MB irgi sako,kad kasdien vis tustesnis metro...
Laba,
As uzdariau dali savo darbo. Sienos uzdarytos, nuo vakar pietu praleidzia tik butinasias prekes. Kitiems bus kvotos, mazdaug 100 auto i diena. Tai, kas cia yra kai eiles keliasdesimt km. Be to, masiskai atsaukineja krovinius. Neverta vairuotojus laikyti masinose ir dar nezinia kur.
Kita mano dalis neaktyvi visiskai, niekam nerupi jokie pirkimai. Visai kas kita galvoje.
Kas galejo pagalvoti, kad pasaulis taip sustos.
bet tai kaip pasaulis isprotejo 😱 norejau ryte i Lidla nueit, o ten salia ir Iceland, tai ten mustynes prie duru, nei i viena parduotuve neileidzia, zmoniu kruva. Nuejau i wilkinsons, tai eiles per visa parduotuve, isejau. Nu bet paketu reikejo, tai atsistojau i eile kad ieit i Savers parduotuve, ileidzia po 3 zmones, eile stovi lauke, paketu gavau tik kazkokiu neaiskiu, kokiu gyvenime nesu pirkus, nors verk. Visur ant duru uzrasyta, nera toletkes, nera dezinfektanto, nera paracetamolio 😱😱 Apokalipse, ne kitaip.
Nu tikrai kad plaukai siausias kas vyksta. Mes intiku toletinio popieriaus uzsisakem pries pora savaiciu. Turejo but si pirmadieni - neatveze. Dabar tipo bus iki savaites galo. Ziuresim.
Ziauriai neramu darosi 😯
As irgi paracetamolio niekur negaunu.
Nu del viso pikto papirkau tu tableciu kur buna day/night nurse. Jeigu virusas puls, tai jos turetu padeti.
Vakar Panevezyje mire mano dede. Del jo, tai net pletku buvo paleista per visa LT. Mamyte su juo labai gerai sutare, bet sake i laidotuves nevaziuos.
Kaip gaila atsauktos Eurovizijos
As ir pirkau ir miltuku karstiems gerimams ir kapsuliu, ten toks pat kiekis paracetamolio, tik dar prideta priedu, tai jei prireiks gert, veiks kuo puikiausiai.
Eurovizijos ir man labai gaila, tokia gera daina musiskiu.
Uzuojauta Bet ne nuo koronos mire?
Aga..Tik issirinko padoresne daina ir va atsauke...