Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Pats receptas viens prie vieno,jaip as dariau. Bet va ad viska mikseriu ir plakuau,matyt tas oras ir kele. Kiek skaiciau receptu,sitam pirmam aprasuta,kad negalima plakt mikseriu ir kad jei lipa,palaikyt ustraukus..
Mano orkaite su ventiliatorium,tai galvojau del to kyla( kazkur komentariose skaiciau-cia ne grilius,reik kept ant virsus apacia) nu ok,ta ketvirta karta ir pradejau kept be ventiliatoriaus,tik pries pabaiga ijungiau,nes niekaip nerudavo..
Mb gimke ne uz jalnu,gal iskept jam ta proga biggrin.gif
Atsakyti

Matyt mikseris kaltas bus, per daug oro gavo. Pas tave gal ir formos mazu kaneliu? Mano tai tos didesnes, tai vis bijojau kad vidus zalias nebutu.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2020 06 17, 17:57)
<p>Matyt mikseris kaltas bus, per daug oro gavo. Pas tave gal ir formos mazu kaneliu? Mano tai tos didesnes, tai vis bijojau kad vidus zalias nebutu.</p>

Aga,mazytes mano mirksiukas.gif
Atsakyti
Barto paskutine kelione kainavo £197. Dezute reiks atsiimt patiems. Paskambins kai bus viskas sutvarkyta.

Tik draugus isleidom. Atvaziavo pries pietus. Uzsisakem indusu valgiu. Taip smagiai pasisedejo (as dirbau) bet kaip ir kartu dalyvavau biggrin.gif pasiimemiau iseigine ketvirtadieniui - visi vaziuosim prie juros.
Atsakyti

Ketvirtadienis jau rytoj, ar tu apie dar sekanti, kai +29 rodo.

Atsakyti
LAbukas

Oi koks bjaurus oras...Nepamenu,kada taip be perstojo lytu...
Man kitam ketv rodo +30 biggrin.gif Vel blogai-per karsta bus dirbt biggrin.gif Ot tam zmogui,niekaip neitiksi biggrin.gif
Noreciau si sekm prie juros nulekt,bet irgi kol kas lietu rodo...O kita savaitgali MB gimke svesim mirksiukas.gif VArysim pas draugus i sodyba.Gal net prie juros issimaudyt nuleksim biggrin.gif Bet jei ka-kubilas yra biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Oi, koks oras bjaurumo, siaubas! Giega, jauciu kaip nefaina tau dirbti. 

Labai viliojanciai jusu kaneles atrodo. Sekmadieniui susiplanavau kaimynes Oreo torta kepti. 

Atsakyti
Sveikos

Limcamca, duok receptuka torciuko mirksiukas.gif ar labai sudetingas gamybos procesas ax.gif

Kita ketvirtadieni vaziuojam prie juros visai dienai. Kazkur lyg netoli Morgate rolleyes.gif
Atsakyti
Per ta didziaja liuti kszkiek masinoj pasedejau.. Bet lietus nesibaigia,o man laikas eina.. Turejau lietsargi pasiemus,tai su juo ejau,nes striukes kapisono neuzteko.. Be to siuntiniai slampa,skaneris durniuoja per lietu-lasai raides nuspaudzia,labai jautrus ekranas..

O paskui saulyte kad uzkepino biggrin.gif

I Margate anksciau vaziuodavom,graziu ten vietu yra.. Bet paskutiniu metu vis Hove prie Braitono nugali biggrin.gif Kilometrais atstumas tas pats,bet atvaziuoji daug greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Limcamca,tu vis serialus ziuri biggrin.gif Dabar per TNT du naujus rodo- 257 pricin cto by zytj(257 priezastys gyventi) ir Proekt Anna Nikolaevna. abu lengvi,juokingi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Neziurim serialu, daug laiko uzima biggrin.gif kiekviena vakara, gryze po pasivaiksciojimo su Neira, prasukam po filma. Vakar ziurejom su Michael Douglas filma Zaidimas. Neblogas toks, verta paziuret.

Atsakyti

Labas, 

Nemėgstu ir aš serialų žiūrėti. Dabar, kai laiko daug buvo, tai pažiūrėjau kelis vakarais, nes ryte nereikėjo anksti keltis. Mano vyras labai mėgsta tuos rusiškus komedijinius, tai su juo kartu vakarais pasėdžiu. Bet, dažniausiai telefonas būna rankose tuo pačiu metu, scrollinu FB arba su panom mesendžeriu kalbam. Ačiū, už rekomendacijas Giega, pažiūrėsiu tuos du, gal tiks vyrui žiūrėti. 

Nova, iš pirmo žvilgsnio nesudėtingas tortas. Receptas ranka rašytas, galiu permesti mesendžeriu, jeigu suprasi. Buvo atejusi pasiskolinti custard, daviau lietuviskos cukraus pudros, tai grazino pyragelio gabaliuku. Dievai, kokio skanumo. Bandysiu ir as gaminti. Tiesa, ar jūsų dar nekviečia atgal į ofisą dirbti?

Atsakyti