Tai ne, gal paskutines zinutes neperskaitei.
Cia tie naujesni uz Kamado griliai, dabar labai ant bangos
Jo, kitu barbekiniu kainos tokios, kad Kamado mini uz 300 atrodo visai mazai. Tas mano brolio kainuoja nuo 800, jis virs 1000 mokejo.
Bliam, as tik dabar prisiminiau, kad man gi ant tu residento leidimu reikia pakeisti paso duomenis. Heida, tu keitei, ane? Kaip ten ka daryti?
Zinok man ir reikia pakeist, nes pasai tai nauji, as pernai ziurejau, tai negalima buvo internetu tiesiog pakeist paso numerio, reikejo siust pasus, tai taip ir susilaikiau neissiuntus. Gal dabar pakeite tvarka, nebereikia siust, bet as is tikro jau ir pamirsau kad man reik pakeist.
Laba, vejas siauteja gerai, nubudau, o visos mano miegamo uzuolaidos i lauka istrauktos plevena per atidaryta langa.
Giega, mes avies koja kepem ant savo grilio dujinio, puikiai iskepe, nebuvo didele, apie 1,5 kilo, tai kepe truputi virs valandos. MB labai nori ta sukikli griliui nupirkt, na kur uzmauni vista ar mesos smota, sukasi istisai ir kepa, gaila nepigus dalykas.
Sveikos,
Jo, vejas nemazas, bet lauke silta, saule sviecia. Nesimato lietaus.
Uzdare kelia salia musu, taip gera, tylu, auto nera. Kazkur eilini karta vel vandens vamzdziai truke tai remontuoja.
Vaziavau i Lidl maisto, nusipirkau fainu mazyciu rozyciu. Taip graziai zydi, veliau gal reikes persisodinti.
Giega, tai sudejus visa kaina ir gaunasi normali nemazo Kamado kaina. Bet, kaip jau minejau, cia jau labai individualus dalykas. Vieniems patinka Kamado, kitiems dujiniai, tretiems gal isvis tik ant keptuves kepti