Pas mus beveik visi rubai po 1 ant atskiros pakabos kabo Tik visai jau naminiai ar darbiniai sulankstyti lentynoj.As negaliu perrinkt MB rubu,nes amziai ka as ismetu,jam butinai prireikia
O nesioja brolis brolio rubus?
Su svente 🇱🇹
Apsipirkom, eiliu niekur nebuvo, nei Primark, nei Tkmaxx, nei Usc. Primarke isleist sugebejau 120£, gal pirma karta tiek, na bet kai ant triju moteriskiu tai gal puse bedos, visokios tympos, kojines, pizamos,apatiniai, panos dar dzemperiu minkstu, sliopkiu pasieme. Tkmaxx labai tuscias, prekiu visai mazai.
j.As negaliu perrinkt MB rubu,nes amziai ka as ismetu,jam butinai prireikia
Pas mus tas pats, po 5 metu atsimena kad kazka ismeciau, o jam va dabar reikia 😂😂
Oj prie banku tai buvo labai ilgos eiles. As viska darau internetu, jau nepamenu kada esu buvusi banke, gal pries 2 metus, ar dar seniau.
Papildyta:
Oi kaip cia sms taip durnai isidejo..
Rasiau,kad reik grynus idet,o internetu niekaip
Joooo... i banka ir man reikia ideti grynus, nu, bet net pagalvoti baisu, kad tiek laiko reikes atstoveti.
Maniskis tai daznai neatsimena ka turi. Tai as galiu atsargiai pravalyti Piktnaudziauti, aisku, tuom nereiktu, nes bus kaip tycia.. kur ta zalia/geltona/melyna maike kuria turejau pries simta metu
Nenesioja broliai vienas kito rubu. Visiskai skirtingi stiliai. O, kirpomes pas mano drauge, Dagenhame, kur salona turi. Patinka man labai pas ja. Man rodos ir musu Netaa ten tvarkosi, nes matau, kad postus laikina.
Vyras susiruose juros eseri rukyti, kazin nepratruks lietus?
Kokios turtingos, grynus mat joms reikia idet 😃 as ir grynu retai turiu, nebent koki 20£ nusiimu nuo korteles. Turiu dvi korteles, i viena eina atlyginimas, o i kita pati kazkiek persivedu, tipo taupau nebutinoms islaidoms, na toks zaidimas.
As irgi panasiai taupau,persimetu i kita saskaita Bet realiai geriausiai taupes,kai shopingai uzdaryti buvo Nieko ir nereikejo,o va vakar nuorinom 300£,nors tikrai be visko butume isgyvene
Siandien vel prisipirkau reikia nereikia Primarke eiles nebuvo,tai uzejau,tai ir paklode,ir tu ranksluostuku,ir kojiniu,ir pakabu..DAr i Bootsa-tusas,dezodorantas..O i banka nebespejau,nes tik iki 15;30 dirba..
Lietaus lygtai nezadejo sia sav..Mano supyne atidengta,nes toks vejas labai drasko ta uzdangala...
PAstate ta stotele.Atsinese savo siurbli,susiurbe visas dulkes Aisku as paskui dar prasiejau,bet vis tiek tvarkingai LT jauciu ka greze ta ir paliktu
As su linkejimai nuo juros atostogaujam sia savaite. Oras kolkas fainas, tikiuosi issilaikys toks visa savaite.
Vakar pavaiksciojom po Colchesteri. Pustustis miestas...daug pardu uzdarytos visam laikui, patalpos tuscios... Vaizdas nekoks visai
Geru atostogu, Nova! Tikrai geras oras. Nei per salta, nei per karsta.
Gaila, del Cochesterio. O, atrodo toks nemazas miestas.