Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Mesa gavosi superine, net nesitikejau kad taip skaniai gausis, bus kartojama 👍

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2020 06 21, 15:45)
<p>Mesa gavosi superine, net nesitikejau kad taip skaniai gausis, bus kartojama 👍</p>

Bet tai 7h blink.gif

PAsivaiksciojom vakar RYe,tikrai labai grazus miestelis mirksiukas.gif
Dabar reik namus apsitvarkyt,kol dar neperkarsta,paskui i shopingus biggrin.gif Tiksliau i maistines biggrin.gif
Atsakyti

As multicooker turiu, tai jame ir kepiau, uzstaciau nuo ryto ir palikau, o jis sau tyliai kepe.

Maciau nuotraukas fb, grazus miestelis. Man rytoj i darba, baigesi savaite atostogu, o kaip nenoriu 😱

Atsakyti
Oho,jums atostogas duoda bigsmile.gif As laisvo sestad paprasiau,tai alpsta menedzeris biggrin.gif

O kokia karsta kita sav bus wub.gif KAip ir megstu siluma,bet per tokia siluma tik prie juros drybsot,o ne dirbt biggrin.gif Reiks prisipilt savo baseinuka ir po darbo pamirkt biggrin.gif
Atsakyti

Duoda, kur desis, priklauso 5 savaites apmokamu atostogu. Dabar nuo liepos 18 eisiu dviems savaitems, gal jau bus galima koki karavana issinuomot. 

Atsakyti

Labas, 

Heida, ant paciu karsciu iseini dirbti, nera smagu. 

Mes vakar irgi prie juros vaziavom. Graziu vietu ieskoti. Buvom Seven sisters kalvose. Pasiskaiciavom laika pagal oru prognoze, ir tik nuvaziavom dangus issigiedrijo. Nors visa laika lijo. Jura tokia audringa buvo, nerealiai dideles bangos buvo. Labai grazi vieta Seven Sisters ir aplink iki pat Eastbourno. Super laika praleidom, bet, ant kalno virsaus ne nepajutau kaip saule ir vejas veida nudegino. Grizau raudona, raudona. Dabar baisu kur ir islysti su tokia nosim  :D​ 

Atsakyti

Tiesa, gaminau ta torta Oreo. Man pagrindas kazkodel gavosi siaubingai kietas. Neimanoma nei atpjauti nei atkasti. O pertepime siek tiek per daug grietineles. Kita karta jos deciau zymiau maziau. Ir vietoj vaniles lasinciau citrinos sulciu. Kad priduotu gaivumo. 

Atsakyti
Man ir silpna daros,kai paziuriu i orus biggrin.gif Nors jei bus toks vejas kaip siandien,tai nupucia ta karsti.. Bet vis tiek vaziuosiu ijungtu kondiku,nors siaip labai nemegstu..
Ir vandens reik imest i kamera.. Uzsala,tada per diena po truputi atsilineja,o man visada saltas vanduo mirksiukas.gif

Ir zakon podlasti- sekmad rodo lietu.. Mes sodyboj mb gimke svesim dvi dienas...
Atsakyti

Joooo... as galvoju gal kuria diena istaikyti kur pavaziuoti prie juros. 

Atsakyti
Heida, mes jau i karavanus vaziuojam nuo liepos 6. Uzsibukinom netoli Doverio, St Margaret cliffs. Ten vietos grazios, ir vaziuot netoli mirksiukas.gif

Giega, super balius bus - 2 dienas bigsmile.gif jubiliejus gal?
Atsakyti

Mes sestadieni buvom St. Margaret cliffs, nieko, grazu ten, tik papludimys labai zemai, o karavanai virsui, nusileist yra ka veikt, keliukas siaurutis, masinos neprasilenkia, reik kazkam atbuliniu varyt iki tam skirtu praplatejimu, kai mano nervai silpni, tai man baisoka 😀

Atsakyti
Net paziurejau kaip toli jura nuo karavanu. Tai raso 5 min vaziavimo. Nu nieko, svarbu kad oras geras issilaikytu. Atostogu jau baisiai reikia...
Atsakyti