Giega, gero oro pamirsai parvest nu fainai ... oras, jura - pasaka
Sveikos,
Parsiradau ir as. Buvom savaitgali LT, sventems seses 50. Labai smagiai. Nors, galvoju blyn isgirsti, kad vel LT balius, taip norisi burnot ir pinigu kiek iseina, ir atostogu ir pan. Bet, kai nuvaziuoji, nu kaip smagu su visais susitikt. Ne tik pasisneket, bet ir pasokt, padainuot, pasibendraut. Nu, va skrendu vakar atgal ir galvoju, kaip gerai, kad turiu seimyna.
Tik, mamos diedukui staigiai sveikata suprastejo, tai toks biski nerimas.
Giega, neitiketina, kaip silta jusu miestelyje. Jau net maudytis galima.
As tikiuosi, kad cia jau baigsis tie lietus ir vejai. Kaip uzkniso ta nuolatine dulksna ir vanduo.
PArveziau-ziurek kokia nebloga diena siandien buvo
Giega, neitiketina, kaip silta jusu miestelyje. Jau net maudytis galima. </p><p>As tikiuosi, kad cia jau baigsis tie lietus ir vejai. Kaip uzkniso ta nuolatine dulksna ir vanduo. </p>
O,tai irgi linksmai laika praleidot
Aga,as irgi amziais purkstauju,bet visada gerai ta laika LT praleidziam Nors kai bilietai i viena puse daugiau nei 150sv,nebevaziuoju...
NA vis tiek Ispanija,kitas klimatas Dar uz menesio ten visai padoriai silta bus
Giega, kada vel varot pas ispanus?
Sekanti baliuska nusimato birzelio pabaigoje. Bet, ten vyro gimine, rimtesni baliai buna, nei pas mane. Pas mane, tai mes daug sokam, dainuojam, zaidimu visokiu prigalvojam arba vedantieji daro. Dickis kuria plana, net pasilikti LT. Nenori net i mokyklos isleistuves eiti.
PAgaliau namie...Visa valanda uzvelavom isvaziuot,automatiskai visa valanda ilgiau dirbos,o 15h baigias mokyklos,viskas kimstis pradeda...
Ziurineju bilietus geguzes pradziai,ant bank holidejaus...Bet dar nepirkau
Sunaus klase net nedare isleistuviu,vietoj to,jie isvare i Thorpe parka O jusiskiai daro dideles isleistuves ?
O man tikriausiai teks skrydi i LT perkelt i kita men. Tokiu nenumatytu reikalu geguzej atsirado. Per pora savaiciu turetu issisprest
Traukiniai tai laisvesni vazineja. Maziau zmoniu i darbus vaziuoja, matyt is namu daugiau dirba del viruso. Vakar is musu viena namo issiunte, nes jo zmona kontakta su galimai serganciu turejo. Bet nepasiteisino - ryt gryzta i darba
Kol kas nezinau ar dideles darys. Pradzioje maniskis lyg buvo suinteresuotas eiti, bet kai atsirado galimybe likti LT, tai jis pirmenybe teikia LT. Dabar susitiko su mano dede, broliu, - su visais susiderino. Nu jis beprotiskai Lietuva myli. Verkia, liudi kiekviena karta isvaziuodamas.
mano vyresnioji irgi nejo i isleistuves, dideles buvo pas juos, su visais atributais, balinem sukniom ir limuzinais. Ejo kai pabaige sixth forma, plauke laivu Temze, labai tada patiko.
Geguzes gale mes ir planuojam i LT skrist, nebent bilietai bus labai brangus, tada jau ne. O ko gero bus brangus, nes vaiku atostogos kaip tik tada prasideda.
Taip, geguzes pabaigoje yra vaiku atostogos. Neiseitu jums viena ar dvi dienas nuvogti, Heida? Taip, gal pigiau gautusi.
Vakar jau simtas kazkelinta karta gaminau zuvies troskini puode. Nu toks skanus, toks skanus. Siandien net pusryciams ji valgiau
Parasyk kaip zuvi ten gamini, as dar nebandziau.
Zinok nieko ten blatno.
Pakepinu cesnaka, svoguna, salierus. Jeigu turiu imetu paprikos, morku. Sumetu bulves, ciut apkepu, idedu zuvi ir uzpilu zuvies buljonu. Likus 10 minuciu, imetu kreveciu. Aisku, visokie prieskoniai: druska, pipiras, rukytos paprikos milteliai. Buljona gali keisti kitu. As si karta dar dejau biski konservuotu pomidoru tyres, nes buvo like nedaug.
Zuvi is Iceland perku kur yra rinkinys. Ten zuvies visokios buna ir lasisa, ir menke, ir dar kazkokios. GAbaliukais supjaustyta.
Issitroskina ir musu seimynai labai skanu. Toks, karstas siltas patiekalas SITUO NENORMALIU ORU kada tas lietus prakeiktas baigsis
Uzbegau ryte i Lidl, nepatikesit. Ispirkti pigiausi makaronai ir tuno konservai. Visiskai, realiai tuscios lentynos. Isprotejo zmones, ar ka?