Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

dar neuzsirasem, po Nauju 😏 bet eisim i Golda, po darbo dar kazkur toli vazinet nesinori. 
Senis tai man siemet prinese uz kelis metus ko gero, va ka reiskia kai MB ilgai buna isvaziaves 😃

Lazerini depiliatoriu, kvepalus, rankine, apatiniu. Dar gavau dvejus kvepalus, knyga, pora rinkiniu duso zeles su losjonais, dideli dubeni salotoms, na o daugiau kava, saldumynai ir kitka valgoma.

Atsakyti

Laba, 

Aš irgi šiandien dirbau. Paskui važiavau naujamečiui maisto, kepsim steikus. Parduotuvėse lentynos išluotos, atrodo visi sąžiningai Brexitui pasiruošė  :laugh:  :laugh: visiškai nėra ką pirkti. 

Giega, daug žmonių bus? 

Kalėdų dovanos šiemet labai buitinės ir visos labai reikalingos, bus labai naudojamos. Kai kurias jau naudoju. 

Atsakyti
Be musu dar 5 zmones mirksiukas.gif Tai nei daug,nei mazai biggrin.gif As avi uzmarinavau,vistos kukseliu,drauge zuvi atsines mirksiukas.gif Toks sumestinis bus biggrin.gif Ryt tik duonos ir agurku reiks nupirkt.

As gavau Agent provocateur apatiniu komplekta-veze dpd,merga net nepaskambino i duris,pas mus tas Ring,tai matom.. Svyst per tvora,nors parasyta buvo palikt kaimynams.. O mes gi isvare buvim,lietus irgi lijo .. Vnz deze kiaurai,bet patys apatiniai tik vos sudreke.. Greit isdziuvo namie..
Lenkijoj gavom tikro kailio pagalveles,vilnones kojines,vyno butelius su ju kalnietiskais tautinisis rubais,dar veido kremo.paakiu,kavos,saldainiu biggrin.gif
Atsakyti

Giega, bet kokia pindose ta kurjere.

Mes apie pietus buvom Aldi, tai normaliai, visko buvo, pilnos lentynos. 
Stirnos kumpi istraukiau, kepsim, nors vyresnei tai reiks koki vistos kepvirti iskept, jj zvereliu nevalgo. Durna galva, sugalvojau torta padaryt, tai taip nesiseka, dar taip nebuvo, pirma negavau pardej skystos karameles ir konjakinio sviesto, MB sugalvojo kad isvirs is paprasto kondensuoto ta karamele, aga isvire, puodas mirksta visas prideges, tada per karsta sokolada supyliau i grietinele, nenori stingt, na bet dar turiu vilties kad saldytuve sustings, visiska nesekme, geriau buciau gatava torta nupirkus 😂😂

Atsakyti
Sveikos

As ir po darbo namo vaziuoju. Ryt iki pietu dar dirbsiu.

Geras geras siais metais senis buvo biggrin.gif ko norejau ta gavau rolleyes.gif

Giega, cia tau daugiau... nupirkau tapkytes mazai mergytei, jai 3 metukai. Bet dabar galvoju kad tikriausiai bloga ismiera paemiau. Ant etiketes parasyta 4-6, bet jos tokios mazutes atrodo. Klausyk kas tas 4-6? Negali gi but metai ax.gif kokia ismiera jusu anuke nesioja?

Heida, koki torta darai bigsmile.gif jetau kaip skaniai skamba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 gruodžio 2019 - 20:56
Oi,durni cia tie vaikiski dydziai.. Mazoji nesioja 6. Bet jei parasyta 4-6, tai gal tikrai metai g.gif Dydis man irgi visada per mazas atrodo biggrin.gif Pirkau sventem batelius prie sukneles.. paemiau primarko 6, tokie maziukai,jau vos i 7 nepakeiciau biggrin.gif ir ka-per dideli biggrin.gif

Tortu nekepu biggrin.gif Drauge lygtai jazkoki pyraga iskeps,as Costco nupirkau tokiu desertuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nova, kad jau visai neaisku kas ten gausis, nes eigoje buvo du kartus pakeistas sumanymas 😃 paprastas sokoladinis biskvitas, vienas pertepimas grietinele su kondensuotu pienu ir du pertepimai sokoladinio muso.
Atsakyti
Jau cia mano tortas mirksiukas.gif sokolodinis biskvitas su sokolodiniu pertepimu wub.gif

Darysiu ir as torta. Pertepimui - grietine maisyta su kapotais riesutais ir citrinos zievelemis. Sluoksniai - biskvitas, vaisiai, uogos mirksiukas.gif
Kaledom dariau jogurtini - vaisini torta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pas tave bus gaivus tortas su uogom ir vaisiais, pas mus tai megejai kad butu kaloriju bomba, o pati as tai is viso megstu pirktinius.
Atsakyti

LAbukas

Atsikelus,kaip i darba biggrin.gif O nedirbu gi biggrin.gif MB isvare pas dantiste...Chebra vakar velai nakti is Lenkijos grizo,tai dar miega..Reiks paskui perstumdyt baldus i balini stovi biggrin.gif Ir kazkuriuo metu reiks pietu miegelio nusnaust biggrin.gif

Sokoladinis su sokoladiniu idaru ir apipiltas sokoladu wub.gif wub.gif Irgi mano mylimiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Va toki, visa sokolodani torta drauge man gimkes proga uzsakius buvo. Tai beveik viena ji ir sunaikinau biggrin.gif negalejau net atsiplest koks skanus buvo biggrin.gif

Vaziuoju po darbo namo. Nu nesamone dirbt tokiu grafiku. Tai eini i darba, tai laisva. Kazkaip cia tryst, cia tryst... ne penki ne desimt ax.gif iseiginiu as imt negaliu - menesio ir metu galas. Firma uzsidaryt ir negali. Nu nachiort.
Atsakyti
Bet tai oras kad sugedo, visa savaite tokia grazi buvo, o kai jau reikia eit i lauka fejerverku saudyt,tai se lietus.
Atsakyti