akar uzsirasiau i gyma Tai gerai,kad siandien laisva-vos judu Bet reik klibet iki Romfordo.. Tai to tai ano,vis kazko reikia
Laba,
Aš visiškai kapitaliai, totaliai ir virš galvos apsivertus darbais. Savaitgalį atvažiuoja draugai su nakvyne, tai bus biški poilsio. Dar penktadienį dukterėčia kažkur vežasi. MB perdažė namus, baigėm tvarkyti dičkio kambarį, taip smagu, taip šviežia dabar.
Dėl Brexit neturiu žodžių, tikiuosi tie kurie nubalsavo, dabar puikiai mato savo balsavimo rezultatus. Šitaip šalį nuvaryti
Kokia Lotuliuko auto? Nepažinčiau turbut
A, Giega tau gerai dėl gymo. Norėčiau ir aš. Bet, neturiu laiko. Tiksliau, jeigu dėliočiau prioritetus kitaip, gal ir rasčiau. Bet, mieliau imu knygą į rankas.
A tavęs nenervuoja tiek mažai darbo?
Lotuliuko masinos ir as neatpazinciau,jei ne numeriai Juk mus kazkada irgi is numeriu pazinai
Na ka,pasliauziojau po Romforda-o zmoniu o zmoniu Ir sakycoau vien pensininku,tokiu vos klibanciu.. Gal juos atveza is kokiu seneliu namu apsipirkt
Nusipirkau sportams naujas tympas,nes senas po namus sunesiojau.. Dar toki sportini bliuzona,nes tokio daikto is vis neturejau,tik sena Audimo virsu su Lietuva,o ir tas jau gerokai pavalkiotas Dar is primarko maikiu ilgom rankovem sau ir mb i darbus
Einu valgyt daryt ir.. Planuose buvo masina nusiplaut,vidu issiurbt,kiema aptvarkyt... Bet juk ir ryt laisva busiu
Giega, o kokie jusu masinos numeriai
Heida, kur dingus daug val dienom turi?
Vardinia-Mb klicka ,vardo trumpinys
Nuvariau ir siandien i gyma.. Realiai nuo siandien ir reikejo pradet,nes vakarykste trenere labai stiprias treniruotes veda.. Sitos daaaaaaug lengvesne
Esu esu 😏 nera labai daug tu valandu, preita menesi 33 val per savaite dirbau, nuo kitos savaites planuoju 44 val per savaite pabandyt. Siaip visai neblogai dienomis dirbt, kolektyvas labai draugiskas, tik kad iseini su tamsa, ir pareini su tamsa, ir tas kad maisto reik prigamint kelioms dienoms i prieki, tas jau uzknisa, nes namo parejus astunta valanda vakaro, jau norisi tik kojas istiest.
Heida,o kiek h i diena gaunas? kiek dienu i sav?
As tai iseinu su tamsa,bet griztu su sviesa Dazniausiai kokia 16h baigiu ir iki namu 15 min parvaziuot..
Bet valgyt bet kuriuo atveju darau 2-3 dienom.. Nu nekenciu virtuvej tupet
Be reikalo vakar i sportus ejau,oi be reikalo Siandien is vis klipata Ryt nepajudesiu visai O ryt penktadienis,darbo buna daugiausiai
Laba,
Tikrai, kad oho kiek jus daug laiko praleidziat darbe ir kelioneje i ji. Kur jau ten vakare maista begaminsi. Norejau Heidai sakyti, gal vyras pagamintu, bet paskui pagalvojau, kad jis gi, irgi dirba ilgas valandas ir sunkiai, tai jam irgi ne iki maisto gamybos. Negalvojot isigyti koki slow cooker arba multi cooker. Man tai jis issigelbejimas, kai laiko neturiu. Galima viska suruosti, o mygtuka ir mergickos is mokyklos grize gali paspausti. Ir vakariene gatava. Ne kasdien gal, bet nors pora kartu, - didelis issigelbejimas. Pas mus namie didziausia beda, jeigu galima ta vadinti beda, kad mes maisto negaminam keliom dienom. Kasdien - sviezu.
Is ryto su mazium ejau i parka, padejau treniruotis, kamuolius padavineti, vartuose pastoveti. Lietus purske, bet toks geras, gaivus oras buvo. Bet, matyt ta dregme taip persismelke, niekaip negaliu atsilti dabar, nors imk ir apsikabink radiatoriu
O MB dabar labai toli, jau menuo kaip nemaciau, tai gaminasi maista sau, sake tenka prisimint viska, nes gamindavo tai jis gerai, bet apleido si reikala.
As niekad negamindavau kasdien,tai mes neislepe Va kad ir dabar sau vakar sriubos isviriau,kotletu pasidariau,siandien tik pasisildyt reikia