Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Su balandzio pirmaja  :4u: 

Ten kiausiniu padeklas, 30 vnt. 

Velykoms nedaug gaminsiu, vistiek gi nei i svecius galima, nei sveciu laukti. Savai seimynai nedaug ko reikia. Bet, kiausinius vistiek dazysim, kad ir tik sau. 

Giega, neliudna jums be anukes gyventi? Priprate turbut jau buvot. 

Atsakyti

Sestadieni pranesa 19 laipsniu silumos. Is kur gaut geliu? Eisiu sodint. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 04 01, 11:43)
>Giega, neliudna jums be anukes gyventi? Priprate turbut jau buvot. </p>

Ir liudna ir ramu biggrin.gif KAi grizti po darbo pavargus,gerai,kai niekas ant galvos nelipa biggrin.gif Jai gi neuztenka,kad ziuri kaip ji zaidzia,turi eit su ja pvz aplink stala,turi sokt pagal baby shark ir negali sedet biggrin.gif Bet is kitos puses viso sito ri truksta,per ramu namie...

QUOTE(Limcamca @ 2020 04 01, 12:50)
<p>Sestadieni pranesa 19 laipsniu silumos. Is kur gaut geliu? Eisiu sodint. </p>

Yra toks Bakker.com UK.ten nemazai geliu.Jie Spaldinge randas..Daro deliverius,tik va ar gausi iki savaitgalio,tai klausimas..Dar is amazones gali uzsisakyt mirksiukas.gif Pirkau is ju pernai zemuoges,labai graziai supakuotas atveze mirksiukas.gif
Atsakyti

As tai planuoju i Lidla rytoj, tikiuosi ir geliu bus, kolkas man kokiu 2 ar 4 uzteks, nezinau pati ka noriu sodint siemet

Atsakyti
Ir kada gi pagaliau baigsis visas sitas kosmaras ax.gif jau pasiilgau normalaus gyvenimo ax.gif
Gyvenam kaip fantastiniam filme unsure.gif

Rimtai, 19 silumos pranesa bigsmile.gif tegul atsildineja oras greiciau bes jau mano agurkai lipa is indeliu ant palanges biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Na tas virusas truputi ir gerio inese-turistu sumazejo,Venecijos kanalai vel skaidrus,smogai nusedo.. Biski gamta atsigaus mirksiukas.gif
Man visai patinka tos tuscios gatves mirksiukas.gif
Orai pageres,visi vel islys i parkus,prie juros,taip ir dalinas tas virusas.. Nors ir mes vieni namie nesedim.. Vis tiek greiciausiai draugai atvarys.. jie bute gyvena,tai vis kiemas pas mus.. Be to,mb dirba kartu,tai jei jie ar mes sergam,jau butume uzsikrete..
Atsakyti

Tas tai taip, gamta prasivale per sita pandemija, man tai baisu kiek zmoniu i skurda nustums sitas karantinas, valdzia zada padet, bet gi nepades visiems, ne visi sugebes is dugno issikapanot. 
MB irgi dziaugiasi kad greit is darbo parvaziuoja, tustuma visur, truputi tik bijo kad policija nesustabdytu, kur vazineja paklaust, bet gal nebaustu is pirmo karto, kitas dalykas i darba vaziuoja ir jis nera uzdraustas. As pati neturiu jokios korteles jei kas sustabdytu, nieko mums darbas nedave.

Atsakyti

Aplankiau pardes, visko gavau, na tik eiles, geliu buvo Lidle, bet nepirkau, nes jos sudetos prie iejimo, ir durys atsidarineja jei ten stovi, bandziau pasirinkt, bet ziuriu apsauginis jau nervinasi, kad as ten stoviu, tai isejau, tiek to, kita karta nusipirksiu arba kitur.

Skaitet kad kinai apgavo del viruso, nuslepe kiek is tikro susirgo ir mire zmoniu, ir dabar vel meluoja, rodo tik labai mazai kad turi nauju susirgimu, o tai nera tiesa, kaip ir Siaures koreja, kur susirgimu visas 0 😬

Atsakyti
BAltarusijoj irgi koronos nera...

Bet ir cia nera visiskai tiksliu skaiciu..Zinau viena moteriske,kuri prasirgo su 39* tempa,kosejo taip,kad atsigult negalejo,miegojo stovedama..Bet nei i ligonines kreipes,nei ka..SAke jau vyrui nurodymus kaip vaika augint susake,bet vis tiek i ligonine nei vaziavo,nei skambino..Gerai,jauna,organizmas stiprus atsilaike..Bet o tai vyras,vaikas,ka jie neisnesiojo tu bacilu is namu?OK vaikas gal ir nejo niekur,nes mokyklos uzdarytos,bet vyras tai dirba.
Atsakyti

Tikrai daug kas net nezino kad prasirgo ar serga, visada taip skaiciuoja pagal epidemiologija, kad vienam nustatytam ligos atvejui tenka nuo 4 iki 10 nenustatytu, tai va koks apsikretusiu kiekis.

Man paciai kai pries 3 savaites tempa uzkilo 39 , irgi supanikavau, kaip elgtis, ka daryt, o jei apsikreciau, tai kas tada, o jei mane kur atskirs, izoliuos, o jei namie visus apkreciau, nu labai daug minciu buvo, ir tiesa pasakius visos buvo labai savanaudiskos, apie svetimus as visai negalvojau, tik apie savo seima.

Atsakyti
Bet tikriausiai ne taip lengvai ir i tas gydymo istaigas prisikambinti 🤔 linijos plysta nuo skambuciu. Jau greiciau viskas uzsibaigtu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 02 balandžio 2020 - 21:05

Kad dar nepasieke net piko, po to tik prades mazet, gal kokiam geguzes gale.

Nova, o tau nepatinka dirbt is namu? Man atrodo taip gerai, nereik trankytis traukiniais, keltis anksciausiai.

Atsakyti