Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(*nova* @ 2019 04 03, 19:06)
Giega, kur varot atostogu? Pas turkelius lyg rudeni 🤔

Dabar geguze ir varom mirksiukas.gif Rudeniui dar nieko neturim uzsisake..JAuciu vel kur i Kanaru puse trauksim biggrin.gif Si karta i Lanzerote noriu..
Atsakyti

Nova, kad neturiu jokios naujos bachuro fotkes, rytoj susisukavus reiks pabandyt, o tai greit viska pagal save persidaro, o ir nepasedi vietoj.

Atsakyti

Laba,

Pasigrazinau kirpykloje, pati sau faina  :flirt2: Kaip uzkniso, kad niekaip siluma neateina, tai nors rek... :laugh:  :laugh:

Turiu patirties, atsikandau. Nebeprasideciau su jokiom fiktyviom sveikatos problemom per avarijas. Susitvarkai kas priklauso ir ramu. 

Heida, faina, kad mergaitei gerai sekasi. Maniskis irgi nesiskundzia. Uzsiima sportais. Tik, man sunku priprasti, kad iseina i kokias rungtynes, o tevams nieko nesako, nei kaip eis, vaziuos, kaip gris... nieko. Iki praejusiu metu dar pats rupintis turejai, o dabar jau vaikas savarankiskas turi buti. Neiprantu prie to. 

Nova, matai. Kai geros knygos, tai gerai ir skaitosi. Ar tu cia apie Hese knyga, kalbi? Heidai buvau ja prizadejusi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 balandžio 2019 - 13:41

Siandien sapnavau siaubinga sapna apie savo dicki vaika. Tikiuosi, cia tik kokios bangos. 

Ai, skaiciau, kad vandenyne tarp Tenerifes ir Gran Kanarijos triju balu zemes drebejimas buvo. 

Atsakyti
Nu blyn,kazkokia juode be draudimo vazineja,o nuskeltas dantis,melynes kurios beveik 2 men buvo,MB ranka net sviestis ejo,nes nepakele,koks sumusimas buvo,tai ka dovanot??Nieko papildomo neprisigalvojom...

JAu orelis orelis..TAi lietus pila,tai saule uzspigina..O kaip akina slapias asfaltas,tai vaje vaje..TAip rauksles ir atsiranda,nors ir su akiniais nuo saules bunu biggrin.gif Reiks botoxo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca, nu tikrai ziauriai gera knyga. Septintas susitikimas. Apie dailininke Ruta. Neveltui pasaulinis bestseleris. Tokia tikrai reikia laikyt namie, ant letynos mirksiukas.gif

Giega, jau galvoji vel kazka darytis bigsmile.gif apie botoxa uzsiminei biggrin.gif kaip siaip jauties? Einant nereikia jau laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 04 04, 19:33)

Giega, jau galvoji vel kazka darytis  bigsmile.gif  apie botoxa uzsiminei  biggrin.gif  kaip siaip jauties? Einant nereikia jau laikyt  biggrin.gif

Neee,taip rasiau biggrin.gif As juk adatu paniskai bijau,tai botoxams prisiruosiu,kai tikrai verkiant reiks biggrin.gif biggrin.gif DAbar dar galiu ir taip but biggrin.gif

Gerai jauciuos..Einant nebereikia laikyt,bet begt nu reikia biggrin.gif Bet cia turbut visom didziapapems..Nors ner siaubingai jie dideli,bet vis tiek kazkaip makaluojas biggrin.gif
Atsakyti
Nu makaluojasi makaluojasi, ir dar pakliuksi kai begi 😂😂
Atsakyti
LAbukas

TAi va,dabar ir as jauciu ta kliuksejima biggrin.gif biggrin.gif

NA ka,penktadienis..MArti i darba iseis apie 12h...Tai liksiu su anuke rolleyes.gif Reiks plaukus nusidazyt,kol ji miegos,namus aptvarkyt..KAip as ismesciau tas kaladeles biggrin.gif biggrin.gif Bet geriausias zaidimas-ispilt ir rinkt po viena biggrin.gif Arba po viena is dezutes metyt po visa kambari biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Velyvus skanius pusrycius pavalgiau: juoda duona su avokadu ir silke. Tik, silkes surumas, nenormalus. Reikia vandens trilitrini dabar salia pasistatyti. 

Del avariju, neuztenka claiminti. Reikia zinoti, kad yra is ko claiminti. Jeigu nera draudimo, tai claimink neclaimines, ka tu paimsi. O, priburia, priraso tie draudimai kainu, sumu is kosmoso, kad tik daugiau pinigu issimusti. Musu pvz autonuoma menesiui laiko, buvo uzrasyta 53 000. Cia gi turi buti su galva negerai. Senas kledaras ir mazdaug tokia kaina. Pvz mums uztruko beveik 5 metus, net neatsimenu tiksliai. Taip, vaikis gavo solidzia pinigu suma, uzteks jam ilgai. Bet, reiktu is naujo, nieko nedaryciau. O, tai 5 metus tampytis, su daktarais, komisijom. Ne, ne, ne. 

Ir, vyras praejusiais metais kur turejo avarija, tai aisku, lenkiukas pasinaudojo proga, nors jo nei kliude mano vyras, nei ka, bet, vat paskutinis esi ir tipo, kaltas. Lenkas vargsiukas ale susizalojo. Kabina sveikata irgi, uztai stringa visi reikalai tvarkytis. Cia gi tik zmogaus gobsumas, siekis praturteti kito saskaita. Tikrai, nuosirdziai linkiu, kad tokiam karma pareitu ir jam kas nors tokiu stebuklu prikabintu. 

Nepiktybiskai as cia, bet mano tokia nuomone su tais claimais. Kur jau yra rimta avarija, rimti susizeidimai, tai taip. Bet, sakau, ir tai turi buti garantuotas, kad bus is ko paimti. 

Prasom niekas neisizeisti  :4u:​ 

Atsakyti
Primink,o kodel jums 5m uztruko?Irgi kaltininkas neturejo draudimo?
NA bet vistiek darei biggrin.gif As gal irgi daugiau nebeclaiminciau,nu bet uzsiemem..Tai dabar jau reikia pabaigt iki galo..Nes gi jei dabar mes byla nutrauktume,tai mes uz viska susimoket turetume..
Atsakyti

Turėjo draudimą. Užtruko dėl to, kad buvo moralinė žala, ne fizinė. 
O, dariausi net nežinodama ką. Prieš tiek metų nebuvo taip madinga, už viską claiminti. Ir, mane pagavo šoko būsenos. Vaiko klasiokės tėvas, lietuvis, sutarėm normaliai, bendravom. Labai draugiškas, padėjo mašiną nutempti, viskuom rūpinosi, ir tik sakė viską sutvarkys, viskas bus gerai. Duos mašiną ir bla bla, tik va, čia pasirašyk ir ten pasirašyk. Ir, aš nieko nesuprasdama pasirašiau. Viskas, ką man sakė, tai, viską sutvarkys ir gausit išmoką. O, nei kas ten vyksta, nei kokiu būdu nesupratau. Spėk, kai nebuvo lengva taip išmušti tų pinigų ar jis vis dar liko draugas? Perdavė jis tą mūsų avariją kažkokiam babajui, pats į kišenę įsidėjo 500 svarų. Taip, pasirodo yra tokia suma, jeigu tiem vadinamiems advokatams prirodai avariją. Tie babajai, tai čia tarpininkai. Tas pats, kas Litkraft. Jie patys nieko nedaro, suruošia popierius ir perduoda anglų advokatams, jau rimtiems, tokiems kaip Goldsmith. Aš norėjau visko atsisakyti, su tuo pačiu Litkraft konsultavausi, bet paskui paaiškėjo, kad jie užsiima tuo pačiu, patys jie nieko nedaro. Tai, išsiknisau anglų advokatus ir pati su jais aiškinausi. Kiek kartų susiėdę buvom, nes tai dar vieną reportą reikia rašyti, tai dar pas vieną daktarą eiti. Kiek aš galėjau tą vaiką tampyti? Vienintelis pliusas išėjo iš to, kad mes susipažinom su super gera psichologe, kuri realiai mano vaikui padėjo, bet visai ne su avarija, susijusiais reikalais. Iki šiol bendraujam. Ir, aišku pati išsiaiškinau visus tuos reikalus, viską žinau, visą tą virtuvę. Na, aišku išmušė tų pinigų, bet sakau, dabar matau, kad ten visai kitaip viskas yra, nei tie vadinamieji advokatai suokia. 

Nesenai vienas vairuotojas turėjo avariją, irgi prišoko toks geradaris a la advokatas, mes čia padėsim, sutvarkysim. Kelis klausimus užklausiau, pareikalavau, man normaliai išaiškinti, kaip viskas vyks, ir dingo visas ūpas pinigus išmušinėti. Va, tiesiog jie gaudo žmones šoko būsenoje, pažada pinigų. Na, ir sunku nesusivilioti tais dalykais. Ypač, jei esi nekaltas. 

Atsakyti