Klausykit, gal zinot kada anglikai zada sienas atsidaryt kroviniu pervezimui?
Nova, sienos visada buvo atidarytos. Mes gi vaziuojam kaip ir anksciau. Pradzioje tik del lenku kaltes buvo ilgos eiles, bet viskas susinormalizavo ir dirbam iprastai. Ir is Italijos puses normaliai atvaziuoja/isvaziuoja.
Giega vakar Vilniuje net snigo.
Labas rytas,
ner teisybes, oras geras, tai as darbe, rytoj ir sestadieni rodo lietu, tai man iseigines 😕
Giega, tai jums dabar pats darbymetis.
Jo,dirbam issijuose Siandien 122, bet ko gero sestad dirbsim.. Jau sakiau menedzeriui,kad jei mazai bus,man off duotu,bet itariu,kad nebus mazai..
Masinu gatvese pamazu daugeja Vakar net trafike stovejau..
MB ir sake kad jau daugiau masinu sia savaite, pradejo dirbt zmones.
Greiciau viskas uzsibaigtu 😏
Jeigu Giega tiek darbo turi, reiskiasi zmones internetu perka, ekonomika sukasi. Tkmaxx, Next, River Island buvo uzdare savo internetines parduotuves, jauciu tuoj neiskes, atidarys.
Lyg dar 3 savaitem zada pratesti karantina. Siandien turi viska patikslinti.
Dekui reikia pora daiktu is LT parsisiust kazkaip galvojau kad visai viskas uzdaryta.
Kad lyg zada macdaka, kfc ir dar kazkokius panasias maitinimo istaugas atidaryt.
Laukiu ir as ziniu del karantino.
Ikisau nosi pasiziureti, tai tik TKMaxx neveikia. RI jau paleido. Next limituotai, bet jau po biski.
Man atrodo, netruks ir Tkmaxx gris i savo vezias.
Panos, o ka ir kaip rukot pvz mesa? Isbande mano vyriskis sonkaulius, siandien sonine, - nu neskanu. Jeigu rukot mesa, kaip ja paruosiat, kokia perkat?
Mesos nerukem nei karto..Net LT neuzsiimdavom,nors ten ir salto rukymo rukykla turejom,o cia karstas dumas gaunas..Kiek zinau,reikia labai daug prieskoniu i mesa..Ir gal marinuot ilgiau reiktu Heida lygtai vista rukino Bet mes tik su zuvim uzsiimam Dar labai krevetes rukytos
Jo, mes vista rukem ir sonine, labai skanu buvo, bet karsto rukymo, nes saltam reik visai kitokios rukyklos. MB viska dare, tai nelabai ka galiu pasakyt, pamenu tik kad vistai temp labai ziurejo, kad butu pakankamai auksta, jei buvo kokiu salmoneliu kad numirtu.