O mes nuo siandien laptopus veziotis turesim, nes bet kokiu metu gali ofisa uzdaryt. Pas mus labai visi panikuoja.
Kaip pas jus darbuose nuotaikos?
Pas mus darbe tai nieks nepanikuoja, pasijuokia ir tiek. As tai sutikciau pora savaiciu namie pasedet, tik kad niekas musu neuzdarys, kad ir kiek susirgtu 😏
Darbo irgi pakankamai daug.. Juokiames,kad cia uz Kaledas
Laba,
Su svente
Jau mane pradeda nervinti tas virusas. Kur pasisuksi, visur Corona. Sugalvojau gaminti lazanija, nu neimanoma per durnius panikuotojus makarono laksto gauti Sainsburys radau, bet ir tai, lentynos tuscios, aciu Die, pora pakeliu lazanijos like. Nuprotejo zmones.
Nu, bet zinok atsiunte dukterecia foto is Vokietijos, ten irgi WC popieriaus lentynos tuscios. Gal mes ko nezinome?
As pries pora sav Costco pakuote pirkau,visai pamirsus,kad palepej dar trecdalis yra,tai apsiruuuuupinus Maciau kad ebejuj jau pardavineja
Pas mus trys sergantys namie tupi. Vuena is ju - mano bose. Dar kolkas neprasitestine, nors du jau turejo tai seniai padaryti, nes ilgokai serga laukiam nurodymu, kad pradedam darbus is namu (ko laukiu nesulaukiu). Vazinejimai traukiniuose darosi nemalonus, nors dauguma zmoniu matosi atsipalaidave, ir visai nesuka galvos del viruso.
Kolkas lyg nezada pas mus mokymo istaigu uzdarinet?
Man atrodo siandien spres ar uzdaryti ar ne.
Siaip galetu daugumai leisti dirbti is namu ir mokytis.
Nors mano ir vyro darbams tai jauciasi sastingis. Siandien gavom uzsakymo atsaukima is stambaus kliento, buvo 5 dienas mus rezervaves balandzio men
Pas mus darbe kazkoks kosmaras, vieni paskambina kad serga, kiti tiesiog neateina ir tiek, vakar vietoj 8 zmoniu, dirbom 4, o turim vistiek viska padaryt, valdzia atsisako imt is agenturos zmones, nes jiem turi moket daugiau nei minimuma , o mums nei svaro neprideda nors dirbam keliu zmoniu darba.