Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Tai ne, gal paskutines zinutes neperskaitei. 

Cia tie naujesni uz Kamado griliai, dabar labai ant bangos

Atsakyti

Kiek naujienu cia pamaciau, eina sau kiek visko prikurta. As tai dar net kamade kepto nieko neragavau. Man tandoor rodo kad brangesni uz kamadus, nuo 650£ kaina prasideda. 

Atsakyti

Jo, kitu barbekiniu kainos tokios, kad Kamado mini uz 300 atrodo visai mazai. Tas mano brolio kainuoja nuo 800, jis virs 1000 mokejo. 

Bliam, as tik dabar prisiminiau, kad man gi ant tu residento leidimu reikia pakeisti paso duomenis. Heida, tu keitei, ane? Kaip ten ka daryti?

Atsakyti

Zinok man ir reikia pakeist, nes pasai tai nauji, as pernai ziurejau, tai negalima buvo internetu tiesiog pakeist paso numerio, reikejo siust pasus, tai taip ir susilaikiau neissiuntus. Gal dabar pakeite tvarka, nebereikia siust, bet as is tikro jau ir pamirsau kad man reik pakeist.

Atsakyti
Visa diena mane taip trauke prie zemes... 4 kavos puodukus isgeriau. Ir vistiek niekam rankos nekyla... unsure.gif

Oi, musu katinas pries mums isvaziuojant jau pradedavo stresuot pries kelias dienas. Jausdavo vargsiukas - pradedavo draskytis... Nors ir ateidavo zmogus, kuri jis prisileisdavo, su juo pabut - rasdavom visa nusidraskiusi. Po keliu tokiu kartu nusprendem I LT vazinet po viena mirksiukas.gif prireikdavo keliu dienu Bartui atsigaut, gaila budavo ziuret...
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2020 08 20, 19:37)
Visa diena mane taip trauke prie zemes... 4 kavos puodukus isgeriau. Ir vistiek niekam rankos nekyla...  unsure.gif 

Oi, musu katinas pries mums isvaziuojant jau pradedavo stresuot pries kelias dienas. Jausdavo vargsiukas - pradedavo draskytis... Nors ir ateidavo zmogus, kuri jis prisileisdavo, su juo pabut - rasdavom visa nusidraskiusi. Po keliu tokiu kartu nusprendem I LT vazinet po viena  mirksiukas.gif  prireikdavo keliu dienu Bartui atsigaut, gaila budavo ziuret...

Nu va,jus kaip mano uosviai biggrin.gif Tie irgi po viena vazinedavo biggrin.gif

Limcamca,parodziau SB ta tavo brolio pricindala,tai sake jau mates biggrin.gif O ta tandyra rado kazkur ukrainoj,papigiai.Tik atisvezt reiktu..NA bet manau 100£ daugiau nepaimtu uz atvezima.TAi viso kokie 300 gautus..NA bet sakau,kol kas MB nesuzavejo jokie kamadai biggrin.gif Jei savaitgali pavyks gerai iskept avies koja paprastoj bbqinej,tai spjaus i visus kamadus ir tandyrus biggrin.gif
Ai,dar buvau kazkur radus kaip su dviem dideliais moliniais vazonai iskepa panasiai,kaip kamado biggrin.gif O kiek tie vazonai kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Oi koks vejas..Ir dar lyja..Neuztraukiau supynes uzdangalo,gal labai nesuslapo g.gif
Atsakyti

Laba, vejas siauteja gerai, nubudau, o visos mano miegamo uzuolaidos i lauka istrauktos plevena per atidaryta langa.

Giega, mes avies koja kepem ant savo grilio dujinio, puikiai iskepe, nebuvo didele, apie 1,5 kilo, tai kepe truputi virs valandos. MB  labai nori ta sukikli griliui nupirkt, na kur uzmauni vista ar mesos smota, sukasi istisai ir kepa, gaila nepigus dalykas.

Atsakyti

Sveikos, 

Jo, vejas nemazas, bet lauke silta, saule sviecia. Nesimato lietaus. 

Uzdare kelia salia musu, taip gera, tylu, auto nera. Kazkur eilini karta vel vandens vamzdziai truke tai remontuoja. 

Vaziavau i Lidl maisto, nusipirkau fainu mazyciu rozyciu. Taip graziai zydi, veliau gal reikes persisodinti. 

Giega, tai sudejus visa kaina ir gaunasi normali nemazo Kamado kaina. Bet, kaip jau minejau, cia jau labai individualus dalykas. Vieniems patinka Kamado, kitiems dujiniai, tretiems gal isvis tik ant keptuves kepti  :D  :D​ 

Atsakyti
Ryte lijo biggrin.gif DAbar aga,tik vejas beliko,o siaip labai silta mirksiukas.gif

Esu kazkada tas mazytes rozytes i zeme pasodinus,bet per kelis metus sunyko..

Atsakyti

As ir buvau Lidle, pirkau Lavazza pupeliu kila, retai buna. O geliu musu Lidle niekad nebebuna, zurnaliuke raso kad bus, bet nuo coronos pradzios, jokio augalelio neatveze. Eina daryt tiramisu 😌

Atsakyti
Sveikos

Heida, kaip skaniai skamba .... Megstu tiramisu ax.gif

Panos, kaip isvengti karantinavimosi gryzus I LT? Gal vaziuojant su mikriuku iseitu to isvengt?
Atsakyti