Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

LAbukas

Pirmadienis biggrin.gif As laisva mirksiukas.gif Eisiu namus susitvarkyt,nes po svenciu buvom susitvarke,bet vel apsivertem biggrin.gif O savaitgaliais mes vis kazkur pralakstom ir namu netvarkom biggrin.gif
TKMaxxe,bent jau Lakesido,labai dideles nuolaidos..MAikes po 3-4sv,Versace suknele matavaus-65£,C Kleino sijonas 10..Tik va dydziu tai ner mano biggrin.gif TAi nieko ir nenusipirkau...

Limcamca,bet kur gali ta suri panaudot mirksiukas.gif Net ant sumustiniu karstu mirksiukas.gif Ir idaryta vista bus skani,ir ant kokio karbonado tinka mirksiukas.gif
Man draugai prie Naujametines dovanos dadejo 3 pakelius rakletinio surio biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip jo, žinok tą patį pagalvojau, kad tas sūris daug kam tinka. Paguglinau receptų, tai daug žmonių jį įprastai naudoja.

Sakai išpardavimai? Man reikia maudymkės baseinui, gal reiktų nuvažiuot, patikrint kas gero hmm.gif
Atsakyti
As va tokia maudimke nusipirkau biggrin.gif PAsiemiau M dydi,nes siaip jau visada atitikdavo dydziai sitoj firmoj,o ta maudimke kazkokia pamazisnta...Ir aisku jau nebera didesniu dydziu..
https://uk.honeybird...eopard-swimsuit

TKmaxxe maciau eile didziausia maudimkiu buvo,bet neziurejau biggrin.gif Man labiau atskiros reikia...Bet irgi nieko gero nerandu...
Atsakyti

O kokia sexy  :ax: cia jau Ispanijos sezonui ruosiesi?

Atsakyti
Musu tas miestuks,toks biski pensininku biggrin.gif NA bent jau ta pirma karta pasirode,kad jaunimo kazkaip mazai biggrin.gif DAbar varysim vasario pabaigoj,tai abejoju ar bus maudyniu laikas biggrin.gif Nors kiek paseku orus,tai ten diena apie 18-20,nakti 10-12 mirksiukas.gif Tai gal jura nelabai atsals...

Is vis,nenusprendziam kur atostogu varyt g.gif I tolimus krastus be 2sav ner ko vaziuot,o tiek mes negalim vienu metu leist...O kur cia aplink g.gif MB vel i ta Adam& Eve Turkijoj nori,nu patiko ten,bet antra karta i ta pati viesbuti,kai ta Turkija didele..Nu nenoriu..
Atsakyti
Mums siemet visos atostogos laukia i Lietuva, mat kiekviena menesi yra kazkokia proga. Tai sesei 50, tai vaiko 16 LT bus, tai dar koks jubiliejus. Laisvas yra tik rugpjutis, butent tada kada brangiausi bilietai. Dabar turim bilietus i Barselona, balandzio menesi, 4 naktims. Nedaug, bet vis sis tas kazka naujo pamatyti.

Tiesa, girdejot kur per Kaledas Ispanijoje, baseine nuskendo 3 zmones. Mergyte skendo, jos puole gelbeti tetis ir brolis ir tie nuskendo. Taigi, visa tai ivyko CLC World, Costa del sol.
Atsakyti
Skaiciau apie ta ivyki,bet nezinojau kad clc.. Baisus ivykus,bet kaip rase-baseinai per mazi,kad butu privalomas priziuretojas...
Beje,jei Costa del Sol,tai mes buvom jame,kad ten net ner labai giliu baseinu g.gif

Mes dabar vasario babaigoj vel varysim i Ispanija savaitgaliui mirksiukas.gif o daugiau jokiu kelioniu dar neuzsisake.. Paziurejau i ta adam and eve,tai kaina panasi ka ir pernai mokejom.. Bet sakau,noreciau kazko kito.. Kruizu paziurejau,,tai irgi galima uz visai padorua kaina nupirkt mirksiukas.gif Pvz po vidurzemio jura isplaukuant is Barselonos 7 naktim uz 600£ zmogui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 06 sausio 2020 - 16:29
Sveikos

Sakykit mergicos, per kur bookinates atostogos bigsmile.gif jau sakem ir mes siais metais kur paatostogausim kaip zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 06 sausio 2020 - 21:10
Love holiday,On the beach..Tui,bet ten biski brangiau mirksiukas.gif Pvz i ta AdamEve per Tui 1500£ dviem,o per Love holiday tom pat dienom 1350£ mirksiukas.gif Aisku su Love holiday skrisi su eazy jetu biggrin.gif Del to biski ir pigiau,bet 4h galima ir pakentet biggrin.gif O kas dar labiau patiko,kad Loveholiday siulo daug atogesni skrydzio laika mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek skaičiau tai yra įtarimų, kad kažkas negerai su baseinu buvo, nes rado mergaitės rūbų įtraukta į ventiliacijas. Na, man irgi taip atrodo, negali gi, šiaip sau iš nieko 3 žmonės nuskęsti. Baisi tragedija unsure.gif

Mes keliones savarankiškai perkam, bet jeigu jau norim all inclusive, tai žiūrim: on the beach (šitas labiausiai patinka), travel republic, tui.
Pirkę tai tik per on the beach esam.

Brolis dabar mano Tailande-Kambodžoje atostogauja. Labai fainai susiplanavo kelionę, labai fainūs vaizdai.

Jeigu planuojant mes šiemet labai į Gruziją norim. Vyro brolis mano vyrą kviečia kartu po Indiją pakeliauti. Kalbinu saviškį, kad važiuotų.

Labas rytas, toliau apsimetam, kad tipo nemigdo rolleyes.gif
Atsakyti
Heida, ar pradejo gym'a lankyti?
Atsakyti

Labas, nepradejau, sergu 😩, tik gryzau i darba, o ten noro viruso epidemija, tai ir as pasigavau pacia pirma diena, be gymo 4 kilu netekau per dvi dienas.  Bijau kad nebuciau ir seimynos apkretusi, kolkas visi sveiki, bet dar anksti dziaugtis. 

Atsakyti