Mano orkaite su ventiliatorium,tai galvojau del to kyla( kazkur komentariose skaiciau-cia ne grilius,reik kept ant virsus apacia) nu ok,ta ketvirta karta ir pradejau kept be ventiliatoriaus,tik pries pabaiga ijungiau,nes niekaip nerudavo..
Mb gimke ne uz jalnu,gal iskept jam ta proga
Matyt mikseris kaltas bus, per daug oro gavo. Pas tave gal ir formos mazu kaneliu? Mano tai tos didesnes, tai vis bijojau kad vidus zalias nebutu.
Aga,mazytes mano
Tik draugus isleidom. Atvaziavo pries pietus. Uzsisakem indusu valgiu. Taip smagiai pasisedejo (as dirbau) bet kaip ir kartu dalyvavau pasiimemiau iseigine ketvirtadieniui - visi vaziuosim prie juros.
Ketvirtadienis jau rytoj, ar tu apie dar sekanti, kai +29 rodo.
Oi koks bjaurus oras...Nepamenu,kada taip be perstojo lytu...
Man kitam ketv rodo +30 Vel blogai-per karsta bus dirbt Ot tam zmogui,niekaip neitiksi
Noreciau si sekm prie juros nulekt,bet irgi kol kas lietu rodo...O kita savaitgali MB gimke svesim VArysim pas draugus i sodyba.Gal net prie juros issimaudyt nuleksim Bet jei ka-kubilas yra
Sveikos,
Oi, koks oras bjaurumo, siaubas! Giega, jauciu kaip nefaina tau dirbti.
Labai viliojanciai jusu kaneles atrodo. Sekmadieniui susiplanavau kaimynes Oreo torta kepti.
Limcamca, duok receptuka torciuko ar labai sudetingas gamybos procesas
Kita ketvirtadieni vaziuojam prie juros visai dienai. Kazkur lyg netoli Morgate
O paskui saulyte kad uzkepino
I Margate anksciau vaziuodavom,graziu ten vietu yra.. Bet paskutiniu metu vis Hove prie Braitono nugali Kilometrais atstumas tas pats,bet atvaziuoji daug greiciau
Neziurim serialu, daug laiko uzima kiekviena vakara, gryze po pasivaiksciojimo su Neira, prasukam po filma. Vakar ziurejom su Michael Douglas filma Zaidimas. Neblogas toks, verta paziuret.
Labas,
Nemėgstu ir aš serialų žiūrėti. Dabar, kai laiko daug buvo, tai pažiūrėjau kelis vakarais, nes ryte nereikėjo anksti keltis. Mano vyras labai mėgsta tuos rusiškus komedijinius, tai su juo kartu vakarais pasėdžiu. Bet, dažniausiai telefonas būna rankose tuo pačiu metu, scrollinu FB arba su panom mesendžeriu kalbam. Ačiū, už rekomendacijas Giega, pažiūrėsiu tuos du, gal tiks vyrui žiūrėti.
Nova, iš pirmo žvilgsnio nesudėtingas tortas. Receptas ranka rašytas, galiu permesti mesendžeriu, jeigu suprasi. Buvo atejusi pasiskolinti custard, daviau lietuviskos cukraus pudros, tai grazino pyragelio gabaliuku. Dievai, kokio skanumo. Bandysiu ir as gaminti. Tiesa, ar jūsų dar nekviečia atgal į ofisą dirbti?