Gavau leidima gyvent UK. Ramu dabar. Reiks nereiks - tegul buna
Koks saltas rytas. Pirstiniu reikia
Heida, kaip pirma diena praejo darbe?
Giega, bet nera taip gerai kai meto sitaip dienas. Negali nieko planuotis
Nu vis tiek darbo dienom nieko neplanuoju Tai susitvarkyt namus jokio skirtumo kada
Heida, tai kaip dabar tu dirbsi? Palauk, o kodel tu pradejei dienom dirbt? Pasiule ar pati pasirinkai toki grafika?
Dabar dirbsiu dienomis, pavargau nuo naktinio darbo, niekada jo nemegau, man labai sunku, bet nebuvo ka daryt kol reikejo i mokykla vaiksciot, ir siaip mazoji su duru rakinimu bedu turejo, dabar jau visi nemazi, todel galiu ir i dienas iseit.
Nova, tai su statusu 🍾
O pirma diena buvo labai ilga, eina sau kaip tas laikas letai slinko. Nezinau iprastines dienos rutinos, tai savo vietos nelabai radau, na bet per kelis kartus ismoksiu, chebra draugiska ir geranoriska, tai jokiu bedu, ne taip kai i naktis atejau, tiesiai i gyvaciu lizda 🥶
Laba,
Labai salta siandien. Net vaikai skundesi, ypac mazasis, kur dar be striukes vaiksto.
Na va,zinau is snksto,kad ryt laisva busiu Tai Limcamca,jei yra noro ir laiko,galim susitikt,nes as vis tiek vaziuosiu iki Romfordo-bankai,pardes
Sia savaite niekaip. Labai daug reikalu, plius susitikimai su buhaltere.
Maciau tavo drauge issiparduoda bengaliukus. Pirkit
Jau kaip ir noreciau kokio katinuko,bet dar susilaikysim
Na ka,as po darbu.. reik ir man buhalterei jau kada skambint,vis neprisiruosiu..
Turejau viena dideli ta zalia kepumo obuoli,jau minkstet pradejo,tai greit uzmakalavau obuoliu pyraga Kepa,kvepia
Tai ka prisidirbai kad meto is draugu 😂
Man mistiskai nesiseka obuoliu pyragai kept, nesu gal dar nei vieno skanaus iskepusi, praeita savaite jau toki isgirta recepta paemiau, tipo purus, minkstas, gavosi kazkokia kempine.
Kepk pagal mano is akies 3-4 kiausai,Grietines apie 250gr,cukraus 200, miltu apie 300.. Nededu jokiu sodu,jokiu kepimo milteliu,multai paprasti..Biski aliehaus ipilu.. Obuoli-rugstu supjaustai,pabarstai cukrum cinamonu,uzpili tesla ir kepi 45min 200 nei labai iskyla,nei paskui sukrenta Baigiam suryti
Turejom sveciu, tai kepiau neseniai trupini pyraga. Nu isgyre ta mano pyraga, pabandyk gal patiks toks:
https://worldrecipes...agas-su-uogiene
Tik dejau maziau cukraus ir uogienes. Uogiene naudojau slyvu ir juodu serbentu
I mesengeri imeciau rusiska obuoliu pyraga,cua drauge pagal sita kepa,labai skanus Ji labai saziningai viska susveria Man labiau tinka,kur is akies viskas
Laba,
as ir labai megstu viska is akies gamint arba kazka pakeist pagal save, beda kad ne visada pasiteisina 😂
Issisaugijau ta pyraga, turetu but neblogas, bet toks jau prabangus, sviesto vos ne du pakeliai.