Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas, 

Limcamca, mama gerai. Mankstinasi grupeje, 2 kart per savaite, dar klubui kazkokiam priklauso. Zodziu, netupi viena namie tarp keturiu sienu mirksiukas.gif

Oi, labai gerai tie klubai. Mano mamukas vakar savo pamokose ismoko FB istorija uzsideti. 

Nustebom visi, bac... mociute ikele istorija su anukais :) 

Zinoma puses visko neleido isvezti mazoji. Amzinybe tu zaislu nemacius, tai taip ir pasake 'Arina labai myly mily sita zaisliuka' ir isikabinus neleido ismesti 😂 

Kur man tai girdeta  :lol: tik pas mane paaugliai, susiruosus man pravalyti spinteles, visokiu senu puodeliu, trauke viska atgal is deziu: cia skautuose laimeta, cia prisiminimas, cia tas, cia anas. Sulipo viskas atgal i spinteles  :frusty: 

Nieko, prasilaus mazoji. Darzeliuose labai moka su jais apsieiti. Svarbu, kad geros auklytes pasitaikytu. 

NA tai nei viena kavos i Romforda neatvarot?TAda as pirmiau tvarkytis eisiu biggrin.gifVA skalbenke jau ijungiau,dar patalus pasikeist reiktu.

Dirbt einam.  :oh:  :sleep:​ 

Atsakyti
LAisvadienis man siandien biggrin.gif Bet nuo sofos dar nepakilau biggrin.gif NA neskaitant,kad skalbenke jau dirba biggrin.gif
Ziurineju skuduru..MAzai mat biggrin.gif Ca sneku,kaip vsika vesiu i carbotkes,bet papildyt tai irgi reikia biggrin.gif Kazkaip Boohoo uzkabino..Bet dabar nieko grazaus neradau biggrin.gif DAbar asos perziurineju.Pora sukniu is ju uzsisakiau,labai patenkinta kokybe mirksiukas.gif

Eina Baby TV..ten dainuoja -Happy birthday to You..Mazoji-uuu juuu biggrin.gif
Atsakyti

Tai ir nebesikelk nuo tos sofkes.  :D  :D 

O, tu priziuri mazaja? Abi draugaujat? 

Boohoo man atrodo prasta kokybe. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 20, 09:56)
<p>Tai ir nebesikelk nuo tos sofkes.  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>O, tu priziuri mazaja? Abi draugaujat? </p><p></p><p>Boohoo man atrodo prasta kokybe. </p>

Na neprasedesiu visa diena biggrin.gif Va pakeiciau skalbenke,vienus sudzioviau,patalus ikisau mirksiukas.gif

Yra ir mamka,bet gi sitinge visos sedim biggrin.gif Eis tuoj kazkur pasivaiksciot,tada as tvarkytis eisiu biggrin.gif Nes dabar dulkes valai,mazji irgi valo biggrin.gif Su slapia servetele biggrin.gif Juoda stiklini staliuka biggrin.gif Tai labiau uzmozoja,nei ka nuvalo biggrin.gif

As atsisiunciau tokias vinilines kelnias,tai ju kokybe labai nebloga..Tik va kad nekvepuoja jos biggrin.gif DAr kai vesesni orai dar nieko su jom,bet kai dabar silta,tai kaip pirty su jom jautiesi biggrin.gif Apatiniu buvau atsisiuntus,tai atrodo graziai,del pasiuvimo irgi jokiu priekaistu,bet skystoki...Sleikutes nieko nelaiko..Tai dabar tik perziuriu,bet nieko nebeperku biggrin.gif Ir ta Asos irgi labiau ziuriu,nei ko nors reikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes ☺ Man visas rytas israsytas, tik kilau, greiciau indus i indaplove sukisti, lovas pakloti, mazaja aprengti reikejo. Nes kas kirpeja uzsirasius. Tai kaip vesulas 😂 ustat ir mane sutvarke ir mazytei pakirpo kirpciukus 💪

QUOTE(*nova* @ 2019 03 20, 07:51)
Sachar, va mes meetinames kas keli men. Romfordas ar toli tau? SE gyveni? Mes daug metu atgal ir SE gyvenom, netoli Lee traukiniu stoties  mirksiukas.gif

As nevairuoju, tai man su teaukiniais 1.5val mazdaug gaunasi. Bet sel mytuko galima ir nuvaziuoti toki atstuma. Jei del manes, tai man nera toli. Bet tenka dar derintis prie mazyles ritmo (pietu miegelis). Tai daug kur tenka pasirinkti namus vietoj keliones 🤔

As Erith gyvenu ;) cia Dartford, Barnehurst, Bexleyheath, ,Slade Green netoli. Kaip ir viskas netoli, bet velgi tas pietu miehelis rolleyes.gif

QUOTE(giega @ 2019 03 20, 08:56)
Sachar,o eini i koki parka,nesutinki mamu su panasaus amziaus vaikais?

Mes tai turbut neistrauksim is darzelio biggrin.gif Musiske nebijo nei svetimu zmoniu,nei vaiku...

Oi tie zaislai..3 dezes..Kaladeles tai jau turbut surinksiu ir paslepsiu biggrin.gif O tai darbas-ispilt is dezes ir kuo placiau ismetyt po kambarius biggrin.gif

Nueinam prie namu i aikstele. Kelis kart sutikau lietuvaites bet nelabai jos kalbioa buvo. Nu ir as paskui pasiutusia panele lakstau, tai Tik pora zodeliu persimetem ir tiek ;) o Arina visai neziuri i kitus vaikus, dar kaiptik mane toliau tempia, kad mamos demesi nuo jos neatimtu 😂

Kaip faina 😍 tikiuosi ir manoji persilauz.

Mano vyrui zaislai darosi skaudi tema 😂 sako jog vaiko 'turatas' daugiau kainuoja nei jo irankiai cisi kartu sudejus 😂😂😂
Atsakyti
Jooo,tu jau uz tilto gyveni,jau sunkesnis susisiekimas..Bet mes dazniausiai vakarais meetus darom mirksiukas.gif Arba kaip tik rytais biggrin.gif
O vezimo nebenaudojat?Cia ilgai vaikus vezimuose vezioja..

NA ka,mamka pati zaislus persirinko biggrin.gif Ne sakyt nereikejo biggrin.gif PAciai atsibodo rinkt.Tik va kaladeles tai paliko biggrin.gif
DAbar mazoji labai skaito knygas biggrin.gif Turi nemazai tu kietais lapais mirksiukas.gif O pasigavo ryte irankiu kataloga,tai skutu skuteliu biggrin.gif biggrin.gif

Siandien labai daug ka pasidariau biggrin.gif PAtalai pakeisti,3 skalbenkes isskalbtos,maistelio uzpirkta,vakariene padaryta,namai sutvarkyti..Tuoj visi gris ir is tvarkos ne laso nebeliks biggrin.gif
Atsakyti
Prie isvaziuodama keiciau patalyne, reiks dabar vel keist. Bartas tiek seriasi, kad baisu. Teks kist i teskines maisiuka biggrin.gif

Giega, ryt dirbi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 20 kovo 2019 - 19:28
KAip ir sakiau-tik grizo,iskart isverte deze su kaladelem biggrin.gif

Jo,Nova,ryt dirbu..

Drauge savo katina vis plikai nukerpa,palieka toki liuta biggrin.gif TAda nesiseria biggrin.gif
Musu katinas irgi seresi istisai..Ziema vasara,jokio skirtumo..
Atsakyti
Labas rytas, damos 4u.gif isleidau vyra i komandiruote, tai nuo 4val nemiegu 🙈 vis dazniau pasigailiu jog nevairuoju, kiek visko viena aplekti specia, kiek daiktu pripirkciau 😅😂 sestadieni mazosios gimtadienis, vyras tik penktadieni nakti gris, o reikia helio balionam duju nupirkti, tortuka, dovanu maiseli (butu gerai kad mazoji viso sito veiksmo nematytu, o db tikrai be jos buvimo salia neissiversiu). Teks uzsakineti delivery i namus, tik kad ne viska internete rasti kali, o ir kaina kazkodel aukstesne 🤔

QUOTE(giega @ 2019 03 20, 17:06)
O vezimo nebenaudojat?Cia ilgai vaikus vezimuose vezioja..

DAbar mazoji labai skaito knygas biggrin.gif Turi nemazai tu kietais lapais mirksiukas.gif O pasigavo ryte irankiu kataloga,tai skutu skuteliu biggrin.gif

Naudoju pilnu tempu, kitaip tektu ant ranku nesioti pastoviai, ne tokia as stipri kad visa diena atnesiot 😂 dabar uzsigeidziau vezimo kito, nu kokio velnio man jo reikia, kai 2 namie yra o ir vaikui ne uz kalnu 3m? 😅 nu bet vat naujo zaislo uzsinorejau 🙈

Skatinkit skaityma, tikrai verta ;) man9 mazoji ir knygutes megsta, jau net nesuskaiciuosiu kiek ju turim ;)

QUOTE(*nova* @ 2019 03 20, 17:26)
Prie isvaziuodama keiciau patalyne, reiks dabar vel keist. Bartas tiek seriasi, kad baisu. Teks kist i teskines maisiuka  biggrin.gif

Cia tu Barta i tekstiles maisa kisi? 😂😂😂

QUOTE(giega @ 2019 03 20, 17:33)
Drauge savo katina vis plikai nukerpa,palieka toki liuta biggrin.gif TAda nesiseria biggrin.gif

Musu katinas irgi seresi istisai..Ziema vasara,jokio skirtumo..

Vargsas katinas 🙈

Mes ir turim katina. Bet negaliu labai skustis. Zinoma seriasi bet Kazkaip neikyriai biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Jooo, Sachar su masina butu lengviau. O, tu isvis nevairuoji ar tiesiog viena auto dalinates? 

Mano vaikams siandien mokykla tik pora valandu. Svencia Purim svente. Jie persirengia visaip, buna smagu paziureti. 

Ai, tiesa, vakar vyras pirko nauja auto. Darbui. Nuvaziavo, susiderejo, viska apziurejo, tiko ir patiko. Sumokejo pinigus. Pardavejas senuciukas, atsinese raktu kruva, ai, sako kazkada buvau pametes, tai vienas raktas geras sujungtas su imobilaizeriu, o kitas lygtai ne. Bet, ai sako, pabandysiu, gal kursis. Ikiso rakta, viskas gerai, uzsikure. ATsisveikino, rankas sumuse ir isejo. Seda vyras vaziuoti, masina blokuota. Pasirodo, auto ta karta gal ir uzsikure, bet veliau viska blokavo. Tokia apsaugos sistema. Na ka, visa diena prasimale. Diedukas ir Merso servisa kviete, ir recovery ir pan. Tik vakare atblokavo. Tai tik siandien vaziuoja parsivaryti  :oh: Tai gerai, dar, kad nera labai toli. O, jeigu kokioje Skotijoje toks bajeris.  :oh:​ 

Atsakyti

Oi ne, manęs vairavimas niekad netraukė. As is tu kur salia sėdi ir masina puošia 😂😂😂 Lietuvoje tai nėra problema , o čia pradėda jaustis nepatogumas, bet drasos dar neprikaupiau kad pradėti mokintis 🙈

Limcamca, gerai kad vietoj užsiblokavo  viskas, o ne jau nuvažiavus ;) 

Atsakyti

Nesidžiaugiu ir aš vairavimu, iš reikalo. O, iš tiesų tai patogiau, tikrai. 

Kažkokia sunki diena šiandien. Daug visko dariau, pavargau. Dar vieno vaiko treniruotė laukia, bet gal į tą, jau vyras nuveš  :hmm:​ 

Atsakyti