Man tik pirmom dienom sunku buvo su maistu Nez neradau normalios mesos Paskui viska atradau
As ir netrauksiu savo dirbtines, nebegaliu i ja ziuret, tik dar neradau kas atveztu i namus gyva su vazonu, teisingiau radau, bet nesiruosiu moket 60£.
Nu nejauciu siais metais jokios sventines dvasios. Ir svenciu taip nelaukiu, gal del to kad atostogu ilgu nebus
Labas rytas,
Nova, lauke puosi, ar pas tave vazone ir keliauja i vidu sventems?
Atrodo salta lauke, bet reik rengtis ir mint i darba 😏 na bet turesiu visa ilga savaitgali laisva.
As ir netrauksiu savo dirbtines, nebegaliu i ja ziuret, tik dar neradau kas atveztu i namus gyva su vazonu, teisingiau radau, bet nesiruosiu moket 60£.
Taigi duok zinot, atvesim. Ir musu fermoje yra. Rimtai, jokiu problemu. MB atvezti gali 😉
Labryt 🎈
Ner taip salta, ner vejo..Ryte net langai nebuvo apsale..
As vakar po darbo tiesiai i shopingus,nupirkau puse dovanu Mazoms mergaitems paemiau tokius vientisus kombinzonus-pizamas zveriskas-viena flamingas bus,kita stirniukas ir mano mazoji-katyte O kazin kaip j toki reaguitu 9m mergaite Tiek kad tokio amziaus tik zebras buvo ir is tu LOL ..
Labai daug namu papuostu Gal ir mane sugundys Is tikro visai lauko kokio papuosalo noreciau..
Megaujuos day off sedziu klinikoj
Limcamca, nepamirsk, kad tavo knygos pas mane. Duok zinot jei TB kada vaziuos pro sona
Heida, aha, puosiu lauke pernai vazone pirkau maza, bet tokia "netikra" eglute. Persodinau i didesni vazona tai ugtelejo gerokai per metus. Ieskojau tikros, kur LT miskuose auga, bet neradau.
Pigalica, kokiu dar augintiniu turi namie pas mus katinas ir sune
Pas mus ne salta, bet labai vejuota. Vejas tiesiog nuo koju vercia.
Heida ar toli minti? As tai nelabai toli nuo vieno darbo gyvenu, dviraciu tik 13min, eiti 25 min. O vat i kita, tai tenka valanda autobusu vaziuoti 😃
Del LT maisto produktu, tai nelabai dideli pasirinkima turejom, nes tik lenku parduotuve buvo, jie dauguma savo prekes stumdo, daznai ir ne pirmo sviezumo. Pries kazkur 8 men. bulgarai atidare savo prduotuve, tai nepalyginamai daugiau LT produktu siulo.
Ziuriu jus gan artimai pazistamos, gal visai kaiminystej gyvenat?
Papildyta:
Nova, kas atsitiko, kodel klinikoj?
Limcamca, aciu 🥰 bet nusprendem kad palauksim kol MB grys, tada ir nusipirksim, dabar tik siaip pasipuosim.
Pigalica, netoli man darbas, autobusu ne daugiau kaip 10 minuciu, pesciom 25-30, dviracio tai neturiu, bet jei ir tureciau nevaziuociau, gatve vaziuot man baime kazkokia. Mes turim akvariuma, pelke netampa, nes pas mus ciklidai gyvena, tai ten akmenys ir smelis, ir suni dar turim maziuka.
Heida, kada TB jau gryzta
Kaip mokslai vyresnelei sekasi?
Nova, 18 gruodzio jau namie bus, o vyresnei tai gerai tie mokslai, patinka jai, o ir sekasi neblogai, vis pasirodo kad atsiskaitymai visokie gerai ivertinti, ziuresim kaip egzaminai pasiseks.