Labas rytas
Oho koks lygintuvas tokiam dar vietos kiek reikia
Vakar is LT tases atvaziavo. Draugai pyragu, desru, saldainiu prikrove brexitui mus ruosia
Labas rytas.
Cia jau visa sistema lyginimo, turetu gerai lygint, as bandziau paprastesni, panasu kaip Lidle buvo, tik nespejau nusipirkt, tai man labai patiko, dabar laukiu kada vel Lidle uzves. Nusipirkau multicukeri , tiesa irgi is Lidlo, na tai labai patenkinta as juo, jau daug ka bandziau gamint, nu visiskas geris, sudejai viska, mygtuka paspaudei ir palikai, nei maisyt, nei bega, nei garuoja.
Cia jau visa sistema lyginimo, turetu gerai lygint, as bandziau paprastesni, panasu kaip Lidle buvo, tik nespejau nusipirkt, tai man labai patiko, dabar laukiu kada vel Lidle uzves. Nusipirkau multicukeri , tiesa irgi is Lidlo, na tai labai patenkinta as juo, jau daug ka bandziau gamint, nu visiskas geris, sudejai viska, mygtuka paspaudei ir palikai, nei maisyt, nei bega, nei garuoja.
Labukas
Na imt lyginimo lenta,ji daugiu vietos uzuma nei ta sistema O cia ant pakabos pakabinai,brukst brukst ir gatava
Gali uzuolaidas nenuimtas pralygint ,gali ant saves ka ir tt
Multicookerio irgi vis panoriu
Na imt lyginimo lenta,ji daugiu vietos uzuma nei ta sistema O cia ant pakabos pakabinai,brukst brukst ir gatava
Gali uzuolaidas nenuimtas pralygint ,gali ant saves ka ir tt
Multicookerio irgi vis panoriu
As ir vis norejau, gal virs metu 😄
Nova, faina gaut tase is Lietuvos 😍
Skaiciau kad Debenhamsu labai daug uzsidarys, vistiek nieko gero tas brexitas neatnes
Nova, faina gaut tase is Lietuvos 😍
Skaiciau kad Debenhamsu labai daug uzsidarys, vistiek nieko gero tas brexitas neatnes
Laba,
Heida, tai ar buvot pas kaimynus?
Pasidalink ką gamini su multicookeriu?
Aš turiu tą garinį Lidl lygintuvą. Pirkau pagrinde jį darbui, bet aišku naudoju ir namuose. Man patinka jis. Apskritai, man Lidl prekės patinka, palyginus pagal tai kiek moki, tai kokybė vokiška tikrai. Toks kaip Giegos lygintuvas man biški per didelis gargaras. Bet, turint atskira patalpą - sandėliuką super toks dalykas.
Nova, kaip smagu pas jus Kaip tavo šunytė gyvena?
Papildyta:
Heida, kur skaitei apie Debenhams?
Heida, tai ar buvot pas kaimynus?
Pasidalink ką gamini su multicookeriu?
Aš turiu tą garinį Lidl lygintuvą. Pirkau pagrinde jį darbui, bet aišku naudoju ir namuose. Man patinka jis. Apskritai, man Lidl prekės patinka, palyginus pagal tai kiek moki, tai kokybė vokiška tikrai. Toks kaip Giegos lygintuvas man biški per didelis gargaras. Bet, turint atskira patalpą - sandėliuką super toks dalykas.
Nova, kaip smagu pas jus Kaip tavo šunytė gyvena?
Papildyta:
Heida, kur skaitei apie Debenhams?
https://www.google.c...19-21211073.amp
Jo, buvom paleke, pamirsau parasyt, traukiniu vaziavom, tai i viena puse 31£ tekainuoja dabar, eiliu nebuvo, na buvo po kelias masinas aisku, ne tai kad kiaurai vaziuoji. Jokiu patiktinimu ar klausinejimu nebuvo, tik bagazines reikejo visiems atidaryt griztant. Yves rocher pardej 70%nuolaida buvo, tai papirkau truputi. Prasiejom per pardes, ispardavimai, bet kainos vistiek pas mus geresnes tiek rubu, tiek batu. Autlete nebuvom, pavargom ir pasilikom kitam kartui. Maisto daug papirkom, tai kelinta savaite nereik cia beveik nieko pirkt, na tik bulkos ir pieno. Vyno, alaus pirkom, dar Pidou baze aplankem, tai neturejom ka ten pirkt, daugiau ten nevaziuosim, vynai kazkokie neaiskus, kainos kaip normaliose pardese, MB paeme Chanet brendzio 1.5litro buteli viena, tai nezinau kiek jis dabar pas mus stoves, ko gero vaziuos i Lietuva, jei vasara vaziuosim.
Puode viriau plova, sriuba, saltiena, kepiau/troskinau dideli gabala jautienos, siandien darysiu karkas su zirniais.
Limcamca, ka tu gamini pasakok.
O, tai tu geriau gamini, nei aš. Man plovas nepavyko, kažkaip tų ryžių padauginau, jie išsipūtė ir gavosi didžiulis ryžių puodas aš dažniausiai visokius troškinius gaminu, tai su jautiena, tai aštresnius su kari. Kepu žuvį. Man puode skaniausiai iškepa. Mano turima keptuvė visai netinkama tam. Dar troškinu apkeptus šonkaulius, arba perku nukaulintas šlauneles ir su jomis troškinį darau.
Limcamca, o zuvi kaip kepi? Taip paprastai atidarytam puode ant kepimo funkcijos?
Troskinius ir as darau, ir paprastus tiesiog bulves su mesa, ir jau kokius mandresnius su darzovem, ar kokosu pienu. Mes kai sriubu megejai tai ja daznai ten verdu, savaitgali galvoju pabandyt ta leta kepima, kad gautusi plesoma mesa, na kolkas labai patinka man tas puodas.
Troskinius ir as darau, ir paprastus tiesiog bulves su mesa, ir jau kokius mandresnius su darzovem, ar kokosu pienu. Mes kai sriubu megejai tai ja daznai ten verdu, savaitgali galvoju pabandyt ta leta kepima, kad gautusi plesoma mesa, na kolkas labai patinka man tas puodas.
Nu Labai gundot su tuo puodu Maciau ir as kazkada LIDLe...
Limcamca,o ka tu lygini darbe?Koki tu turi?Nu man kazko nelabai patinka ta sistema KAzkaip isivaizdavau,kad tu garu bus gerokai daugiau..Na islygino bliuska,gerai islygimo,bet per tiek laiko su paprastu lygintuvu as tris buciau islyginus...
Papildyta:
Limcamca,o ka tu lygini darbe?Koki tu turi?Nu man kazko nelabai patinka ta sistema KAzkaip isivaizdavau,kad tu garu bus gerokai daugiau..Na islygino bliuska,gerai islygimo,bet per tiek laiko su paprastu lygintuvu as tris buciau islyginus...
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2020 01 20, 16:56)
Limcamca, o zuvi kaip kepi? Taip paprastai atidarytam puode ant kepimo funkcijos?
Ir taip, ir taip kepu. Tiesiog mano keptuve labai prasta zuviai kepti, o sitame puode nepritraukia, labai gerai iskepa.
Troskinu jautiena, labai minkstai issitroskina. Dar darau toki zuvies troskini, fish pie. Is skirtingu zuvu, labai skanu.
Mes paskutiniu metu labai pamegom azijietiskus visokius kari, tom yum sriuba ir pan. Prisirenku receptu internete arba tame gousto.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2020 01 20, 17:45)
As gi turiu dar du darbus, tai vienas is ju pardavimai. Tuos ir lyginu
Pas mane tas is Lidl.
Dar zinokit geras ir nebrangus garinis lygintuvas yra Philips Azur.
Sune musu gyvena gerai. Bandom sest svori mest - nu niekaip nepavyksta per daug turi kelis simtus gramu su katinu jau draugauja, nevaiko, leidzia is savo indelio jam vandeni gert, nepyksta kai tas i jos buduke ilenda pasedet kartais miega abu ant tos pacios lovos
Limcamca, tai kiek tu darbu turi seimai ar lieka laiko
Limcamca, tai kiek tu darbu turi seimai ar lieka laiko
QUOTE(Limcamca @ 2020 01 20, 17:48)
TAi cia paprastas lygintuvas..KAzkoki philipsa ir turiu,jam kokie 5m.Lygina gerai,tik numete kazkas ir truko rankena..Ji susideda graziai,bet kartais vel issiskiria..Tai va su izoliacija ir apsuktas..O nuo ranku,ta izoliaciaja karts nuo karto atsivynioja...Tai va ir uzsimaniau tos sistemos,nes net 3 drauges ji taip isgyre Ir pas visas panasus papiguskos...Nu nuvarysiu pas drauge,isbandyt kaip jos veikia Siaip nu lygina ta sistema,nu bet as kazkaip greiciau galvojau..Sakau,kol ta viena bliuska isgarinau,su paprastu lygintuvu 3 islyginus buciau...Nu gal dar isivaziuot reikia