Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Dar neclaimino,bet ruosiasi..Nes kazkaip tiems selfams ismoka,nesvarbu dirbo ar ne..As nezinau ar claiminsiu,nors irgi selfas esu.Nes as visada pati mokescius susimoku,o ne atgal kazka gaunu biggrin.gif

Bet siaip kazkaip nelabai teisingai dalina tas kompensacijas..Va draugai turi stomatologinius,tai uz viena gavo nedidele kompensacija,o uz kita ne,nors uz ta kita ir konsultaxu daugiau moka ir siaip islaikymas brangesnis..O va uz parduotuves,kurios dirba,nestojo nei vienos dienos,gavo tooookias kompensacijas bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Man irgi patinka toks oras. Sia savaite 25-26 silumos pranesa, matet? As is ankstaus ryto prasibegu, taip gera, gaivu buna. Ir nuotaika kitokia. 

O i kokius shopingus jus ruosiates? 

Giega, pasivaikscioti mes vaziuojam i Canvey Island. Ten ramu, zmoniu nedaug. Degintis vieta labai maza, plius akmenys, tai mes iki jos paprastai nedaeinam. Prasieinam betoniniu keliuku kur visai palei jura, ir kur suoliukai stovi. Salia dar ir toks parkelis yra, graziai sutvarkytas. Geliu prisodinta, roziu visokiu. Vakar vaiksciojom ten. 

Heida, as tiksliai nezinau del mokesciu. Bet, lyg tai jeigu dovana tai nuo 39 svaru mokesi VAT. Jeigu ne dovana, tai riba yra 15 svaru, ir reikes moketi VAT. 

Custom duty moki nuo 135 svaru. 

Atsakyti

Na tikrai idomu kad uz parduotuves maisto gavo kompensacijas. Stomatologiniai juk nedirbo, gal net dabar nedirba, va cia tai prarasti pinigai.

Atsakyti

Aciu, Limcamca, pirkau is iherb uz 20£,dar neatejo, dabar noriu pirkt uz truputi daugiau, 37£ gaunasi, tai  va ir galvoju ismest kazka is krepsio, ar bandyt, na sumokesiu jei reiks.

Mano shopingas tai Lidlas 😂

Atsakyti
Aga,mano shopingas irgi bus LIDlas biggrin.gif Dar i banka reikia,dar i kokia B&M ar panasia,na buitine kokia..
Atsakyti

Ka perki is iherb? Man ten labai patinka, bet vos ne atskiras mokslas, isstudijuoti ju prekes. Didelis pasirinkimas. 

Atsakyti

Ka perki is iherb? Man ten labai patinka, bet vos ne atskiras mokslas, isstudijuoti ju prekes. Didelis pasirinkimas. 

Jo, ten labai didelis pasirinkimas. Dabar laukiu papildu sanariams MB ir dvieju sampunu su kondicionieriais. O krepsyje jau ideta vyresnei papildai plaukams, MB papildai tulzies nutekejimui gerint, naudodavo lietuviskus, bet cia ziuriu kad bus per pus pigiau, o veikliosios medziagos irgi perpus daugiau, sau paimsiu probiotikus su lacto bakterijom, dar arbatos ir cinamono, ai dar tusa isidejau ir vitE krema, na ten pasaka be galo 😃

Atsakyti

Gavau savo iherb, jau ir kita brangesni uzsakiau, prie mokejimo paskaiciavo taxus kartu. Gerai kai is karto aisku kiek moket ir galima sumoket, as kai nelabai darau pirkimu is ne eu, tai bijojau kad sulaikys kur muitinej, tada reiks sumoket ir tada jau gausiu savo siunta.

Atsakyti

Jeigu is karto priskaiciuoja, tai labai patogu. Nebuna jokiu siurprizu, viskas aisku. 

Pas mus pastas pradejo nesamones daryti. Pvz uzpraejusia savaite neveze nei laisku, nei siuntu. Pirmadieni pakeliau triuksma, kadangi vaiko gimtadieniui buvo dovanu. Atveze 3 dienas is eiles, ir vel nebeveza. 

Visa diena dirbu lauke. Gera  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Limcamca, o tai cia royal mail taip nevaziuoja, ar kokie kiti kurjeriai?

Vakaras labai grazus.... isejom su sune pasivaiksciot tai net namo nesinorejo eit. Parkas pilnas zmoniu.
Atsakyti

Laba,

Taip, čia Royal mail. Visi kiti dirba įprastai. 

Ir tas dirbo normaliai, vienas paštininkas buvo. Aš jam net sakiau, kaip tu taip be išeiginių. Nu matyt gavo arba išeigines arba atostogas. O kiti ir nebeveza. 

Vakar vakare irgi buvom į laukus išėję. Taip gera. 

Atsakyti
Persidirbo..
Pas mus irgi darbu nemazeja..Sunku dirbt kai toks geras oras biggrin.gif Noretus kur pluaze gulet biggrin.gif Aplinkiniiose kiemuose girdis kaip vaikai baseinuose mirksta biggrin.gif Mes cia vis pagalvojam koki kubila,bet 2000£ gaila.. Tai gal kokio padoresnio baseino uztektu.. Visai dabar isokciau biggrin.gif
Atsakyti