Nova,o kada grisi?
Ka kitos veikinejat?Mes vakar kine buvom,tam Gemini Man,nieko toks,uz Ad Astra geriau..Siandien planuojam i Joker eit..Bet pirmiau i lakesida...
Laba,
as vakar su savo panom buvau Romforde, tai Tkmaxxe tiek zmoniu, kaip skruzdelyne, net nesmagu, tai tik batus pridaviau. O siandien dirbu, va toks ir veikimas
Nova,o kada grisi?
Ka kitos veikinejat?Mes vakar kine buvom,tam Gemini Man,nieko toks,uz Ad Astra geriau..Siandien planuojam i Joker eit..Bet pirmiau i lakesida...
Labas rytas
Vakar gryzau - siandien jau i darba reikia vienos dienos dar verkiant. Sunku bus is kart po atostogu darbus pradet
Laisvu dienu niekad neuztenka Tai tvarkai truksta,tai atostogom,tai poilsiui po atostogu
Siandien laisva.. Jau cakar minejo,kad bus laisvadienis,bet paskui pastrigo siuntiniai,palikom nemazai,tai kaip ir atsauke.. Bet matyt siandien is vis tyluma,tai vel ryte sms parase,kad galiu neateit
Tai varysiu iki Lakesido
Savaitgali sukeiciau batus,basankes i palepe,rudeninius i apacia.. Tai batu kaip ir pakankamai turiu
Va va, as savaitgali lysiu i spinta. Reikia vasarinius grust i spintos gala
Giega, ko i lakeside varysi? Nusipirkt ka ieskai?
Parsiveziau sloga ir kosuli is LT. Negaliu, kaip durna. Gerai kad nors tempos nera
Labas rytas merginos,
Parsiradau ir aš, iš karštosios Italijos 25 šilumos Aplankėm Puglia regioną, labai verta, įdomu ir gražu. Įsimins ilgam. Užtai dabar darbų susikaupė, kol atsikasiu
Heida, kaip tavo dukrai su transportu, nekliūna nuo tų berazumių pasaulio saugotojų streikavimo? Nova ir tau?
Oooo,o jaip cia pries isvaziuojant nepasigyrei Faina,man Iralija labai patinka
Na ka,penktad.. darbo itartinai mazai-bijo brexito visi ar ka Tik 89 stopai...tik myliu ziuriu daugoka,tai reik perziuret marsruta..
Giega, o siaip kiek stopu turi penktadieniais? Zmones neperka, taupo £ ir traukinys siandien itartinai tuscias gal vaikams atostogos prasideje 🤔
Limcamca, nea nesijaucia nieko. Net nezinojau kad jie vel streikuoja
Ka savaitgali veiksit? Ka skanaus pietums gaminsit?
Ai, ką čia girtis. Matau, kad SM paskaito nariai iš kitų temų, tai lai mažiau žino, kas bus kur.
Taaaip, Italija graži. Galėčiau ten gyventi. Gal likimas kada ten ir nuves, nes klientai italai, draugai italai. Šiaip ta pusė visiškai kitokia nei Milano. Pvz pirmą vakarą nakvojom visiškai gryname italų rajone, aš nemoku žodžiais perpasakoti to jausmo, o foto to irgi neatspindės. Kaip kokiame italų filme, kur kvartale diedukai žaidžia kortomis, laksto vespa, visi rėkauja, nors nesipyksta, geria Peroni ir valgo picas. Buvo 25 šilumos Aplankėme Barį, Alberobello, Polignane, Monopoli ir Materą
Darbo dėl Brexito nesumažėjo, kažkaip prisikaupė daug.
Nova, ne transportas streikuoja, o žalieji Londoną griauna.
Vaikų atostogos kitą savaitę.
Nepasakyciau kad tie zalieji Londona griauna. Va ka tik po langais gal 5 prazingsniavo musdami bugnais. Policijos gatveje dvidubai daugiau nei protestantu o gal cia tik pasiklyde kokie
Na ka,as jau namie Siaip vidutiniskai turiu 100-110 siuntiniu,vakar ir siandien visi kazkaip mazai turejo..Kita sav nedirbsiu trec ir ketv,tai jei bus norincih kavos pagert,galesim pasiderint
Kur vazinejau nei laso lietaus,palei namus-balos didziausios Liutis matyt nebloga buvo..
Reiktu masina apsiplaut.. Dar planuose -nagai Mb gris velai.. Patusinsiu jam astunkojuku,sau kreveciu su salotom,atsidarysim vyno ir taip pavakarosim