Na tai ka del rytdienos?Limcamca,ka tu?
Nes noriu i gyma eit,nezinau kaii priderint
Tai meeto nebus kazko vis neiseina susiderint
Giega, tai dokus jau susitvarket Ispanijoj? Kada ten vaziuojat?
Tai meeto nebus kazko vis neiseina susiderint
Giega, tai dokus jau susitvarket Ispanijoj? Kada ten vaziuojat?
Tai ko gero nebus Limcamca pasislepe
Jau nupirkom Dabar ten uosviene,perdaze visa buta(tos agenturos is kur pirkom,ukvedys), pakeite vonioj spinteles Mes vaziuosim 22-24, nupirksim telika,sofas-lovas i sitinga. Paziuresim kaip pati lova miegame-uosviene sake,kad nebloga,su garais( irgi tas ukvedys) isvale ciuzini.. Tai gal tik koki topa ant ciuzinio nupirksim.. Dabar aiskinames kaip ten su internetu, kas pigiau,geriau,patogiau.. Ar laidini ivest ar mobilaus uzteks..
Limcamca parase atsakyma ir nuluzo SM.
Sorry, mergickos darbo dienomis neisiu vakarienes. Labai velyvas vakaras bus, paskui kita diena nieko produktyviai nepadirbsi. Tik pries iseigines arba gal tada gruodi, per atostogas.
O del meeto...tai man ir butu geriau savaitgali nors as galiu ir po darbo, tik veluociau biski
O del meeto...tai man ir butu geriau savaitgali nors as galiu ir po darbo, tik veluociau biski
1bedroomo,bet gana nemazo ploto-53 naudingo(viso62)+ 5kv terasa.
Musu jau praso dirbt savaitgaliys..
Laba,
Vakar po pietų taip galva įsiskaudėjo iki pykinimo. Ir vaistų gėriau, bet nepadėjo. Tai anksti, tik po 21 val nuėjau gult. Tfu tfu tfu, šiandien kaip ridikėlis, nors biški jaučiu, kad maudžia. Reikės vandens daugiau pagerti.
Pirkau Lidl garinį lygintuvą. Skaičiau gerus atsiliepimus, o man šiaip ir darbui reikalingas. Ai, ir senai norėjau. Bandysiu. Šiaip Lidl technika man patinka. Pamenu kai susipažinom prieš 20 metų tokią kilnojamą orkaitę pirkom. Ją iš Airijos į LT parsivežėm, paskui į Angliją atsivežėm. Jau visiškai sena, net neatsiplauna normaliai. Bet, veikia idealiai. Nesu turėjusi geresnės orkaitės pyragams ir kepiniams.
Ojei,kokia ramybe cia...
Mus kasdien gazdina artejanciu biziaku,bet kol kas tai sudeliaujam Siandien jau 14h namie buvau Na bet virs 90£ uzdirbau,o kad anksti griztu,tai tik i nauda Va patalus pakeiciau,einu kieme lapus sugrebsiu..
Dirbu dirbu.... dar trumpus excel kursus pradesiu daryt. Tai is viso laisvo laiko bus mazai
NA ka,penktadienis Visa sav mazai darbo buvo,kazin kaip siandien Bus zakon podlasti ir dirbsim iki velaus vakaro Nors niekur neskubu,jokiu reikalu siandien neturiu,bet vis tiek nesinori penktadieniais ilgai dirbt
Nova,o cia darbui reikia tu kursu,ar del saves?
Giega, aha del darbo, del saves jau tingeciau Cia reikia analizes daryt, mandresniu formuliu reikia
Klausyk, gal pirmadieni po darbo pasimeetinam tikriausiai tau patogiau nei savaitgaliais bet jei ka, kita sestadienio ryta busiu romforde gal atlektum kavos
Limcamca, ka man daryt su tavo knygom? Jei kaip, tai MB galetu sekmadieni uzvest tau
Gal kuri buvot skygardene? vnz as uzsakiau 4 zmonem,o pasirodo draugai su vaiku atvaziuoja.. i ta skygardena prisiskambint neina,parasem emaila,bet dar negavom ats.. vnz ar ileis ta 11m vaika be to nemokamo bilieto?
Si pirm gal ir isris susitikt