Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Jo, gym'as siuo metu gal nelabai gera ideja. 

Nova, jeigu vyras vaziuos i mano puse, tegul uzveza knygas man, ok? Aciu. 

Atsakyti
Labas rytas.
Jau ir mazoji namie sedi, nuo siandien uzdare mokykla, mielai ir as pasedeciau, darbe beprotnamis, nu bet cia ir coronos nereik, o dabar dvigubai, stafas i darba neateina, visi pikti ir pavarge, jau nuo ryto kelios susikabino. Dar viena verkia kad vyro stroike stoja nuo pirmadienio, uz ka reiks gyvent ir nuoma moket, va sito ir as labiausiai bijau, kad MB darbas nesustotu.
Atsakyti
labukas
mes dar dirbam.. Kazka snekejo apie darba savaitgali,nes pirm jau galim ir nebedirbt.. Tiek kad musu depas isvezioja daug maisto ir vaistu,tai gal musu neuzdarys karantinui.. vnz nieks nieko nezino.. Ir pats darbo pobudis biski pasikeite,jau nebeduodam niekam pasirasyt... Vnz,baisu.. Baisu ne tiek tas virusas,kiek ta zmoniu keliama panika.. Baisu,kad nebus ka valgyt..ir uz ka...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 03 19, 09:00)
<p>Jo, gym'as siuo metu gal nelabai gera ideja. </p><p></p><p><strong>Nova</strong>, jeigu vyras vaziuos i mano puse, tegul uzveza knygas man, ok? Aciu. </p>

Limcamca, MB irgi namie tupi, vakar jau nevaziavo dirbt. Sedim namie visi, nu nebent kur vaziuosim tai butinai knygas tau uzvesim. Gal taviskis kur pro sona vaziuotu?

Atsakyti
Po darbo per maistines perlekiau..Asdoj tik brangiausi produktai like..Jokiu darzoviu,jokios mesos,jokiu buitiniu...
PAskui i Aldi uzvariau-ten ir darzoviu yra,ir mesos keli gabalai buvo,ir dersu,suriu..Aisku nei miltu,nei makaronu...
Dar ir i lietuvine uzlekiau,praeita sav dar ir makaronu pilna buvo,dabar tik tie smulkuciai...Bet pagriebiau ir miltu(sake daug turi)ir grikiu-cia jau ir man panika biggrin.gif DAr drauge sutikau-tik is Costco parvarius,sake eile stovi,bet ir mesos pilna...
Nu kaip nors isgyvensim...
Atsakyti

Sveikos, 

Salia manes gerimu sandelys atsidare publikai, pigiau uzsipirkti vandens, sulciu, jeigu norit. Parasykite mesendzeri jeigu norit, duosiu linka. Ir WC turi ir aliejaus. 

As del maisto trukumo nebijau. Maisto parduotuvese neuzdarys. O, jeigu ko ir nebus, nu tai gaminsim, valgysim ta kas yra. O, ne ko norim. Prasisuksim. 

Uzvis labiau susirgti, kad ir ne tuo virusu, o siaip kokia liga. Nes, gydytoju neprisisauksi. O, jeigu virusas tai velgi: bijau komplikaciju, bijau mirties ar savo ar artimuju ar draugu. Mamukas su vyru niekaip nepasveiksta nuo vasario pabaigos. 

Atsakyti
Planavom savaitgali i Hastingsa,bet va drauge susiro.. Koseja,tempa auksta.. Ir zinok-korona cia ar taip tik persalo..
Atsakyti

Tai  ne, dabar net su sveikais geriau nebendrauti. Nereikia. 

Bliam, kaip gaila tu seimu su mazais leliukais. Isivaizduokit, jeigu misinuku  maitini koki 2-3 menesiu leliuka. Ka jam valgyti duot?

Atsakyti
NA mes auginom vaikus ant pieno...Siaip tikrai baisus tie nezmoniski pirkimai..Uzlekiau i Sainsburi,lentynos tuscios,zmones vaikstineja...MAnau po geros sav jau baigsis tie slavimai is pardziu,o jei tiket pazadais,kad visko pakankamai yra,tai...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 03 20, 14:37)
Planavom savaitgali i Hastingsa,bet va drauge susiro.. Koseja,tempa auksta.. Ir zinok-korona cia ar taip tik persalo..

Tai va, ir zinok kas cia. Daktaru neprisisauksi, vaistu nenusupirksi. Nachiort, ot laikai atejo.
Nuotaikos nulis... baisu darosi...

Kas cia darosi su SM serveriu? Luzta ir luzta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 21 kovo 2020 - 01:06

Laba,

Ka veikinejat? Soduose gal krapstotes? 

Man siandien praktiskai pirma diena buvimo namie, tai po biski tai ta pavalau, tai ana. 

Atsakyti
Kokiuose soduose,dirbu issijuosus biggrin.gif
Kaip as cua galvojau,kad motinis diena kita savaitgali g.gif o siandien puse mano siuntiniu-geles biggrin.gif
Atsakyti