Perejau per pardes Romforde. Pirkau batus, suknia, pora bliusku - viska is Debenhamo. Patinka jus man
suknios pirkt isvaziavo Giega, o nusipirko ja Nova 😀
Laba diena
Turiu pripazinti, kad kuo as senyn, tuo labiau patinka M&S ir Debenhams. Ypac M&S tikrai gera kokybe ir nera, kad visai atsiliktu nuo mados. Klasika.
Nu vat, paziurejom vakar su vyru Tina Turner, - patiko. Tikejomes didesnio sou, bet labai geras sou buvo paskutines 15 minuciu. Vistik rekomenduoju, verta nueiti.
Nusipirkau ir as suknele Paprasta,juoda,pustom permatomom rankovem Pirkau Debenhame Bet quiz firmos-yra ir atskira ju parduotuve
Vakar uosvienes gimke kinieciuise atsventem,apsirijom nerealiai ir vsio Sacsitgalis baiges
Laba,
Kaledu gal i Ispanija leksit?
Kaledom i Lenkija
Ai jo, pamirsau.
O naujiems?
NAujus namie...Ziurejau i Ispanija,bet bilietai po 200 zmogui...Be to,ka mes ten dviese Mes iprate i kompanija,o ten max 4 zmones telpa Ai,nuvarysim koki sausi,vasari
O ka jus?Namie ar varysimt kur sventem?
Laba ryta,
Nova, o 25,26 tai gal laisvos vistiek?
Man siandien atidirbt diena ir atostogos 😉
Man siandien atidirbt diena ir atostogos 😉
</p>
Ir iki kada atostogausi kada taviskis gryzta? Planuojates ka veikt gero per sventes
Jo, raudonos dienos ir man bus laisvos. Bet tarpas tarp svenciu - dirbamas. Pries tai kompanijoj tai iseidavom pries Kaledas, ir gryzdavom tik po Nauju. O cia reiks vaziuot i darba svenciu savaite. Dar nezinau kaip traukiniai vazines
Laba,
O mes tik Kaledoms staliuka restorane esam uzsisake, daugiau matysim is eigos. Siaip nenoriu niekur pas nieka vaziuoti, jokiu baliusku. Noriu kur nors vaziuoti siaip apziureti ka naujo, su seima ramiai, tykiai pabuti.
Vakar pradejo ziureti rusu seriala, Zuki. Esat kas mate? Nu praleidom geras pora val, prisijuokem nerealiai. Yra ir youtube ikelta, jeigu megstat rusu serialus, tokius kaip Kuchnia, Hotel Oleon ir pan.