Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

Heida, sveik! O nedare tau tyrimo nuo TO viruso? Maza ka, gal tikrai kazkur pasigavai. 

Nors, siaip tikrai daug serganciu, dabar jau po biski syla, va ir saulyte palepina, tai gal baigsis ligos. 

Po sventes ir mamos diedukas, ir mama, ir brolis ir sese susirgo. Tfu tfu tfu, mes dar laikomes. 

Mes vakar desreles ant lauzo kepem ir sampaniuka liurlinom. Nelabai dera, bet ai..  :D  :D Ryte tai aisku, futbolas buvo.  :D​ 

Atsakyti

Dabar galvoju, jeigu mano dickis nori Lietuvoje atostogauti mums reikia skiepu nuo erkiu. Kazin, pas mus UK skiepija?

Atsakyti
LAbukas

Heida,sveikatos 4u.gif KAip dabar jauties?

Limcamca,logiskai tai turetu skiepyt,bet ar tie skiepais veiks lietuviskas erkes g.gif
Pvz esu girdejus,kad visokiu azijietisku masalu,musiskai purskalai neveikia..

Atsakyti

Chmm... to, kad gali neveikti tai nesu girdejusi. Kaip cia dabar issiaiskinti, kur gauti koki protinga zmogu, kad pasitarti?  :hmm:  :hmm: 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
aciu puse bedos jauciuosi, vakar darbe jau buvau, na ner dar tos sveikatos, prakaitas muse, siandien iseigine.
Limcamca, kad ta tyrima gal nera visai paprasta pasidaryt, reik but gryzus is tam tikru saliu ar turet kontakta su serganciais , nemanau kad daro pagal pageidavimus.

Skiepas veiks, jis gi ne nuo erkes, o nuo ligos, o liga ta pacia nesioja visos erkes. Paklausk savo GP manau turi jie skiepu.
Atsakyti
Vakar kazkur fb maciau klausima apie erkes. ten jaina rase,kad apie 60£ ir reik 3x. Tikrai pasiklausk gp,nes ten skiepyt is anksto reik.
Atsakyti

Nu va kaip gerai, kad tie protingi zmones cia vietoje. 

Taip, zinau, kad mokamas. Bet, geriau sumokesiu, bus ramiau. 

Nelabai norisi siuo metu pas GP eiti, bet reikes  :D  :D 

Mano brolis tai lengvai pasidare ta Corona viruso tyrima Lietuvoje. Ir, cia reikia paskambinti NHS linija, isklausineja ir jeigu mano, kad esi tinkamas atsiuncia i namus. Nereikia niekur eiti. 

Atsakyti
Limcamca, gal kaip tik dabar lengviau pas GP pakliusit, nes jie dabar nepriima pacientu su visais gripais, krutines infekcijom ir pan., tik telefu konsultuoja, o gyvai nepriima.

Buvau parduotuvej, idomus vaizdas, makaronu nera, konservuotu pomidoru nera, skysto muilo rankoms nera, pavirsiu valikliu, plovikliu nera, tulikinio pop nera, higieniniu iklotu keletas pakuociu. Zmones prisikrove vezimus pakuotem visko, nemalonus vaizdas.
Atsakyti
Kazkas sake,kas Costco po 1pakuote sikpopieriaus parduoda .. O uosviene sake 4 pardese miltu nerado..
Kaip ir nepanikuoju,bet kai sitaip viska griebia,nu reik ir man uzsipirkt truputi..
Atsakyti

Nu va sakau, man praejusia savaite taip buvo: ziuriu i tas tuscias lentynas ir kirba mintis, nu gal ir man pasiimt  :hmm: Vis ruosiuosi nueiti ir nusipirkti vaistu nuo temperaturos, kosulio, nes neturim tokiu namie, bet neprisiruosiu. 

Atsakyti

Mano drauge savaitgali buvo Costco, sake total kosmar. Ribota kieki parduoda. 

Atsakyti
Po darbo uzvariau i Asda,makaronai tual popierius issluotas biggrin.gif Bet miltu dar buvo,buitines chemijos nors po kelis butelius,bet buvo..
Atsakyti