Pas mane nesikeicia niekas. Butinai pasuksiu tik isejus is darbo
Bet duosiu zinot apie pietus ar galesiu anksciau pusvaldziu isslyst
Labukas
Labai mazai darbo turiu.. Mums cia biski marsrutus isskirsto,ruosias biziajams,tai darbo juokingai.. Tai as du x i Romforda varysiu Po darbo varysiu i banja del korteles,o oaskui i meeta
Labai mazai darbo turiu.. Mums cia biski marsrutus isskirsto,ruosias biziajams,tai darbo juokingai.. Tai as du x i Romforda varysiu Po darbo varysiu i banja del korteles,o oaskui i meeta
Labas rytas
Giega, iki vakaro tada
Nu bet ir oras siandien, skesta siaures anglija
Giega, iki vakaro tada
Nu bet ir oras siandien, skesta siaures anglija
Giega, busiu 6 Romforde
QUOTE(*nova* @ 2019 11 11, 09:26)
Giega, busiu 6 Romforde
ok,tai kur eisim,kur susitinkam? Limcamca,o ka tu nusprendei?
Labukas
Na va,vakar fainai su Nova pavakarieniavom Ilgai neizsibuvom,puse 8 jau namie buvau
Mazoji gavo,tikliau pati pasieme baliona,tik ilipo i masina ir susprogo.. Visa kelia man rode-ziuret ziurek,bum buvo
Na va,vakar fainai su Nova pavakarieniavom Ilgai neizsibuvom,puse 8 jau namie buvau
Mazoji gavo,tikliau pati pasieme baliona,tik ilipo i masina ir susprogo.. Visa kelia man rode-ziuret ziurek,bum buvo
Labas rytas
Giega, tikrai fainai pasimeetinom jau seniai buvom nesimate as jau 8 namie buvau gatves tuscios, tai su busu non stop gryzau
Giega, tikrai fainai pasimeetinom jau seniai buvom nesimate as jau 8 namie buvau gatves tuscios, tai su busu non stop gryzau
Laba,
Smagiai panos jums, neilgai buvot. Kur vakarieniavot?
Tai,dviese buvom,niekas nepertraukinejo,tai greit ir paplpepejom Butu dar kas,gal ir ilgiau butume pasisedeje
Franky bennys ir buvom.Skaniai pavalgem..Aisku as norejau carbonaros,nebeturejo,tai pasiemiau pastos su grybais Irgi skanu
Franky bennys ir buvom.Skaniai pavalgem..Aisku as norejau carbonaros,nebeturejo,tai pasiemiau pastos su grybais Irgi skanu
Nova, dar karta su gimtadieniu! Kokie planai?
Nova,sveikinimai gimtadienio proga
Siandien ir pas mane svente 27 vestuviu metines
QUOTE(Limcamca @ 2019 11 14, 11:34)
<p>Nova, dar karta su gimtadieniu! Kokie planai? </p>
Dekui planu jokiu. Sekmadieni virsiu cepus pietums
QUOTE(giega @ 2019 11 14, 15:40)
Nova,sveikinimai gimtadienio proga
Sveikinu dar karta su jusu svente linkiu dar daug daug metu kartu zengt koja kojon
Dekui