Jo, motinos diena rytoj. Siemet tylu, nes niekas nei restoranu nei parduotuviu nereklamuoja. Mamos liks vienos, nes vaikai ir aplankyti negali.
Susimazinau laika,isvaziavau jau iskart veluodama 10 min,tai ir oasivijau ir va jau trecia jart sedziu laukiu,kol ateis tas mano laikas.. Va ka reikskia tuscios gatves,nors ner labai tuscios,nemazai masinu..
Labai salta lauke, toks vejas siaurinis.
Buvom pardej, vis dar tustuma, nuvaziavom i centriuka, tai ten zuvies pardej lasisa ir kreveciu pasiemem, mesos nera, tai valgysim zuvi.
Mes ir is ryto i parde nuejom. Gavom farso, darzoviu, vaisiu. Isvede buvom sune pora kartu. Bet trumpai...po 30 min.
Girdejau LT sunis meta i gatves...tipo jie gali uzkresti virusu. Vargsai gyvunai...
Kaip savaitgali leidziat? Niekur neinat, namie tupit?
Mes buvom ryte dar suni isvede, bet daugiau nevesim. Dabar MB lauke issivedes su kamuoliuku zaidzia.
Laba,
Su Mamu diena visas 🌷 siuo metu geriausi linkejimai turbut yra: bukit sveikos!
Mes namie. Visi draugiskai pasitvarkem kiema. Visokias apluzusias sakas apsirinkom, lapus apsigrebem. Kazin siukslynai dirba? Apluzusius sodo baldus reikia isvesti.
Paskui kepem vistienos saslykus. O dabar va, islindau is vonios. Pasilepinau scrubais ir kauke. Ziurim lietuviskas zinias.
Labukas
NA ka,pirmadienis.Sestad draugai uzleke,pavakarojom ir taaaip bloga buvo vakar,nu net neprisimenu kada sitaip negerai jauciaus...
Siandien atsikeliu,isijungiu skaneri,viskas 0.Buna kartais,perkraut reikia,bet kad ir perkroviau skaneri,vis tiek 0..Skambinu menedzeriui,sako mano marsrute mazai stopu,kitiems isdalino,o mane paliko,jei kam nors kitam padet reiks..Tai sakau ir gali visai laisva duot Dirbau sestad,visu pinigu neuzdirbsi gi O namai po baliuko netvarkyti,indai tik i indaplove sukisti buvo
Laba,
Nesilaikot rekomendaciju ir jus, Giega . Nerandu to smailiko, kur buvo kazkada, su rykste per uzpakali vanoja
Heida, kaip tu laikais? Suprantu, sunku. Durnas klausimas, siu dienu fone.
DArau tvarka.Beveik generaline uznesiau zieminius rubus i palepe,stalcius perejau,langus po truputi valausi,uzuolaidas skalbiu Gal net zole kieme nupjausiu
O, taip, kas i darba neina tam labai geras laikas visokius pamirstus kampus issivalyti.
Labas, iseigine siandien, rytoj i darba eisiu, MB dar dirba pilnu tempu, darbo turi, tik jeigu jau skelbs karantina, tai teks ir jam namie sedet, sito labai bijau. Nors visur raso kad jei karantinas, tai nereiks 3 men moket kas turi mortage ir taip pat nereiks nuomos moket, bet idomu kaip realybej bus.
Pas mus darbe nemazai gyventoju kosti, nesmagu labai, kitu atveju nekreiptum demesio, o dabar nejauku. MB isvis sako, jei prasides pekla cia ar atsiras pas mane darbe patvirtintu atveju, tai iseit is darbo, na man tai nesinori taip toli galvot, vis dar tikiuosi kad nenueis taip toli viskas.
Ne, nuomininkams nera nuomos mokejimo atostogu.
Nuomininku negali iskeldinti landlordai. Siuo metu visi skolu isieskojimai sustabdyti.
Jeigu negali eiti i darba tai reikia arba SSP pildyti, arba darbdavys gal mokes iprasta alga, o jam gi po to 80% tos algos padengs vyriausybe. Dar galima pildyti UC, ta sako palengvintai dabar duoda.
Cia kiek girdejau, kaip vyksta.