Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Tai gaunasi kaip belgiski vafliai, jei cirvinej kept, tie juk buna tokie stori. Man anyta padovanojo vafline pries kelis metus, cirvine irgi turiu lidle pirkta.

Atsakyti

Kaip jusu anytos laikosi? 

Giega, ten kur jusu butas yra Ispanijoje, ten labai siaucia Corona?

Atsakyti
Sveikos

Kaip laikotes? Ar niekas is artimuju nesusidure su virusu?
Is musu rato - niekas. Nei darbe, nei is artimuju, pazistamu. Tik vienos drauges sunus prasirgo. Tyrimu del koronos nedare, bet itaria kad butent juo ir prasirgo. Is nhs skambindavo labai daznai , klausdavo kaip sveikata.

Megstu as vaflius rolleyes.gif ipatingai su plakta grietine viduj, ar su kokiu skaniu uzpilu ax.gif

Kazin ar bandyt pirktis bilietus i LT kokiam rugsejo - spalio men 🤔 gal gi jau iki rudens sugrysim i normalu gyvenima ax.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Limcamca @ 2020 04 21, 11:11)
<p>Kaip jusu anytos laikosi? </p><p></p><p>Giega, ten kur jusu butas yra Ispanijoje, ten labai siaucia Corona?</p>

Uosviene niekur neina is namu.Net iki savo darzelio..Galvoja,kad sirgo korona.Tempos tik 37 tebuvo,visai nekosejo ir neduso,bet sake taip silpna buvo,kad vos is lovos islipdavo,iki virtuves vos daeidavo..sauksta iki burnos sunkiai danesdavo..Bet per pora dienu pagerejo.Niekur nesikreipe.TAi ir nezino ar cia Korona buvo ar siaip koks silpnumas..

Kazkaip neziurejau atskirom vietovem..Visoj Ispanijoj siaucia,vis tiek vaziuot negali..TAi ar daugiau ar mazau...
Uosviene praeito men pabaigoj turejo vaziuoti,Skrydis buvo cancelintas,uzpildem pinigu grazinimo formas.Bet vakar atejo patvirtinimas,kad ne pinigais,o bus vauceris tai sumai,isleist metu begyje..Mes turejom sio men pabaigoj skrist..Tai jauciu irgi gausim vaucerius...
Dar ir i LT geguzes men turiu..Net nezinau...Net jei ir paleis tuos skrydziu,nezinau ar vaziuosim..

Atsakyti
O jums i LT skrydzio nekanceliavo? As 5 geguzes turejau - man kanceliavo.
Atsakyti
Mes 15,dar nekancelino..Atejo sms,kad siulo persikelt,bet dar nei pinigu nesiulo,nei vouceriu.
Atsakyti
Man is karto cancel, jokiu voucheriu, jokiu atsikelimu. Mama sake kad apie viruso atsaukima kalba eina apie geguzes pabaiga - birzelio pradzia. Ir tai su kaukem reiks vaiksciot viesose vietose.

Matet fc kaip Kaune buvo vaikomasi vyro, kuris nedevejo kaukes. Tas vargsas net turejo sokt i vandeni. Nu nuprotejimas kazkoks.
Atsakyti

Mano anyta tai nelabai del coronos suka galva, jauciasi dabar gerai, tai seklas perka, i soda vaziuoja, siltnami ruosia sodinimui. 
Ji del musu labiau bijo, kad susirgimu pas mus daug.

Atsakyti

Laba diena, siandien jau beveik vasara 🌞

Tiesiai pries mus nama kazkas nupirko, stovejo gal pora metu pardavime, o siandien nuo ryto jau pastolius stato aplink. Tikiuosi ne babajai kokie 😏

Atsakyti

Laba, 

Tik nupirko ir iš karto remontas. Gal greitai susitvarkys. 

Orai lepina, kaip gera. Baigsis karantinas, prasides ir lietūs turbūt. Nes dabar tai neįtikėtina, beveik du mėnesius saulė ir šiluma. 

Mano mamukui tai sunku namie, bute išsėdėti. Tokiu metu tai labai gaila, kad ne name gyvena. Nuvažiuotų dar iki bityno, bet patys nevairuoja, vežti visi atsisako, laikosi tvarkos. Na, bet jau gal į pabaigą Lietuvoje. 

Atsakyti
Sveikos

Girdejau siais metais bus hipersausra. O lietaus jau dabar labai reikia.

Greiciau jau tas karantinas baigtusi. Norisi ir prie juros ir i LT nuvaziuot ax.gif
Atsakyti

Limcamca, tai liudna tikrai tavo mamai bute uzsidarius.  
As kieme truputi padirbejau, visas rankas susidraskiau i tas bjaurybes gervuoges, visur priauge po ziemos, idomu rundapas jas ima.

Mes planavom geguzes gale i Lietuva skrist, MB brolio jubiliejus, as ir atostogas pasiemiau, o va kaip viskas pasikeite. Jauciu siemet niekur nevaziuosim, cia vietoj pastostogausim.

Atsakyti