I ofisa planuojam gryzt rugpjucio men. Nu o kaip jus, vis judat po biski
As ir sutepiau torta, sulaisciau konjaku, bus pats tas tecio dienai 😃
Nova, bet gal visai neblogai dirbt is namu?
Svarbiausia kiek laiko susitaupo, kai nereikia traukiniais vazineti, ane? Mano dukterecia tai labai dziaugiasi.
Heida, koki torta kepei?
Panos, o kaip jus kepat anties kojas? Turiu 4 ir nesugalvoju kaip pagaminti. Kad nebutu per kietos.
Labai paprasta tinginio torta, biskvita sokoladini is misinio https://www.tesco.co...ducts/304406159 o pertepimui krema suplakiau is mascarpones, kondensuoto pieno ir grietineles.
Anties kojas kepu taip kaip ir vistos, paprieskoniuoju ir i orkaite, dar galima ir maise kept, nebuna jos kietos.
Va, ir as taip pagalvojau gal orkaiteje kepti. Nu bandysiu. Kazkada senai esu gaminusi Kaledoms, labai skanu buvo. Bet, dabar net marinato neabeatsimenu.
Tavo tortas skaniai skamba. Man labai patinka paprasti tokie, neprimakaluoti.
Laba,
Nium, prie juros buvot?
Mes tai buvom, pasivaiksciojom ir gryzom, veidas dega nuo saules ir vejo. Norejom pavalgyt zuvies, bet tik dvi istaigos dirbo per visa pakrante, eiles kilometrines.
VAkar dirbau,kol grizau,pavalgiau jau ir 15h..DAr kalbinau SB vaziuot nors i Southenda pasivaiksciot,bet tingejo.TAi nuvarem pas draugus pavakarot ir sutarem,kad siandien visi vaziuosim i Rye pasivaiksciot PAts Camber sandas kaip maudynem man nelabai patnka..Jura toli nueina,o ir to smelio parsivezi kalnus Bet va paciam miestely taip niekad ir nebuve,o foto paziurejom,labai viliojanciai atrodo TAi va,ir varom po miesteli pasivaiksciot
Dar kepu kaneles-vakar uzmakalavus buvau Saukstu maisiau,bet vis tiek lipa jos man is tu formeliu,nors tu ka Ir pripyliau vos daugiau nei puse...Vnz,supratimo neturiu,kas jom pas mane nepatinka
Tai vis traukau formas is orkaites ir laukiu,kol sukris O sukrenta,tikrai sukrenta Bet vel ikisi i orkaite ir vel iskyla.
O mes daug darbo namie pasidarem. Su kersheriu visa pavesive issiplovem. Tai dabar, palauksim geresniu oru ir reiks persidazyt, atsinaujint
Pyragas jau orkaitej
Laba ryta,
as nuo ankstyvo ryto uzdejau jautienos gabala letai kept, 7 valandas keps, tikiuosi kad jau bus plesomas, nes esu kepusi 4 val, tai buvo mesa minksta, bet dar tikrai nebyrejo. Kazkas is netolimu kaimynu gaidi isitaise ir tas pizdukas gieda vos tik prasvinta.
pas mus vis girdis kad vistos netoli pakudakuoja. Gerai kad tik vistas isigijo