Girdejau kad nebebus parduotuviu tokiu kaip Topshop, River island, Top man, Mis selfrige dar kazkokiu, jos bus tik internetines, gyvai nebebus, nebegali issilaikyt. Liks pustustis Romfordo shopingas, na gal kazkas kitas atsidarys
Kazkada irgi buvau girdejus,kad sunku islaikyt gyvai pardes,nes daug zmoniu intiku apsioerka.. Bet va Lakesido House of fraser kiek laikk jau uzsidarineja??? Kad jau is naujo visokiu daiktu atsirado
Apiplesimas tikrai kraupiai attodo..
Dabar laikrasciai raso, kad ginkluotas apiplesimas, bet nepatvirtina ar banko ar kazko kito.
Nu jo, parduotuves uzsidarineja masiskai. Kiek zmoniu liks be darbu. Baisu
Einu gult į lovą. Ogi mat nusidrėbiau šiandien kaip nežinau kas. Pas dičkį trasoje danga tokia kaip terasos, lentutės medinės. Bet, nesitikėjau, kad ten taip slidu kai lyja. Siaubas, kai vožiausi ant šono, galvą į kažkokį stulpą trenkiau, pati laikiau kavą rankose, tai saugojausi, kad neapsipilčiau. Kita ranka griūdama matyt kažkur pasirėmiau. Žodžiu, skauda abi rankas, galvą, nugarą. Mėlynių turiu
Nu, bet oras ir pagerintas šiandien. Tai lyja, tai saulė šviečia. O, dabar išvis vėjas baisulinis
Limcamca
As darbinius batus ziuriu,kad padas grubletas butu.. Nes karta irgi issitiesiau paslydus ant tokiu mazu slapiu akmenuku..
Lygtai ryt nedirbsiu.. Dar 100% negarantuoju,tureciau suzinot siandien vakare.. Tsi ar prisidetintum ryt i Romforda
Laba,
Limcamca, kaip tu? Jetus griut pavojinga, lengvai galima koki riesa susilauzyt, o juk ir siaip skauda.
Gaminu rytdienai pietus is vakaro, kazkas naujo 😁, iseinu rytoj i darba pirmai dienai.
Limcamca, kaip tu Tikiuosi niekas neluzo
Heida, tai kaip dabar tu dirbsi? Palauk, o kodel tu pradejei dienom dirbt? Pasiule ar pati pasirinkai toki grafika?
Dirbu siandien.. Vakar vakare parase,kad reiks.. Dabar planuose ketv but laisvai
Laba,
Viskas gerai, išsigulėjau ir gerai jaučiuosi. Tik mėlynės primena
Man ši savaitė labai užimta. Šalia eilinių darbų prisidėjo papildomi, ir viskas, baltos dienos nematau.
Geriau tau duotų laisvą kitomis dienomis, antradienis man pati užimčiausia diena.
Ei, sako Costa kava siandien is aparatu dalina nemokama kava.
Zinojau,bet pamirsau ir per velai priminei Buciau ryte pasiemus,nors siaip uztenka vieno puodelio
Tai va,siandien as dirbau Laisva gal ketv busiu-GAL