Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Sachar, o visai nieko neturi kad pabutu su dukryte kol tu apsipirksi gimtadieniui?

Vairuot as labai nemegstu, teises turiu, bet jau stengiuosi isvengt kaip velnias kryziaus, LT dar kartais pavairuoju jei nepavyksta issisukt, o cia neteko vairuot.

Siandien prie vaiku mokyklos daugiabuciam susisaude kazkokie padugnes, tai vaikus uzdare mokykloj, veliau tik isleido. Kuo toliau tuo graziau darosi, ne  tik pjaunasi, dar ir saudytis pradejo vidury dienos.

Atsakyti

Girdejau per zinias, dar pagalvojau ar ne jusu puseje. As jau nebesuprantu kas vyksta pas mus, salyje. Kuo daugiau giliniesi, tuo baisiau.  :unsure:​ 

Heida, kaip sugebejai, vos imatomu sriftu parasyti? :D 

Atsakyti

Pati nesuprantu kaip as cia taip parasiau  :D 

Atsakyti

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
O mano darbas -vairuoti biggrin.gif Man tai labai patinka mirksiukas.gif Teises as cia laikiausi mirksiukas.gif Ir manau,kad cia daug geriau visi vairuoja mirksiukas.gif Bent jau uzleis ir panasiai.. Aisku visokiu yra,bet esmej geriau nei lt mirksiukas.gif

Pavargau siandien.. Oi kaip sunku po ta Ilforda maltis.. Dar kasdien vazinecisu ten,tai zinociau visas gatveles,dabar pamenu tik koki trecdali.. Tai gaunas,kad pirmyn atgal vazineju.. Va Chigvely uzsimerkus galiu varyt,ten kurkviena uzkampi zinau biggrin.gif
Ir prie namu gatve raiso,tai vaje vaje koks trafikas.. vietoj 15 min 1h vaziavau blink.gif
Atsakyti

LT gal nagliau vazineja, bet taisykliu labiau laikosi, o cia juodziai ir babajai vaziuoja kaip nori, sustoja vidury kelio kada sugalvoja, kerta dviguba juosta, apsisukineja per juostas, ziedu isvis vaziuoja kaip sugalvoja, jau man sone sedint silpna darosi, nezinau kaip reiktu paciai vairuot.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 03 21, 19:36)
<p>LT gal nagliau vazineja, bet taisykliu labiau laikosi, o cia juodziai ir babajai vaziuoja kaip nori, sustoja vidury kelio kada sugalvoja, kerta dviguba juosta, apsisukineja per juostas, ziedu isvis vaziuoja kaip sugalvoja, jau man sone sedint silpna darosi, nezinau kaip reiktu paciai vairuot.
</p>

Tau taip atrodo tik biggrin.gif Aisku visko buna,bet patikek,as uz vairo visa diena.. nu retas kas taip vaziuoja.. Va savaitgaliais islenda visokie senukai,kurie tik i baznycia vaziuoja,oi tie tai baisiai vaziuoja.. ir dar mamos su pizamom,kur mokykla uz kampo,bet veza vaikus su masina.. Tokios atsistoja viena pries kita ir nezino kaip prasilenkt biggrin.gif
As siandien po Ilforda vazinejau,vienoj vietoj puse gatves uzdaryta,kaip ir stovi sviesoforas bet as is salutines isvazineju,kur ner sviesoforo.. Lt uzsistoveciau.. nu arba naglai lyst tureciau.. o cia sustojo,praleido..

Beje,kai as salia sedejau man irgi baisiau buvo biggrin.gif Vienu ziedu sakiau gyvenime nevaziuosiu,nes atrodo kad ten belekaip visi vaziuoja biggrin.gif Ir ja,vaziuoju, ir pagal taisykles,ir jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
Giega, ar ne apie gallows corner zieda kalbi bigsmile.gif kur netoli musu bigsmile.gif jau ten kas per ziedas...man nebaisu tik su autiku pro ji pravaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir ilga diena siandien. Vaikas i zaidimu kambari issitempe mane, tai puse dienos ten pratunojau 😵 bet spejau ir torta nuoirkti, ir dujas ryte pristatys. Jei oras nepaves, tai sestadieni mini fotosesija suorganizuosiu 🤩

QUOTE(giega @ 2019 03 21, 19:26)
O mano darbas -vairuoti biggrin.gif Man tai labai patinka mirksiukas.gif Teises as cia laikiausi mirksiukas.gif Ir manau,kad cia daug geriau visi vairuoja mirksiukas.gif Bent jau uzleis ir panasiai.. Aisku visokiu yra,bet esmej geriau nei lt mirksiukas.gif

Ir prie namu gatve raiso,tai vaje vaje koks trafikas.. vietoj 15 min 1h vaziavau blink.gif

giega, o ka tu dirbi?

Jooo, trafikai cia tikrai gali is kantrybes isvesti 🙈

As nezinau is kur, bet man baime vairuoti kazkokia yra. Ir ne tik masina, bet ir dvirati, ir motoroleri, nu viska kas su ratais taip sakant 😅 niekur nebuvau patekus, bet vat sitoj srity as bijau net meginti, jau geriau ismoksiu programuoti ir knyga parasysiu 😂
Atsakyti
Labas rytas

Nu ka, penktadienis mirksiukas.gif pradejau treciadieni darbus, tai tokia trumpa savaite gavosi ax.gif
Savaitgali perkam zemiu, ir ruosim dirva darzams. Krapu dabar tik pasisesiu rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Nova, o kaip darza darysit, lysves is lentu, ar vazonus kokius, ar tiesiog paprastai?Jus jau ir pernai turejot darziuka, perdaret kazka? As noriu pomidoru ir papriku pasodint, bet vazonuose, tik va kur gaut normaliu pomidoru sodinuku, geriausia butu hibridu, tie labai gerai dera. Dabar kai isgriove namuka, man visas kampas atsilaisvino.

Sachar, man programavimas atrodo labai sudetingas reikalas, matai as mokykla baigiau dar tais laikais, kai informatikos klaseje nebuvo nei vieno kompiuterio.

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(*nova* @ 2019 03 21, 21:25)
Giega, ar ne apie gallows corner zieda kalbi  bigsmile.gif  kur netoli musu  bigsmile.gif  jau ten kas per ziedas...man  nebaisu tik su autiku pro ji pravaziuot  biggrin.gif

Ne,as apie zieda is East hamo i Barkinga biggrin.gif KAzkada ten daznai vazinedavom,tai man siaubakas buvo biggrin.gif Bet kai vairuot pradejau,tai pasirode ne taip ir baisu biggrin.gif O per tavo ta zieda kai nevairavau,retai vaziuodavau,tai nepasirode jis man baisus biggrin.gif O dabar tai baika mirksiukas.gif

QUOTE(sachar @ 2019 03 21, 22:34)

giega, o ka tu dirbi?

As nezinau is kur, bet man baime vairuoti kazkokia yra. Ir ne tik masina, bet ir dvirati, ir motoroleri, nu viska kas su ratais taip sakant 😅 niekur nebuvau patekus, bet vat sitoj srity as bijau net meginti, jau geriau ismoksiu programuoti ir knyga parasysiu 😂

DPD delivery mirksiukas.gif

As nuo dvirkos nudribus esu iki siuvimu ir tai nebijau vaziuot biggrin.gif biggrin.gif Ir i avarija pries pora metu patekus-issoko juode pries eisma,nubrauke pries mus vaziuojancia masina ir nestabdydama tiesiai i mus..MB tada vairavo..Gal jei as buciau vairavus,gal ivarytu baime,bet dabar tik pastersavau truputi ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2019 03 22, 07:58)
Labas rytas

Nu ka, penktadienis  mirksiukas.gif  pradejau treciadieni darbus, tai tokia trumpa savaite gavosi  ax.gif 
Savaitgali perkam zemiu, ir ruosim dirva darzams.  Krapu dabar tik pasisesiu  rolleyes.gif

Ogo,kokia darzininke bigsmile.gif As planuoju koki serbenta pasodint..NA gal vel avieciu,tik si karta irgi vazonuose,nes paskui priauga zoliu ir nei nupjaut,nei isravet...

QUOTE(Heida @ 2019 03 22, 08:08)
matai as mokykla baigiau dar tais laikais, kai informatikos klaseje nebuvo nei vieno kompiuterio.</p>

O as 12klasej buvau,kai ta informatika atsirado biggrin.gif
Atsakyti