Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Heida,sveikateles 4u.gif O tai dirbai ar namie buvai?

As po svenciu irgi tik vakar nuejau i gyma biggrin.gif I joga mirksiukas.gif Siandien i intensyvesne eisiu mirksiukas.gif

Na ka,pasigavau vini,teko paciai padanga padikeist biggrin.gif Nagus nusilauziau,bet pavyko biggrin.gif
Atsakyti

Oho, Heida nesmagu kaip. Tie virusai labai nualina organizma, jegas sueda. Greiciau sveik ir linkiu greito atsigavimo  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos

Heida, sveik greiciau 4u.gif dar nesu tokio viruso girdejus 🤔

Vakar viena musu bendradarbe blogai pasijaute darbe. Veme kelis kartus darbe, isvaziavo namo, tai gerai kad buvo maisiuka pasiiemusi. Veme visa kelia iki namu. Siandien dar vienos nera. Ir ta namie vemia. Tai cia gal ir tas noro virusas 🤔
Atsakyti
Taip, prie roto/noro viruso yra vemiama, dar būna ir viduriuojama. Mes visi esam vieną kartą sirgę, tai aš pamenu tą siaubingą jėgų neturėjimą. Na, visiškai nualina organizmą, visiškai be jėgų esi. Valgyti/gerti negali, o būtina, nes gali greitai dehidratuoti. Pamenu vėmimą ir kt sustabdžiau greit, bet kol jėgas atgauni tai praeina gera savaitė ir ilgiau. Bjauri liga, labai.
Tikiuosi neužsikrėsit visi ofise, Nova 4u.gif Šilta žiema, tai bakterijos neužšalę.
Atsakyti
Pas mus puse darbo iskrite, tai dabar susirupino karantina paskelbt ir maskes isdalint, rodos kad tai pades.
Man ir prasidejo darbe, jauciu tik kad silpna ir prakaitas upeliu teka net sedint, tai isejau namo nuo pietu, kol gryzau iki namu, per 30 min, pasidariau visiskas ligonis. Na man dar pasiseke kad nevemiau. Jau kaip ir neblogai, tik kad valgyt nesinori ir jegu nera.
Atsakyti
Laba ryta,
Limcamca, gal gali primint i kokias maisto pardes jus vaziuojat Prancuzijoj, Carefoura zinau, bet tu rasei dar viena kuri mane sudomino, tik nepamenu pavadinimo.

Nova, kaip tu, atsilaikei pries virusa?
Atsakyti
Labas rytas

As, aciu D, laikaus. Bendradarbe is lovos nepasikelia - silpna labai, jegu neturi. Ot virusas blink.gif

Kur naujoke musu dingus ax.gif gal LT pasiliko rolleyes.gif

Tiesa, tai kas vyksta su brexitu. Nieko nezinau, niekas nekalba apie tai niekur mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Heida @ 2020 01 10, 08:21)
Laba ryta,
Limcamca, gal gali primint i kokias maisto pardes jus vaziuojat Prancuzijoj, Carefoura zinau, bet tu rasei dar viena kuri mane sudomino, tik nepamenu pavadinimo.

Dar yra Auchan. 4u.gif
Ruosiates dar vaziuoti iki 31?

Siaip del Brexit kiek skaiciau, tai iki metu pabaigos niekas nesikeicia. O, toliau jau sako, bus matyti kaip susitars ka.

Heida, o pas jus darbe ir senukai uzsikrete serga? Ar tik personalas?
Atsakyti

Aciu Limcamca, planuojam palekt savaitgali.

Pas mus senukai pirmi ir pradejo sirgt, vienas, kitas, septintas, tada matyt jau susidare kritine mase viruso, pradejo sirgt ir darbuotojai.

Atsakyti
Reikia ir mums kada iki Prancuzijos palekt..O tai jau tenka Costco pirkt vyna biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

Na Heida, buvot? Ka pirkot, kaip sekesi?
Atsakyti
Aga,ka gero papirkot?Kaip kainos?Kaip eiles prie keltu?Prapirkot vynu uz 250£ ar neemet to nemokamo pravaziavimo?
Atsakyti