktu daugiau pasidometi sveika mityba. 

Pas mus zole irgi jau gerokai isaugusi, reikes sakyti dickiui, kad nupjautu. Is Lidl pirkau tokias mazas rozytes, nu kaip graziai atrodo. Reiktu jas persodinti, tik kazin ar prigys. 

Atsakyti

Ryt/poryt vel lietu pranesa. Nu jau daugokai to lietaus darosi. 

Atsakyti

Ruduo ateina, gausim lietaus per akis, bet jau ir vakarai kokie tamsus, vakar is darbo dar i parde uzvaziavom, isejom, o jau prietema. Dar pries pora savaiciu tokiu laiku kieme pasededavom, dabar jau nesinori. 

Atsakyti
Jooo,orai nebelepina..O dar visai noretus karscio biggrin.gif

Prie darvo-vandentiekio avarija,is 3 eiliu dvi uzdarytos.Isivaizduojat kas ten daros blink.gif Visa valanda velavom i darba..Ryt jauciu tas pats bus.
IS vis atpratus nuo trafiku,tai labai nervina biggrin.gif

Atsakyti