Viena SM drauge gyvena Kente,kazkokiam nedideliam miestely,ten net BBQ kieme negalima kept-svarina ora Bet siaip labai patenkinta
As butu norinciu sestad kavos Romforde?MB visai dienai i kazkokius kursus iseina,as ryte gal i gyma nuleksiu ir paskui vis tiek reiks i Romforda varyt
Dukra ligoninej..KAzkokia infekcija pasigavo..DAug veme,sona kairi skauda..Lygtai urinal ta infekcija,paskui lygtai i krauja perejo KAip visada niekas tiksliai nieko nepasako...Antibu prileido,siandien geriau jaucias,bet namo dar neiseidzia...
Giega, kaip dabar dukra jauciasi? Pilna dabar visokiu bacilu aplink...sveikatos jai
O as vakar or siandien megaujuos iseiginem oras kaip pagal uzsakyma smagu buvo su sune po miska vaiksciot
Patarkit ka draugei dovanot 50-mecio proga. Spa, grozio proceduru nemegeja ji
O as vakar or siandien megaujuos iseiginem oras kaip pagal uzsakyma smagu buvo su sune po miska vaiksciot
Patarkit ka draugei dovanot 50-mecio proga. Spa, grozio proceduru nemegeja ji
Labas rytas,
Giega, sveikatos dukrai! Gal jau geriau? Kaip ji siandien?
Man kokia trecia diena atrodo kazkoks virusas, lyg panasus i gripa kabinasi. Lyg gerkle skauda, lyg kaulus lauzo, lyg saltis krecia. Isgeri arbatos ir praeina. Nu tokia durna situacija, atrodo imciau susirgciau, vaistai, arbatos ir pan. ir pagyciau. O, dabar nei gydytis, nei nesigydyti.
Nova, reikia ziureti kas zmogui patinka. Ar sventeje dalyvausit ar ne?
Giega, sveikatos dukrai! Gal jau geriau? Kaip ji siandien?
Man kokia trecia diena atrodo kazkoks virusas, lyg panasus i gripa kabinasi. Lyg gerkle skauda, lyg kaulus lauzo, lyg saltis krecia. Isgeri arbatos ir praeina. Nu tokia durna situacija, atrodo imciau susirgciau, vaistai, arbatos ir pan. ir pagyciau. O, dabar nei gydytis, nei nesigydyti.
Nova, reikia ziureti kas zmogui patinka. Ar sventeje dalyvausit ar ne?
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 06, 16:42)
Heida, o turit koki rajona nusiziureje?
MB ta krasta gerai zino, tai cia jo darbas surast kur geriau, pigiau ir traukiniu stotis kad salia butu.
Labukas
Dukra jaucias geriau,bet lygtai dar ir siandien liks ligoninej.. Infekcija inkstuose.. Dabar paeme krauja,tai jei geras bus,isleis,jei ne,tai ne..
Nova,jie nieko idomaus nesugalvoji,visada tinka pinigai
Dukra jaucias geriau,bet lygtai dar ir siandien liks ligoninej.. Infekcija inkstuose.. Dabar paeme krauja,tai jei geras bus,isleis,jei ne,tai ne..
Nova,jie nieko idomaus nesugalvoji,visada tinka pinigai
Giega, kaip tavo dukra, geriau jau gal?
Limcamca, nesirk. Bet tu kantri, arbatomis gydaisi, as tai iskart vaistus ciumpu, vos tik pajauciu kazka bloga.
Nova, gal koki papuosala galima dovanot, na aisku reik zinot ka zmogus megsta.
Limcamca, nesirk. Bet tu kantri, arbatomis gydaisi, as tai iskart vaistus ciumpu, vos tik pajauciu kazka bloga.
Nova, gal koki papuosala galima dovanot, na aisku reik zinot ka zmogus megsta.
Kad neaisku nuo ko tuos vaistus gerti: biski gerkle skauda, bet kenteti galima. Kaulus lauzo, bet temperaturos nera. Nu va taip.
Man kai pradeda skaudeti galva, griebiu tabletes tik pajutusi uzuominas, nes labai bijau, kad isiskaudes. Sitoje vietoje tai jau labai nekantri esu.
Man kai pradeda skaudeti galva, griebiu tabletes tik pajutusi uzuominas, nes labai bijau, kad isiskaudes. Sitoje vietoje tai jau labai nekantri esu.
Na lygtai hau zadejo,kad usleis,bet vis sar ligoninej.. O mano planai siandien jau jelys kart keites
Ka is tokiu idomesniu dovanu gavom,tai hugo boss lietsargi.. Labai fainas,bet dar tik 1x oanaudotas,nes visada su masina
Mes esam dovanoje silkini salikeli-drauge labai megsta tokius daiktus Labai apsidziaugciau gavus Ted Bakerio patalynes komplekta-pati kabai pagailiu pinigu Dar chalata 50 mecio proga,tiesa vyrui,esam dovanoje Drauge 40 mecio proga dare dideli baliu,daug zmoniu buvo,tada mes jai swarovskio apyranke dovanojom.. Dar buvo gavus swarovskio zvakidziu(kurias as irgi labai norejau pirkt )tai ji tas zvakides pakeite i tokius auskarus priderintus prie musu dovanotos apyrankes
O siaip,jei vidiskai nieko nesugalvoji,tai arba pasiklaust,arba pinigais
Ka is tokiu idomesniu dovanu gavom,tai hugo boss lietsargi.. Labai fainas,bet dar tik 1x oanaudotas,nes visada su masina
Mes esam dovanoje silkini salikeli-drauge labai megsta tokius daiktus Labai apsidziaugciau gavus Ted Bakerio patalynes komplekta-pati kabai pagailiu pinigu Dar chalata 50 mecio proga,tiesa vyrui,esam dovanoje Drauge 40 mecio proga dare dideli baliu,daug zmoniu buvo,tada mes jai swarovskio apyranke dovanojom.. Dar buvo gavus swarovskio zvakidziu(kurias as irgi labai norejau pirkt )tai ji tas zvakides pakeite i tokius auskarus priderintus prie musu dovanotos apyrankes
O siaip,jei vidiskai nieko nesugalvoji,tai arba pasiklaust,arba pinigais
Mano sesei siemet 50, tiksliau jau visai greit teks i svente skrist. Planuojam papuosala dovanoti.
Sveikos
Galvoju pandoros apyranke nupirkt. Bus lengviau ateinantiems gimtadieniams dovanas pirkt. Jos gimke birzeli, tai atsvesim abi geguze neiseis man birzeli i LT, o ir baliaus nedaro jokio. Siaip tik galvoja kur kaviniukej lengvai su giminem atsvest.
As ir kazko nei siaip nei taip, istisai pavargus jauciuos. Nezinau, ar cia senatve jau ar kas nenoriu nieko... draugai kviecia ant pietu sekmadieni, bet nezinau kaip cia bus... tyngiu...namie geriausia
Galvoju pandoros apyranke nupirkt. Bus lengviau ateinantiems gimtadieniams dovanas pirkt. Jos gimke birzeli, tai atsvesim abi geguze neiseis man birzeli i LT, o ir baliaus nedaro jokio. Siaip tik galvoja kur kaviniukej lengvai su giminem atsvest.
As ir kazko nei siaip nei taip, istisai pavargus jauciuos. Nezinau, ar cia senatve jau ar kas nenoriu nieko... draugai kviecia ant pietu sekmadieni, bet nezinau kaip cia bus... tyngiu...namie geriausia
Nova Gal kokiu vitaminu
Mes tai namie nenusedim Sis savaitgalis gal toks ramesnis bus,nes ryt MB i tuos kursus iseina...Kita savaitgali-valentinkes vakarelis Paskui i Ispanija savaitgaliui Vnz..Ka per sav uzdirbu,ta per savaitgali isleidziu
Nova,nevarysi ryt i Romforda?
Dukra isleido jau is ligonines,5d antibu gert prirase.Sona dar biski skauda,kai eina,bet siaip jau gerai jaucias.
Mes tai namie nenusedim Sis savaitgalis gal toks ramesnis bus,nes ryt MB i tuos kursus iseina...Kita savaitgali-valentinkes vakarelis Paskui i Ispanija savaitgaliui Vnz..Ka per sav uzdirbu,ta per savaitgali isleidziu
Nova,nevarysi ryt i Romforda?
Dukra isleido jau is ligonines,5d antibu gert prirase.Sona dar biski skauda,kai eina,bet siaip jau gerai jaucias.
Zinok, net nezinau ko cia man truksta. Dariau pilna kraujo testa per LT, viskas kaip ir gerai atlek iki manes, kavos pas mane isgersim