Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

LAbukas

Atvariau i darba,jau puse masinos pasikroviau ir menedzeris i bendra grupe paraso zinute-kas nori siandien laisvos biggrin.gif O as kaip tik telefa rankose turejau ir pirma ta sms pamaciau biggrin.gif Ir aisku issiprasiau laisvadienio biggrin.gif Norinciu buvo daugiau,bet as buvau pirma mirksiukas.gif
Siaip kitas stebejos-jau atejus i darba,ko cia mest viska.Siokia diena neimciau ir as laisvos,bet siandien sestadienis,labai silta grazi diena mirksiukas.gif Be to dar furos uzvelavusios,visi susivelins baigt darbus..TAi labai dziaugiuos situo laisvadieniu biggrin.gif
Grizinedama namo uzlekiau i zuvies parde,nupirkau sea brimu,sea basukreveciu-bus pietus mirksiukas.gif Kepsim ant lauzo mirksiukas.gif
Limcamca,orkaitej viska darai ta pati,ka ir ant bbq mirksiukas.gif As pabarsciau druska,pipirais,cesnaku. Kartais i skarda idedu apvestas groteles,ant ju zuvi ir taip kepu mirksiukas.gif

MB keicia liustas kambariuose,as zole nupjoviau,dabar biski laistau .. Dar noretume siuksles iki siukslyno isvezt,kazi dirba g.gif
Atsakyti

Laba, as geles pasilaisciau, pagulejau ant saules, labai jau greit ima, greit sudegt galima, parslinkau namo, tuoj vesim suni i grozio salona.

Atsakyti

Paziurek savo council puslapyje ar dirba. Pas mus atsidare, bet labai ilgos eiles. 

Nuo pirmadienio prades vezti garden siuksles, o dar kita savaite jau ir rusiuojamas ves. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 05 09, 14:09)
<p>Paziurek savo council puslapyje ar dirba. Pas mus atsidare, bet labai ilgos eiles. </p><p>Nuo pirmadienio prades vezti garden siuksles, o dar kita savaite jau ir rusiuojamas ves. </p>

Nedirba savaitgaliais,tik paprastom dienom.. Pas mus isveza normaliai siuksles,bet cia kai sandeliuka tvarkem daug prisirinko,satelita nueme tada,dar didziausia deze nuo supynes.. tai ir stovi viskas kampe..
Atsakyti

Anksciau siukslynai sestadieniais lyg dirbdavo  :hmm:  :hmm:​  gal del bank holiday nedirba? 

Atsakyti

Kol suni kirpo, apsipirkau Tesco, visiems drabuziams 50% nuolaida, lininius marskinukus pasiemiau, suknele, ir dar viena bliuskute, bet ne linine.  

Atsakyti

Faina lininiai rubai, man patinka. Ypac vasara, jaukus. 

Kaip nervina laukt, ka tas Borisiukas pranes. Negali imt ir pasakyt. Dabar pilna visokiu isvedziojimu 😎

Atsakyti
Kada jis ten snekes ar jau snekejo? ka idonaus pasake?

Koks vakar oras fainas buvo ir koks siandien vejas..
Nuvarem i Costco,visai pamirsom jad sekm veliau atsidaro,tai teko gera pusvalandi palaukt kol iejom..
Atsakyti

Vakare 7:00 sakys kalba Borisas 😏

Vejas siandien visai nemalonus, o dar ir nakti tik 4 silumos tebus. Norejau isgabent pomidorus ir agurka i lauka, bet kai taip salta tegul dar ant palanges pagyvena. 

Atsakyti

As agurkus i vidu atsinesiau, bijau, kad nusals. Nes, kaip issiaiskinau viena karta jau buvo nusale. Va, jeigu nusals geles tai bus tragedija, labai gaila. 

Rytoj bus isvis didelis vejas. Mes norejom lauke steikus kepti, kazin kaip pavyks. 

Atsakyti
Labas rytas

Salta siandien. Siluma is ryto ijungem. Bet toks temperaturos kritimas staigus, nuo +24 iki vos +7.
As ir vakar dar i indelius kelis agurkus pasejau. Is pirmo mano sejimo tik keli siltnami prigijo.

Limcamca, mama gerai laikosi. Darze kapstinejasi ir tiek. Dziaugiasi kad turi kur be kaukes iseit ir pasedet.

Tai jau po biski atleidzia karantina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 11 gegužės 2020 - 09:28
Labukas

MAn mini atostogos gavos-nuo penktad iki siandien biggrin.gif O jei iskaityt,kad ir prie juros pasivaiksciojom bigsmile.gif MAne labai pakrauna saule,jura ar bent jau jos vaizdas mirksiukas.gif Tai dabar jau ne tik po Southenda pasivaiksciot bus galima,bet ir pagulinet mirksiukas.gif
Atsakyti