Mes Lakeside buvom siandien, nezinau, bet man visai nebepatinka ju shopingas, Stratfordo Westfelde daug geresnes parduotuves.
QUOTE(Heida @ 2020 02 23, 20:19)
Mes Lakeside buvom siandien, nezinau, bet man visai nebepatinka ju shopingas, Stratfordo Westfelde daug geresnes parduotuves.
O man atvirksciai Pilnai uztenka Lakesido pardziu,o Westfieldo nepernesu,nes amziais minios zmoniu ir uz parkinga tiek susimoki
Anksciau i Bluewatweri daznai vaziuodavom,dabar i outletus
Westfielde viskas gerai, tik labai jau parkingas brangus. Valandai - dviem ten nenuvaziuosi, jau ziurek ir yra desimtine.
Labas rytas
I Westfelda mes su traukiniu visad vaziuojam, tai net nezinau kokia kaina parkingo.
Nu apejom mes vakar ta Lakesido shopinga, Zaros as nemegstu, i Primarka, H&M nejom, o daugiau net nezinau , House of Fraser buvom, bet isejom visai nieko nenusipirke. Tada nuvarem i Tkmaxx, tai ten truputi pirkom ir dar i USC, ten viska susipirkom.
Nu apejom mes vakar ta Lakesido shopinga, Zaros as nemegstu, i Primarka, H&M nejom, o daugiau net nezinau , House of Fraser buvom, bet isejom visai nieko nenusipirke. Tada nuvarem i Tkmaxx, tai ten truputi pirkom ir dar i USC, ten viska susipirkom.
Heida,o jus nevaziuojat i outletus?Ten tikrai verta nuvaryt
O Westfielde visos tos pat pardes,kaip ir Lakeside..Nu niekaip nesugalvoju kokia parde yra Westfielde,o nera Lakeside tik vienoj House of fraser ,o kitoj John Lewis..
Vnz,be reikalo i Westfielda as nevaziuoju Nors net pasiparkuot galiu nemokamai pas dukra darbe,tik paskui eit peskom toli
Na ka,as jau po darbu Jau oras koks slapias,veu..
Verdu plovo imitacija is vistienos
O Westfielde visos tos pat pardes,kaip ir Lakeside..Nu niekaip nesugalvoju kokia parde yra Westfielde,o nera Lakeside tik vienoj House of fraser ,o kitoj John Lewis..
Vnz,be reikalo i Westfielda as nevaziuoju Nors net pasiparkuot galiu nemokamai pas dukra darbe,tik paskui eit peskom toli
Na ka,as jau po darbu Jau oras koks slapias,veu..
Verdu plovo imitacija is vistienos
Skaitet apie KAnarus Siaubas siaubas...Mes esam buvo nedidelej smelio aurdoj...Pliaze dekute tik patiese,po minutes jis uznestas smeliu O smelis toks astrus,kapoja net,ilgai neisbuvom...Nes ir saule tik per toki smelio ruka..Bet kas dabar daros,tai is vis baisu..
beje,Gran Kanarijos yra toks smelio papludimys-8km ilgio ir placiausioj vietoj 2km..Tai va,visas tas smelis irgi is SAharos sunestas.
https://www.gismeteo...xsY_BDQ1-4xQjx4
IS vis visur visokios anomalijos..LT visiskai sniego nebuvo siais metais..PAs mus jau 4 uraganai praejo..KAnaruose va smelio audra...
Nebuvom dar outletuose, idomu butu kada pavaziuot, gal pries vasaros sezona reiktu issiruost.
Tie shopingai gal pripratimo reikalas, vieni limpa, kiti nelabai. Westfelde as megstu viena pigia parduotuve Stradivarius, visad ten kazka nusiperku. Dar Guess megstam su vyresniaja. Mastom gal i francus palekt, traukinys maciau po 23£ i viena puse.
Papildyta:
Gamta tai tikrai isprotejo, vien visokie kataklizmai. O dar tas corona virusas 😱
Tie shopingai gal pripratimo reikalas, vieni limpa, kiti nelabai. Westfelde as megstu viena pigia parduotuve Stradivarius, visad ten kazka nusiperku. Dar Guess megstam su vyresniaja. Mastom gal i francus palekt, traukinys maciau po 23£ i viena puse.
Papildyta:
Gamta tai tikrai isprotejo, vien visokie kataklizmai. O dar tas corona virusas 😱
Nu va,Stradivariaus nera Lakeside,bet as ten nieko ir meperku O Guessa megstu,bet dazniausiai outlete prasisuku
Prancuzijos shopinge Europa yra Morgan oarde,kai ji uk buvo,man kabai patiko.. K kai paskutini kart francuise buvom,ten koki 10 rubu matavaus.. ir buciau visus nusipirkus,tik pinigu pagailejau Pirkau tik suknele,kelnes ir bliyska
Prancuzijos shopinge Europa yra Morgan oarde,kai ji uk buvo,man kabai patiko.. K kai paskutini kart francuise buvom,ten koki 10 rubu matavaus.. ir buciau visus nusipirkus,tik pinigu pagailejau Pirkau tik suknele,kelnes ir bliyska
Labas rytas
Aha, maciau ka gamta isdarineja Anglija skesta... baisu kas darosi...
Ryt offa turiu nezinau ka veiksiu, nelabai ka cia ir priveiksi turint viena laisva diena jei oras leis- eisim pasivaiksciot i miska su sune
Aha, maciau ka gamta isdarineja Anglija skesta... baisu kas darosi...
Ryt offa turiu nezinau ka veiksiu, nelabai ka cia ir priveiksi turint viena laisva diena jei oras leis- eisim pasivaiksciot i miska su sune
Labukas
As ryte kursa apie elektrine masina isklausiau.. Nori nenori,keis jas mums.. kol kas tik 1pliusas-ji bus automatine.. Na vienas vazineja,patenkintas..Bet kraut reik kas 1-2d idomu kiek ant alektros iseis
Man visai patinka,kai buna laisvadienis vidury savaites Namus susitvarkai,reikalus visokius.. net shopinga be minios apeit gali
Laba,
Man visada laisvadieniai patinka. Ar iseigine diena ar paprasta, bile dirbt nereikia
Kiek cia beliko Anglijoje, ar 15 metu ir visi privalesim su elektrinem auto vazineti. Isleido gi nauja tvarka.
Siuo metu tai netaip baisu, kaip Corona virusas
Labukas
Na apie ta corona kaii suprast ar tu tik siaip persales ar jau ta corona? Blyn man tempa kyla,ryte 37 buvo,sloga,gerkle lygtai kutena.. Mb is vis koseja,bet tempos jis neturi.. Bet kad siaubingai sergam,tai nejauciam nei vienas.. Ryt skrydis i Ispanija..
Na apie ta corona kaii suprast ar tu tik siaip persales ar jau ta corona? Blyn man tempa kyla,ryte 37 buvo,sloga,gerkle lygtai kutena.. Mb is vis koseja,bet tempos jis neturi.. Bet kad siaubingai sergam,tai nejauciam nei vienas.. Ryt skrydis i Ispanija..