O tingi iki Romfordo atlekt? nes man vis tiek reiks varyt ten..
Kelinta planuoji but romforde?
QUOTE(*nova* @ 2020 02 08, 06:48)
Kelinta planuoji but romforde?
O kelinta tu nori?Siaip as ant kokiu 12 planavau,bet galiu ir anksciau susisukt
Zinai, man kuo anksciau tuo geriau atsikelus as jau, tai galeciau ir ruostis po biski per anksti tau?
Kausyk, gal tikrai iki manes, kai susitvarkysi viska, uzlek pyraga koki iskepsiu
Kausyk, gal tikrai iki manes, kai susitvarkysi viska, uzlek pyraga koki iskepsiu
Planavau i gyma nulekt 9:30,ten valandai..DAr plaukus nusidazyt butinai reikia..
I Romforda man vis tiek reikia nulekt..Kita savaitgali svesim valentinke,reikia biski fancy rubu papirkt
NA jei labai tingi vaziuot,tai buk namie,atvarysiu i svecius Tik nezinau kelinta...
I Romforda man vis tiek reikia nulekt..Kita savaitgali svesim valentinke,reikia biski fancy rubu papirkt
NA jei labai tingi vaziuot,tai buk namie,atvarysiu i svecius Tik nezinau kelinta...
Liuks, tinka, lauksiu tik mazdaug val likus, duok zinot. Kad nebutume kur su sune iseje
Pyragus su varske megsti
Pyragus su varske megsti
Megstu,bet nevark,atsivesiu ka nors gatava
Nepirk nieko Radau toki idomu obuoliu pyraga. Bandysiu iskept, paragausim
Jeigu pyragas gavosi, tai prasom pasidalinti receptu
Labas rytas
Pyragas sakyciau gavosi. Seimynai kepsiu siandien dar Giega, ka manai tu? va sitas
https://www.lamaista...aciausias-58490
Koks vejas nuostoliu nepridare niekam? Zada diena dar didesni veja
Pyragas sakyciau gavosi. Seimynai kepsiu siandien dar Giega, ka manai tu? va sitas
https://www.lamaista...aciausias-58490
Koks vejas nuostoliu nepridare niekam? Zada diena dar didesni veja
Labas,
Rungtynes atsauktos, tai palaimingai guliu lovoje su knyga. Reikia skanaus ka nors pasigaminti siandien. Aciu uz pyrago recepta. Gal siandien ir isbandysiu.
Kol kas nuostoliu nera, tvoros laikosi. Va, kad senoji kriause neluztu, tai baisoka.
Mano vyrai vaziavo batu pirkti. Konteineris isskrido pries pora auto, ta staigiai stabde, visos auto viena kitai i rura pyle. Bet, blem kaip zmones tu konteineriu nesusitvarko, gi visa savaite rase apie audra.