Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(Limcamca @ 2019 09 19, 11:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72503301" data-time="1568873420"><div><p>Aisku kavos norinciu vel nebus vartotojo įkelta nuotraukaBet as vis tiek varysiu i Romforda vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>As mielai prisijungciau, jeigu tu anksciau pasakytum, ne is vakaro. </p><p>Tau neiseitu taip? As tada pasikoreguociau laika. </p>

As dazniausiai ryte tik suzinau,kad ta diena bus laisva...jau grizineju namo biggrin.gif
Atsakyti

Bet, tai kaip nepatogu, taip. Kai iš vakaro nežinai, dirbsi ar nedirbsi. 

Na, bent jau man būtų labai didelis  minusas tokia nežinomybė. Aš mėgėja planuoti  :D  :D 

Heida, dienomis gal patogiau dirbti. Vakare visa šeima kartu  :hmm: 

Atsakyti
Man kazkaip nera didelio skirtumo.. As dirbu 4d savaitej ir kada ta trecia laisvoji be savaitgalio retai jada zinau.. Bet kai mb bet kuriuo atveju dirba visas 5d,tai as viena vis tiek niekur nevaziuosiu.. Man tas laisvadienis buna toks namu tvarkymui,nes savaitgaliu man gaila namu kuopimui.. Dar va shopinga ramiai apeit galiu biggrin.gif Nors mb megsta po pardes pasitrint,bet kartais vienai ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 09 19, 07:02)
Gal ir vaziuosiu biggrin.gif Si sestad rodo +25 bigsmile.gif Mastau kur cia nulekus mirksiukas.gif Reik naudotis siltom dienom mirksiukas.gif Nuo sekm jau lietu rodo..

Ok mirksiukas.gif as tai tikrai kita sestadieni vaziuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Heida, dienomis gal patogiau dirbti. Vakare visa šeima kartu  :hmm:

Nedaug to vakaro ir belieka, kokia astunta namie busiu, gerai kad ne 5 dienas per savaite.  Gal butu neblogai ir tos naktys, jei galeciau diena pamiegot, na niekaip man neiseina, pasnaudziu kazkiek ir viskas. Ir dar su naktinem pakalbejom, tai pas visas aukstas kraujo spaudimas, pas jaunikles ne, bet jei apie 40, tai visos skundziasi aukstu kraujo spaudimu ir kad net vaistais sunku kontroliuot. Tai idomu ar cia sutapimas, ar naktinis darbas tikrai turi poveiki kraujo spaudimui.

Atsakyti

Gali būti ir yra įtakos. Vistiek tas naktinis darbas prieš žmogaus organizmą ir visus laikrodžius eina, daugiau energijos išeikvoja. 

Praneša šiltą savaitgalį. Kokie planai? 

Laba  :4u: 

Atsakyti
Labukas

Penktad,tai kaip visada daugiausiai darbo biggrin.gif
Ryt labai noriu kur nors nulekt,tik dar nesugalvojau kur biggrin.gif
Atsakyti
Happy Friday 4u.gif

Turi turi itakos naktinis darbas. MB tikrai ta jaute, dabar jau lyg ir nieko. Organizmas priprato.

Mes sestadieni sveciu turesim. Musu Neiros "diedukai" lankyt uzsuka. Reiks papuost pana, bantikus irist biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,

as siandien laisva, tai tvarkysiuosi, kieme reik zole pjaut, dar lapu visokiu prikrite nuo kaimynu, ir siaip pasiravet, papurent, po to jei lietus prasides, tai nebebus noro po kiema kuistis. O rytoj MB dirbs, tai namie busim, sekmadieni iki shopingu planuojam pavaziuot, bet vietoj cia. Va tokie ir planai  :rolleyes: 

Atsakyti

Nova, turesi atsiusti foto Neiros su bantuku  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 09 20, 09:44)
<p>Nova, turesi atsiusti foto Neiros su bantuku  wub.gif​ </p>

biggrin.gif

koks grazus oras lauke...kaip sunku dirbt per tokius orus 😐
Siandien buvo climate change streikas centre, tai puse dienos girdejosi sauksmai ofise.
Atsakyti

Labas rytas grazuoles ☀

Atsakyti