Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

Cia vel as  :D  :D  Siandien buvo visai nesalta, net karsta. Smagu. Dabar jau galetu ir nebelyti, nes tiek prilijo, mano geles net neisdziuna. Negaliu palaistyti su trasomis. O agurkai man atrodo nusale, nes pasidenge tokiom geltonom demem. Ar gali taip buti?

Atsakyti

Laba, nezinau del agurku, jiems gal siaip per salta, bet atsigaus kai atsils, mano tai dar namie ant palanges. Reikia kiema uzbaigt tvarkyt kazkokiu budu. 

Atsakyti
Labukas

As zole vietom atsejus,tai vis palaistau biggrin.gif Pas mane kazkaip greit susigeria.. Net baseinuka kai uspilam,per pora min viskas susigeria ir jokiu balu nelieka.. Kabantus vazonai ir greit isdziuna. Na pas mane viskas ant saules..
Va grizau po darbo,noriu pagulet ant savo supynes,o saule tirk spigina-pasidariau pavesine is staltieses biggrin.gif Imesiu i fb mirksiukas.gif Dabar taip ant miego patrauke...
Atsakyti

Laba,

Pas mane vienoje vietoje zole taip gerai ir greitai ataugo. O toje vietoje kur baseinas praeita vasara buvo, niekaip neatauga. Ir ta zeme tokia kieta, suskeldejusi, nors laistom pastoviai ir dar lietus lyja. Dabar vel nusipirkau zoles, specialiai lopams atauginti, pabandysiu. 

Pirmadieni mano dickiui 16. Uzsakiau skanuku, torto. Negalim svesti, gaila. Atvaziuos dukterecia tai namuose seimos svente pasidarysim. Jetau, mano vaikui 16!!! Atrodo, dar dabar prisimenu viska, tos  nakties kai gime.  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 gegužės 2020 - 16:47
Isankstiniai sveikknimai tavo dickiui 4u.gif
O tokias vietas,kur ilgai stovejo visokue baseinai ar kokie daiktai,labai sunku atgaivint.. Uz tai as sava maziuka baseinuka kaskart vis i kita vieta statau..
Tutim minciu pirkt koki oadoresni baseina,gal net ta hot tuba,beg tada jau darytume terasa.

Oi kaip faina anksti darbus pasibaigt biggrin.gif Guliu savo sofoj su uzuolaida ir kaifuoju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, tavo dickiui 4u.gif

Giega, zoles atgaivinimui gerai yra su sakem, ar su kokiais smailais daiktais subadyt zeme. Zoles saknims reikia oro. Gaus oro - tuoj pat atsigaus mirksiukas.gif

Man atostogos iki kito penktadienio tongue.gif
Atsakyti
LAbukas

Cia siaip sau pasiemei atostogas?Ar is anksciau buvo nuplanuota?
MB laisvadieniai iki antrad..O as siandien laisva,ryt dirbsiu,sekm ir pirm(siaip bunu laisva) dar paskambins is ryto..

Buna vietu,kad daryk,ka nori,ta zole vis tiek silpnai auga..PAs mane kaimynu medis,paskui mano tvoros seseli meta,tai ten zole labai sunkiai auga..O dar ten BBQine stovi,karstis,numindo..Bet ten kampas,nelabai ir pergyvenu biggrin.gif

Oras grazus nuo pat ryto wub.gif Kaip noreciau kur prie juros pasivaiksciot,bent Southende..
Atsakyti

Limcamca, grazus gimtadienio jusu vyrukui 🔩🛠🎉

Giega, pasiskolink suni ir pasivaiksciosi, seip tai kazi ar pilicija leidzia vaikstinet pajuriu 😛

Atsakyti

Labas, 

Labai geras oras. Is ryto savo sporta dariau, taip silta, taip gera. Noreciau ir as prie juros. Isvis vakar su vyru paplepejom, kad kai tik sienas atidarys, vaziuosim i Prancuzija. Pasivaikscioti, pasibuti. Kazkaip pasiilgom to. O, daugiau viskas gali buti kaip buve. 

Nova, ar jus nezadejot si savaitgali prie juros vaziuot? Idomu kaip situacija, ar stabdo policija?

Atsakyti
Mes tai i Ispanija iskart leksim biggrin.gif Bet visai uztektu ir cia pabut prie juros..
Kol kas dar namus tvarkinejam,bet bandau kalbint sb kur nors palekt..
Atsakyti
Zadejom vaziuot prie juros ir labai noriu nuvazouot, bet nevaziuosim. Kazin ar leis vaiksciot prie juros.

Buvau is anksciau uzsibookinus atostogas, nes turejau i LT skrist. Isnaudosiu tas dienas vistiek, bes paskui kai prisirinks dienu bus sunku jas isnaudot.

Atsakyti

Oi, Nova, kaip smagu atostogos. Nors ir dabar nebera to lekimo jausmo, bet pilnai atsijungti nuo darbo visada gerai. Kaip tavo mamukas laikosi? 

Tas musu kiemas neissenkamas. Jau atrodo baigem viska daryti, tai vis kas nors vel islenda. Vakar persodinom medelius, tai atliko pora dideliu vazonu, vel reikia geliu. Siandien fermoje ilga eile, zmoniu galybe, tai nestovejau. Gal rytoj. 

Pasiilgau zuvies. Kepsiu vakarienei. Noreciau orkaiteje, bet neturiu jokio recepto keptos zuvies orkaiteje, po ranka. 

Atsakyti