LAbukas
NAkti buvo atjungta elektra.MB kaip ir buvo gaves sms apie taisymus..Nebuvo gal koki pusvalandi..Viskas atgal isijunge,bet va boileris nebe MB nera,as nelendu prie tokiu dalyku..Ar tik neteks kviest meistro...
Del Ispanijos..Nu bet juk ir cia UK pilni pliazai zmoniu...
Laba,
Giega, gal koki skaitliuka ismuse? Arba tiesiog isjungti/ijungt kelis kartus pabandyk.
Bet buna, kad ir sudega elektros irenginiai per tuos junginejimus.
Pas mus tai labai reikia nauja instaliacija daryti. Ejo, ejo elektrikas, dare, dare planus. Uzejo karantinas ir nutilo. Kartais kai daug sujungi, ypac skalbykle ir dziovykle, tai ismusa razetes apacioje.
Na ka, ruosiames karsciams. Penktadieni 32.
KAi nakti atsijunge elektra,ejau i tulika,aisku i inercijos ijungiua lempas,o nedega,tai taip ir palikau..PAskui maciau kad kelis kart isijunge,vel issijunge,vel ijunge..VA matyt tas junginejimas ir kazka ismuse paciam boilery.
MB gris tik penktad..Na sildymo dabar nereik Bus taip karsta,kad issimaudyt irgi galima bus po saltu vandeniu Indus indaplove plauna..Kaip nors prasisuksim
MAn tai abydna,kad vel karsciai darbo dienom,o savaitgali vos 21...Bet sestad tikiuosi nulekt prie juros KAd 100% tai nesakau,gal vdrug taip uzbaliavosiu,kad neatsikelsiu is lovos
O ant paties boilerio nera kokio ijungimo/isjungimo mygtuko, nes as tai viska bandau sutaisyt, isjungiant ir ijungiant, kartais padeda 😬
Ziurekit, noriu nusipirkt pagalves kad butu labai minkstos, kai buvom Devone, labai patiko pagalves, dvi sudetos, tokios minkstos ir jaukios, uzsinorejau sau tokiu, bet nepaziurejau kokios ten buvo, nusprendziau kad gal bus kokios hotel, nusipirkau intiku, na ir ne tokios, kietos, lauzia galva, atidaviau panoms. Kokios gali but minkstos pagalves? Gal buvo hotel quality, tik as nusipirkau lievas kazkokias. Turit gal minciu
Zinok, Heida as visas pagalves esu pirkusi is Duntono turgaus, ten vienas zmogus jomis prekiauja. Nuostabios pagalves, buna ivairiu pagalviu, bet siaip tai kaina 2 uz 5 svarus. Pigiau grybo. Dabar jau senai buvau, bet gal dar prekiauja.
Giega, o tai gal tiesiog barai nukrito? Pakelti reikia?
Pagalve turiu ala Dormeo,bet fufline. Kur pirkau nepamenu,bet tikrai nebrangiai,gal 20£.. i nieka nekeisciau Mb karta sugalvojo pasikeist,nusipirko Lakeside banbukine.. nepatiko,nesiau keist i minkstesne,vis tiek neitiko. Irgi vaikams suejo Dukra pasieme,bet irgi sake,kad nelabai patogi..
Mes Ispanijoj nupirkom labai fainas,nebrangias pagalves. Ne tos memory,paprastos,bet kaip sakai -minkstos. Dvieju susidet nereikia,uztenka vienos,bet buvo ir dar minkstesniu.. Pirkom paprastam prekybos centre Carifure.
Bambukine ir as buvau nusipirkus, miegot neimanoma, net panos isbrokijo. Dormeo turi MB, jam labai patinka, o man nelabai. Jauciuosi kaip princese ant zirnio, nieks neitinka 😂
O Duntono turgus jau dirba?
Reiks dar kokiam tkmaxx paciupinet pagalves, gal ka uztiksiu.
Pamenat buvo rasyta kad dalins tarsi kazkokios vaucerius zmonems, kad galetu isleist pramogoms ir taip paremt verslus, dar nedalina ar isvis persigalvojo.
Nebedalina. Vakar dave dviraciams ir berods nuo kitos savaites jau galioja nuolaida 10 svaru, jeigu eini out valgyti.
Ai tai cia mizeris, as buvau skaicius kad suaugusiam zmogui duos 500£. Tai va laukiu, kada gi galesiu eit i restoranus 😂
Ne, situ nepatvirtino. Nors, pasiulymas geriausias buvo
Silta dienele 🌞
As su panom Richmonde siandien buvau, dukrai reikejo i universiteta, tai ir as su mazaja palaikem kompanija. Kaip man ten patiko, grazu kaip, nesinorejo visai i rytus gryzt 😬 Pasivaiksciojom parke, i parduotuves uzejom, na kitas pasaulis.