Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Vakar MB buvo i Lidl musu uzejes is ryto, tai sake tualetinio popieriaus lentynos issluotos buvo. O siandien nupirko pora poku be problemu. Sake, lentynos siandien pilnai uzkrautos visko buvo.

O mes nuo siandien laptopus veziotis turesim, nes bet kokiu metu gali ofisa uzdaryt. Pas mus labai visi panikuoja.

Kaip pas jus darbuose nuotaikos?
Atsakyti

Pas mus darbe tai nieks nepanikuoja, pasijuokia ir tiek. As tai sutikciau pora savaiciu namie pasedet, tik kad niekas musu neuzdarys, kad ir kiek susirgtu 😏

Atsakyti
Pas mus irgi niekas nepanikuoa, tik juokelius laido.. Imesiu i fb apie tual popueriu biggrin.gif
Darbo irgi pakankamai daug.. Juokiames,kad cia uz Kaledas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus kitos temos darbe nera, tik apie virusa visi ir kalba biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Su svente  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Jau mane pradeda nervinti tas virusas. Kur pasisuksi, visur Corona. Sugalvojau gaminti lazanija, nu neimanoma per durnius panikuotojus  makarono laksto gauti  :B  :B Sainsburys radau, bet ir tai, lentynos tuscios, aciu Die, pora pakeliu lazanijos like. Nuprotejo zmones. 

Atsakyti
Nu suprantu miltus,makaronus,koncervus perka..Bet kam ta sikpuopieriu kaupia bigsmile.gif
Atsakyti

Nu, bet zinok atsiunte dukterecia foto is Vokietijos, ten irgi WC popieriaus lentynos tuscios. Gal mes ko nezinome?  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti
Nezino,kad ir laikrasciu nusivalyt galima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As pries pora sav Costco pakuote pirkau,visai pamirsus,kad palepej dar trecdalis yra,tai apsiruuuuupinus biggrin.gif Maciau kad ebejuj jau pardavineja biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca, reikejo i musu lidl siandien atvaziuot mirksiukas.gif MB is ryto buvo siandien, tai sake lentynos pilnai uzkrautos, net wc popieriaus pilna biggrin.gif

Pas mus trys sergantys namie tupi. Vuena is ju - mano bose. Dar kolkas neprasitestine, nors du jau turejo tai seniai padaryti, nes ilgokai serga unsure.gif laukiam nurodymu, kad pradedam darbus is namu (ko laukiu nesulaukiu). Vazinejimai traukiniuose darosi nemalonus, nors dauguma zmoniu matosi atsipalaidave, ir visai nesuka galvos del viruso.

Kolkas lyg nezada pas mus mokymo istaigu uzdarinet?
Atsakyti

Man atrodo siandien spres ar uzdaryti ar ne. 

Siaip galetu daugumai leisti dirbti is namu ir mokytis. 

Nors mano ir vyro darbams tai jauciasi sastingis. Siandien gavom uzsakymo atsaukima is stambaus kliento, buvo 5 dienas mus rezervaves balandzio men 

Atsakyti
Kai mano vaikai dideli, tai gali ir is namu pasimokyt, bet pas ka maziukai ka daryt, vienu nepaliksi namie, darbdavys irgi neleis namie sedet, vien del to kad mokyklos nedirba.
Pas mus darbe kazkoks kosmaras, vieni paskambina kad serga, kiti tiesiog neateina ir tiek, vakar vietoj 8 zmoniu, dirbom 4, o turim vistiek viska padaryt, valdzia atsisako imt is agenturos zmones, nes jiem turi moket daugiau nei minimuma , o mums nei svaro neprideda nors dirbam keliu zmoniu darba.
Atsakyti
Mazosios nevede i darzeli,tik nezinau ar uzdare ar siaip ..Eastbrooko mokykloj vakar visiems dare testa del korinos,nes sake yr itarimu..
Atsakyti