Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Man biski i pliusa tas karantinas-visi namie,gatves tuscios biggrin.gif Greit viska apvaziuoji ir va jau namie mirksiukas.gif

Pasitiesiau dekuti kieme,deginuos biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

dar viena diena deginimuisi tinkama  :vacation1: 

Atsakyti

Laba,

Nu visai nebeimanoma ieiti i SM per tas reklamas. Viena per kita ant galvos lipa. Nesuprantu, lyg ir adblockeri turiu, vistiek nepadeda. 

Nu, sedi mamuks, ka padarysi. Gi karantinas ir tie reikalavimai, ne tam, kad gyvenima apsunkintu, o atvirksciai, kad padetu mums. Skaiciau, kad Londone kaukes bus privalomos jeigu naudojies viesuoju transportu. Va, dasigyvenom. 

Sakau, kad man karantinas i nauda. Vakar viena serija rekomenduoto serialo pasiziurejau. Bet, siandien apsiziurejau, kad pradejau nuo naujo sezono. Pirmiausiai reikia 1a sezona pasiziureti. O, kalbu apie Jaunasis popiezius ir Naujas popiezius. Tai pirma serija Naujo popieziaus ziurejau. Labai patiko. Reikes siandien gal nuo pat pradziu pradet ziuret. 

Atsakyti

Atsiunte Ryanair vouceri uz neisnaudota Barselona. Ech  :huh2:​ 

Atsakyti
Labukas

Pas mane darbe kazkokia anomalija-SM ir delfy neuzkrauna,nors FB veikia kuo puikiausiai..

MAn irgi parejo visi vouceriai,tik dar LT necancelintas...

Oras grazus,reik eit gult ant pieveles biggrin.gif Ryt dirbu...Uz tai pirmad laisva busiu biggrin.gif Surasiau sarasa,ryt MB gales stovet eilese i pardes biggrin.gif I Costco reikia...
Atsakyti

Ka veikiat? 

Heida, kaip pas tave darbe situacija? 

Troskinu kopustus su desrelemis. Visa savaite svajojau, tuoj valgysiu, niam niam  :essen:  :essen: Nelabai vasariskas patiekalas, bet jeigu norisi, tai norisi  :laugh:​ 

Atsakyti

Laba,

darbe pas mane kolkas neblogai, du mire nuo covid, bet buvo ilga laika ligoninej abu, tai gali but kad ten ir pasigavo, nes jei pas mus butu uzsikrete, tai tikrai paplite butu daugiau. Stafas kuris panikavo ir buvo dvi savaites izoliacijoj irgi jau gryzo, tai nebereik uz kelis art. Blogai tik kad priima naujus , tie is ligoniniu gali atnest corona.

Troskintus kopustus vakar valgem 😁

Atsakyti
Sveikos

Vakar saslai buvo - vistiena ir kalakutiena. Siandien isvirsiu pupeliu sriuba su rukyta sonine, dar saslu like. Tai pietus bus liuks.

Karsta kaip lauke... bet nesitiki kad balandzio galas - tikra vasara lauke wub.gif
Atsakyti

Vargsai seneliai ir ju seimos  :huh2:  :huh2: 

Ar valgo vaikai kopustus? Maniskiai tai isbrokyjo. Nors, pamenu as vaikas kai buvau, tai irgi balandeliai ir visokie troskinti kopustai siaubo kosmaras buvo. 

Atsakyti
Labukas

O as vaikystej visai megau balandeliu kopustus biggrin.gif Man mesa buvo didesnis baubas biggrin.gif Vaikai,buvo tarpas,kad nelabai valge balandelius,bet kazkaip greit praejo biggrin.gif KAd daznai gaminu balandelius,nepasakyciau,bet visai megstu mirksiukas.gif Va kaip tik ryt galvojau virt balandzius,nes ryt laisva busiu mirksiukas.gif

VAkar zuvies ant lauzo pasikepem,siandienai liko pora..Kreveciu dar iskepiau mirksiukas.gif Ir tinginiaujam prie TV rolleyes.gif

Sakiau,nesakiau,nuo praeito pirm vazineju su pilnai elektrine masina mirksiukas.gif KAi gavau,ant spidometro buvo 11 myliu tik bigsmile.gif Man visai patinka-automatas mirksiukas.gif Bet kiti biski keikias,nes vienas bute gyvena,kitas kad ir name,bet niekad ner garantuotas,kad ras priesais nama vietos masinai pasistatyt..TAi jiem sunki pasikraut..O as ka-laida i rozete ir kraunu biggrin.gif
Atsakyti

Maniskes tai valgo kopustus ir balandelius labai megsta, tik as retai juos darau.

Sunku tikrai musu gyventojams dabar, kai kurie dar telefonus turi, tai pasikalba, o kiti nesupranta kodel nieks ju nebelanko, verkia. 

Ant saules karstoka, padrybsojau, tai i pavesi jau norisi. Kepsim saslus pietums.

Atsakyti
Giega, ar ilgai kraunasi akumas tokios masinos bigsmile.gif

Ieskom oro kondicionieriaus namams mirksiukas.gif sakykit kokio galingumo pas jus stovi bigsmile.gif
Atsakyti