Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Temine-raudona seksuali biggrin.gif
Mano bliuska gana atvira mirksiukas.gif Nors norejau po tokiu labai permatomu bodziu uzsidet raudona liemenuka.. Deje visi mano turimi kabai permatomi,o pirkt nieko negavau.. Rimtai,paprasto raudono nepermatomi liemenuko niekur ner.
Atsakyti
Kai taip atrodo parduotuves visko pilno. Kai pradedi ziureti, ieskoti ko konkreciai, nera nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 13, 16:04)
Nova, solidus amzius jusu katuko. Kaip jo sveikata?

Vyro pirtis visada smagiai skamba. Maniskis irgi noretu reguliariai lankytis, jam labai patinka pirtys.

Jauciasi gerai, eda gerai, miegu nesiskundzia... bet tik svorio daug numete unsure.gif kauliukai tik like unsure.gif ruduke paauklet jegu dar turi biggrin.gif

Aha, vaziuoja jis su draugais karta per du menesius i pirti. Meetai ten ju tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 13, 17:49)
Kai taip atrodo parduotuves visko pilno. Kai pradedi ziureti, ieskoti ko konkreciai, nera nors tu ka.

Ner,ner..Primarke dar buvo toks rinkinys is 3-juodas baltas ir raudonas..Nu man tik to raudono reikia vienam kartui...O tokiu modeliu as siaip paprastai nenesioju,kad pirkciau visas spalvas..

Ai,apie pokalbius FB...Nu nors ten patogiau ir foto imest ir kartais greiciau pasiraso,bet va tas eiliskumas man nepatinka..Cia atsakai,gali koki monologa parasyt,o ten tik nepaskaityk ko,ir nepagauni minties..O skaityt 100 praleistu postu irgi nera laiko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su Valentinke 4u.gif

Jau tik neissilakstom po FB, gerai mirksiukas.gif gyvu meetu mus reikua daugiau 4u.gif
Atsakyti

Ner,ner..Primarke dar buvo toks rinkinys is 3-juodas baltas ir raudonas..Nu man tik to raudono reikia vienam kartui...O tokiu modeliu as siaip paprastai nenesioju,kad pirkciau visas spalvas..

Ai,apie pokalbius FB...Nu nors ten patogiau ir foto imest ir kartais greiciau pasiraso,bet va tas eiliskumas man nepatinka..Cia atsakai,gali koki monologa parasyt,o ten tik nepaskaityk ko,ir nepagauni minties..O skaityt 100 praleistu postu irgi nera laiko biggrin.gifbiggrin.gif

Ai, man kazkaip nesunku sekti. Ipratau. Pokalbiai privatesni, tas patinka. 

Su meiles diena jus visas! Gera video Nova idejo  :D  :D​ 

Atsakyti
Sveikos

Nu bet ir orelis blink.gif sitiek vel vandens pila... gerai kad nors vejas aprimes.
Tikiuosi nuostoliu nepridare jokiu Denis?
Atsakyti

Laba,

Su svente  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Si audra nepadare nuostolio. Kazkaip lyg ir ramesne buvo. Dabar isvis grazus oras, vaikai i lauka isejo. 

Suviliojo panos vakar mane, tai ziurejom Eurovizija. Jus ziurejot? Ka manot apie laimetoja?

Man tai labai patinka. Labai norejom, kad jis ir laimetu. Paskaiciau, kad ir vietas geras prognozuoja. Nors laimejima tai italams skiria. Labai grazi ju daina. 

Atsakyti
Labas rytas

Jau keli metai eurovizijos neziuriu. Is viso LT kanalu neziurim, tik nebent koki filma uztaikom ir viskas.

Is kokios varskes varskecius darot? Dariau is lenkiskos vakar, tai kazkokia kose gavosi. Ar cia miltai, ar varske blogi...pirma kart jie man nesigavo unsure.gif
Atsakyti
Laba, man labai patinka eurovizijos nugaletojas, siaip galvojau kad cia koks naujokas, o siandien paskaiciau kad senai jis dainuoja, tik anksciau buvo Milano.
As varskeciu nedarau, nes tik viena juos ir valgyciau, bet kepu blynus is varskes, tai dazniausiai lenkiska naudoju, nes ji pigesne ir jos buna angliskose pardese. Va miltus tai perku lietuviskus, man viskas geriau su jais gaunasi.
Atsakyti
Labukas

Daznai darau is lenkiskos varskes,nes tikrai jos Asdoj buna,visada gaunas..
Gal miltai buvo tie self rise,jie vandeny ispucia iki koses.. Esu kazkada taip usvirus biggrin.gif

Vis dar negirdejau Eurovizines dainos biggrin.gif Lietuvisku kanalu ir mes labai retai ziurim,bet eurovizija man visai patinka mirksiukas.gif Ziuriu per rusiska kanala,lietuviski komentatoriai mane nervina biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Prasau eurovizine daina: https://www.youtube....h?v=1EAUxuuu1w8

Bent jau pasoks zmones. Smagi daina. 

As irgi nustebau, kad jis jau senai dainuoja. 

Varske pas mus tik pyraguose. Tai dazniausiai perku bet kokia is lietuviu parduotuves, visos tinka. 

Atsakyti