Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

Šiandien juodasis penktadienis. Aš ieškausi laptopo, vyras lėktuvo bilietų. 

Atsakyti
O as o as, nusipirkau telefona, teisingiau atnaujinau plana ir paemiau nauja telefona, pagaliau sau, o ne dukrai 😛
Atsakyti

Koki pasiemei, Heida? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 29, 09:48)
<p>Laba,</p><p></p><p>Šiandien juodasis penktadienis. Aš ieškausi laptopo, vyras lėktuvo bilietų. </p>

NA ar pirkot ka biggrin.gif

Heida,man irgi vis palikimai lieka biggrin.gif biggrin.gif Nors sitas dabartinis jau grynai man nupirktas biggrin.gif
Atsakyti

Matai kaip. Mes imam sau, vaikams musu naudoti lieka. Jie turi tik korteles su labai geru planu. Bet, dickis labai nori Samsungo 10, tai vis pats pasiziuri, kad galetu prisideti prie islaidu, ir tipo, davai paimam. 

Atsakyti
Man tai MB palikimas lieka biggrin.gif Jis ima naujausia,o man lieka jo metu-dvieju senumo..Tik dabar susimaisem biggrin.gif TA prasme,jis pirko Samsunga,bet taip ir neprisipratino jo,metus atsikankino ir pardave biggrin.gif MAn neisiule niekaip,nes as kazkada taip su Sony prisizaidziau,daugiau Iphono i nieka nekeiciu biggrin.gif

Skaitet,kad ant London Bridzo vel kazkokie neramumai..Policija pasove kazka su peiliu..Marti kaip tik tuo metu ten buvo,bet metro vaziavo.SAke pranese,kad nestos tam sustojime ir kad evakuota stotis buvo..Baisu..
Atsakyti

Taigis, Lotuliukas musu ten. 

Man dukterecia is karto parase: man viskas gerai, jeigu ka. 

Atsakyti
Nejauku..Vis atsiranda kazkokiu durniu..

Kepu meduolous bandymui biggrin.gif As is vis nemoku jokiu sausainiu,tortu kept biggrin.gif Ir dabar pradzioj pradejau svert,bet paskui is akies dadejau biggrin.gif biggrin.gif Ziuresim kas gausis biggrin.gif Jei neblogai,tai sventem prikepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, pas mus gatves uze nuo sirenu. Pries tai dar zalieji prazygiavo. Tai praktiskai sirenos reke visa diena
Atsakyti
Va toki oranzini 😀

https://www.currys.c...mp;gclsrc=aw.ds
Papildyta:
Giega kepa meduolius 😀 kazkas neiprasto, va ka mociutes statusas padaro. Aisku kad pavyks, paprasta ten viskas.
Atsakyti
Bulkutes gavos,o ne meduoliai biggrin.gif Na skonio valgomi,bet norejau dadet prie dovanu,tai kazin kazin biggrin.gif Jauciu darysiu tokius sokoladonius triufelius,jau darius,skanus,grazus mirksiukas.gif

Na ka,biziakas biggrin.gif Ryte buvo 211 stopu blink.gif Baigciau kokua 19h.. bet nueme,padalino su kazkuom,tai dabar 120. Normaliai mirksiukas.gif
Ryt zada panasiai.
Visa valdzia siandien irgi darbe biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,

idomu kas su tais meduoliais ne taip gavosi, nors as pati labiau megstu kept imbierinius sausainius, man jie skaniau. 
211 stopu skamba ziauriai, o siaip realiai imanoma tiek padaryt per darbo diena ir likt gyvam.

O as dar lovoj siltai guliu su suniu pasonej.

Atsakyti