Labas rytas
Bet kiek vandenio per nakti pripyle ir dar vis pila neprisimenu tokiu slapiu svenciu
Mes po nauju i lakeside vaziuosim shopintis, kai praeis visas bumas
Giega, tai ar zadetas biziakas yra darbe
Labukas
Nu jo,tikrai labai slapia.. Bjauru dirbt per lietu.. O cia dar audras zada..
Bendru kiekiu tikrai daugiau tu siuntiniu,bet vairuotoju irgi daugiau,tai mazdaug po 100 turim..Man uztenka
Nu jo,tikrai labai slapia.. Bjauru dirbt per lietu.. O cia dar audras zada..
Bendru kiekiu tikrai daugiau tu siuntiniu,bet vairuotoju irgi daugiau,tai mazdaug po 100 turim..Man uztenka
Laba, nors ne laba
Kaip uzkniso tas lietus, tai ne tas zodis. Kiemas plaukia. Pas mane aplinkiniai kaimai irgi plaukia. Nu siaubas kazkoks, kada baigsis?
Mano vaikis mechanikas siandien uzsidirbo pinigu is savo pirmo uzsakymo. Sutvarke klientui motocikla. Kaip braske visas laimingas!
Sveikos grazuoleles,
kaip Kaledas praleidot? Ar geras buvo kaledu senis?
Mes ramiai namuose, oras buvo grazus, tai i parka visi isvaziavom su suniu pavaiksciot, tada persivalgem kokius tris kartus 😀 truputi shopinguose buvom, na o dabar Nauju lauksim.
Giega, jus i Gold gyma ejot, kas ten nepatiko/patiko? Mes dabar renkames, tai sitas man patinka kad pirtis turi, o ir netoli namu. Dabar Romforde naujas atsidare, labai gera kaina vilioja, o ir nereik pirkt ilgam laikui i prieki, bet kazi ar ten butu pirtis ir baseinas.
kaip Kaledas praleidot? Ar geras buvo kaledu senis?
Mes ramiai namuose, oras buvo grazus, tai i parka visi isvaziavom su suniu pavaiksciot, tada persivalgem kokius tris kartus 😀 truputi shopinguose buvom, na o dabar Nauju lauksim.
Giega, jus i Gold gyma ejot, kas ten nepatiko/patiko? Mes dabar renkames, tai sitas man patinka kad pirtis turi, o ir netoli namu. Dabar Romforde naujas atsidare, labai gera kaina vilioja, o ir nereik pirkt ilgam laikui i prieki, bet kazi ar ten butu pirtis ir baseinas.
Laba,
Heida, ar radot ką shopinguose? Mes, šiandien buvom, aš tik VS biški apsipirkau. O mažiui batų iš JD sport. Didieji vyrai sau nieko nerado. Kažkokie skurdūs shoppingai šiemet. Ar čia tik man taip atrodo?
Labai skurdus ispardavimai siemet, tas tiesa, pries Kaledas mes galima sakyt su geresnem nuolaidom apsipirkom, Guesse visos 3 po rankine nusipirkom uz puse kainos, VS triusu papirkom, as dar dvejus dzinsus, dvejas kelnes, pora bliusku, batus dvejus, MB marskinius, batus, kelnes , bet cia per kelias dienas ir skirtingose pardese.
Labukas
Eilej i lektuva,tai rasineju
Heida,as ir dabar einu i Golds gyma. Baseinas ten nedidelis,negilus,bet paplaukiot uztenka..yra jacuzzy.Yra po dvi pirtis-garine ir sauna-vyru pusej ir moteru.. Miterys gali nueit pas vyrus,tie nepyksta,o bobos skundzia,jei i ta puse vyr ateina.. nors i ta pati baseina pro bobas praeit reikia..
Kas mums nepatiko,kad metem ana karta,tai kabai sugede ir ilgai netaisomi treniruokliai.. Nors as ten ir neinu man nepatinka ir dabar,kad labai prastas konfikas aerobiku salej. Bet klases geros man patinka. Mb dar sake,kad prie visokiu stangu eiles buna,jei kokiu piko metu nurini..
As einu tik i klases ir dviraciu aerobika.
Kur Romforde atsidato,ten baseino ir pirciu tikrai nebus,uz tai jis toks pigus. pliusas,kad jis naujas,visi treniruokliai nuliovi,naujausi.. Toks dar yra prie Asdos link a13. ejom mes i ji.. bet kai as einu tik i klases tai man ten jos lievos pasirode,o dar laikas nekoks..Darba baigiu apie 16h klases 18 prasideda.. Grizti namo,paskui vel link darbo vaziuot.o toks laikas-trafikai... Tai va ir grizau i gold gyma
Dar prie Morisono valdiskas yra,ten ir basrinas didelis ir tt.. Gold gymas 25£, o kiek anas ne nezinau,kazkada mokejau oo 40, kai gold gymas 50 kainavo.
Eilej i lektuva,tai rasineju
Heida,as ir dabar einu i Golds gyma. Baseinas ten nedidelis,negilus,bet paplaukiot uztenka..yra jacuzzy.Yra po dvi pirtis-garine ir sauna-vyru pusej ir moteru.. Miterys gali nueit pas vyrus,tie nepyksta,o bobos skundzia,jei i ta puse vyr ateina.. nors i ta pati baseina pro bobas praeit reikia..
Kas mums nepatiko,kad metem ana karta,tai kabai sugede ir ilgai netaisomi treniruokliai.. Nors as ten ir neinu man nepatinka ir dabar,kad labai prastas konfikas aerobiku salej. Bet klases geros man patinka. Mb dar sake,kad prie visokiu stangu eiles buna,jei kokiu piko metu nurini..
As einu tik i klases ir dviraciu aerobika.
Kur Romforde atsidato,ten baseino ir pirciu tikrai nebus,uz tai jis toks pigus. pliusas,kad jis naujas,visi treniruokliai nuliovi,naujausi.. Toks dar yra prie Asdos link a13. ejom mes i ji.. bet kai as einu tik i klases tai man ten jos lievos pasirode,o dar laikas nekoks..Darba baigiu apie 16h klases 18 prasideda.. Grizti namo,paskui vel link darbo vaziuot.o toks laikas-trafikai... Tai va ir grizau i gold gyma
Dar prie Morisono valdiskas yra,ten ir basrinas didelis ir tt.. Gold gymas 25£, o kiek anas ne nezinau,kazkada mokejau oo 40, kai gold gymas 50 kainavo.
Reikia imt metam kontrakta jei nori i Gold? Mane ju puslapis nervina, nera jokios informacijos, prisijung arba uzklausa el pastu rasyk, bet jie tik vieni turi pirtis ir jakuzze.
Sveikos
Labai dosnus siais metais Kaledu senis buvo geru dovanu atvilko
Shopintis vaziuosim po nauju, nors nelabai ko ir reikia. Nu bet pabludint tikrai vaziuosim i lakeside. Jau simtas metu kai nebuvus
As po darbo namo vaziuoju.
Labai dosnus siais metais Kaledu senis buvo geru dovanu atvilko
Shopintis vaziuosim po nauju, nors nelabai ko ir reikia. Nu bet pabludint tikrai vaziuosim i lakeside. Jau simtas metu kai nebuvus
As po darbo namo vaziuoju.
QUOTE(Heida @ 2019 12 27, 18:21)
Reikia imt metam kontrakta jei nori i Gold? Mane ju puslapis nervina, nera jokios informacijos, prisijung arba uzklausa el pastu rasyk, bet jie tik vieni turi pirtis ir jakuzze.
Jo,metini turi pasirasyt.. va paskutinius kelis men mb mokejo,bet nejo Ten galima suspendint,bet..po metu jau bet kada nutraukt gali.
sestad ryte ten lietuve dirba-Neringa
O va prie Morisono mepamenu kiek pirciu,bet sauna lygtai yra.. As tada turejau trim gumam memberi-prie morisono,east hame ir barkinge,tai galiu ir su kuriuo sumaisyt
Labas rytas
Giega, namie jau patiko sveciuose
Niekada nesu buvus gyme tingiu nedraugauju su sportais as
Jaunystej dar biski palankydavau kokius sporto burelius bet ties tuom ir baigesi sportine karjera
Ka skanaus naujakui gaminsit
Giega, namie jau patiko sveciuose
Niekada nesu buvus gyme tingiu nedraugauju su sportais as
Jaunystej dar biski palankydavau kokius sporto burelius bet ties tuom ir baigesi sportine karjera
Ka skanaus naujakui gaminsit
Labukas
Sveciuose gerai,bet namie geriausia
Patiko Lenkijoj,varysim vasara dabar
Naujakui planuoju avies koja kept,jei kur gausiu nupirkt Jei ne,tai tada koki mesos gabala iskepsiu..
Dirbu siandien,biziakas..
Sveciuose gerai,bet namie geriausia
Patiko Lenkijoj,varysim vasara dabar
Naujakui planuoju avies koja kept,jei kur gausiu nupirkt Jei ne,tai tada koki mesos gabala iskepsiu..
Dirbu siandien,biziakas..