Mesa gavosi superine, net nesitikejau kad taip skaniai gausis, bus kartojama 👍
Bet tai 7h
PAsivaiksciojom vakar RYe,tikrai labai grazus miestelis
Dabar reik namus apsitvarkyt,kol dar neperkarsta,paskui i shopingus Tiksliau i maistines
As multicooker turiu, tai jame ir kepiau, uzstaciau nuo ryto ir palikau, o jis sau tyliai kepe.
Maciau nuotraukas fb, grazus miestelis. Man rytoj i darba, baigesi savaite atostogu, o kaip nenoriu 😱
O kokia karsta kita sav bus KAip ir megstu siluma,bet per tokia siluma tik prie juros drybsot,o ne dirbt Reiks prisipilt savo baseinuka ir po darbo pamirkt
Duoda, kur desis, priklauso 5 savaites apmokamu atostogu. Dabar nuo liepos 18 eisiu dviems savaitems, gal jau bus galima koki karavana issinuomot.
Labas,
Heida, ant paciu karsciu iseini dirbti, nera smagu.
Mes vakar irgi prie juros vaziavom. Graziu vietu ieskoti. Buvom Seven sisters kalvose. Pasiskaiciavom laika pagal oru prognoze, ir tik nuvaziavom dangus issigiedrijo. Nors visa laika lijo. Jura tokia audringa buvo, nerealiai dideles bangos buvo. Labai grazi vieta Seven Sisters ir aplink iki pat Eastbourno. Super laika praleidom, bet, ant kalno virsaus ne nepajutau kaip saule ir vejas veida nudegino. Grizau raudona, raudona. Dabar baisu kur ir islysti su tokia nosim
Tiesa, gaminau ta torta Oreo. Man pagrindas kazkodel gavosi siaubingai kietas. Neimanoma nei atpjauti nei atkasti. O pertepime siek tiek per daug grietineles. Kita karta jos deciau zymiau maziau. Ir vietoj vaniles lasinciau citrinos sulciu. Kad priduotu gaivumo.
Ir vandens reik imest i kamera.. Uzsala,tada per diena po truputi atsilineja,o man visada saltas vanduo
Ir zakon podlasti- sekmad rodo lietu.. Mes sodyboj mb gimke svesim dvi dienas...
Joooo... as galvoju gal kuria diena istaikyti kur pavaziuoti prie juros.
Giega, super balius bus - 2 dienas jubiliejus gal?
Mes sestadieni buvom St. Margaret cliffs, nieko, grazu ten, tik papludimys labai zemai, o karavanai virsui, nusileist yra ka veikt, keliukas siaurutis, masinos neprasilenkia, reik kazkam atbuliniu varyt iki tam skirtu praplatejimu, kai mano nervai silpni, tai man baisoka 😀