Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

http://sam.lrv.lt/lt...-rekomenduojama

Nera mums privaloma ar rekomenduojama. Bet, aisku info keiciasi

Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, dekui, cia daug aiskesne info mirksiukas.gif savaites pradzioj niekur nieko neradau. Tiesa, norejau paklaust, ar mazius jusu jau sportuoja? Savaitgali musu parke jau kriketa zaide rolleyes.gif

Panos, kur tortus uzsisakinejat bigsmile.gif
Atsakyti

Mano mazius jau gal menuo kaip treniruojasi, bet per social distance, t.y. grupemis po 5 vaikus. Bet, va nuo sios savaites jau paleido ir galima zaisti ir rungtynes. Paprastai siuo metu jau butu prasideje atostogos, bet komanda ruosis sezonui, tai non stop varysim. Pirmos rungtynes rugpjucio 16. Na, velgi, jeigu kas nors nepasikeis. 

Nova, as savo dickiui torta uzsakiau pas viena mergaite vietoje. Ja senai pazistu, zinau, svari, tvarkinga. Imesiu i messendzeri. 

Atsakyti
Trivino bakery fb pas mane drauguose. Nuostanaus skonio ir grozio tortai. Rekomenduoju. gyvena East hame,neveza.
Dar drauge retkarciais uzsakymams tortus kepa. Irgi skonio geri,tik ne tokie ispudingi kaip Rasos( tos Trivino)
Atsakyti
Visos konditeres atostogauja iki rugsejo. Teks paciai torta klijuot, nes reikia ant rugpjucio galo.

Oras pasaka wub.gif sedziu lauke, deginuos ... Myliu darba is namu 🤪
Atsakyti
o tai Trivino bakery rasei? Pas ja ant profilio parasyta,kad iki rugpj 18 nepriima, bet jei tau veliau,tai gal ir uzsiims mirksiukas.gif
Dar Amber bakery-didele duonos kepykla,jie ir tortus kepa mirksiukas.gif Aisku kaina jau didesne,nei pas tas kur namie kepa..Bet kaip kepykla,tai visus sertifikatus turi mirksiukas.gif
Nu ir dar ta mano drauge mirksiukas.gif Ji nesiskelbia kazkur viesai, per pazistamus uzsakymu gauna,tai nera labai uzsiemus.
Atsakyti

Laba,

Jetau, keliausi 6a ryto, nu ir visiskai miegu, nesugebu jokio darbo padaryti. Jau kaip laukiu vakaro, greiciau, kad ateitu. Eisiu miegoti  :D  :D 

Tortu kepeju dar galima FB paieskoti, kur daro visokias uzkandeles, daznai zino ka rekomenduoti. Dar yra laiko iki rupgjucio pabaigos. 

Atsakyti

Laba,

Ka veikiat, ka gaminat, kaip savaitgaliaujat?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 07 25, 11:30)
<p>Laba,</p><p></p><p>Ka veikiat, ka gaminat, kaip savaitgaliaujat?</p>

Kugelis su vistiena pietums mirksiukas.gif
Radau vietine tortu kepeja, laukiu foto rolleyes.gif
Atsakyti

O kaip skanu pas jus. 

Vistienos gabaliukai ar slauneles?

Atsakyti
Vistienos gabaliukus dedu. Pamarinuoju kelias val, apkepu ant keptuves ir uzpilu brazdais tongue.gif

Kaip sekmadieni leidziat?

Heida, atostogaujat dar?
Atsakyti

Labas, man dar atostogos visa ateinancia savaite, bet jau namie. O siaip oras buvo nelabai, puse savaites gerai, bet po to lyt pradejo. Miestukai grazus, smagu pasivaiksciot, bet as labiau megeja prie juros padrybsot, tai papludymiai man nepatiko, nevaziuociau ten daugiau. 

Atsakyti