Šiaip specialiai nieko neatsisakiau, bet maisto kiekis sumažėjo ženkliai. Visų pirma sumažėjo valgymų skaičius: neužkanžiauju nuolatos ir negeriu kavos su saldumynais n kartų per dieną , taip pat nevalgau nuo 19 val., o tuo metu būdavo toks non stop užkandžiavimas tai sūraus, tai saldaus, maisto kiekis nepadidėjo, suvalgau porcija ir nebekartoju, nevalgau triju patiekalu vienu prisėdimu, saldumynu kiekis stipriai sumažėjo.
Visgi mano atveju tai pirmas kartas, kai svoris krenta taip lėtai, arba nekrenta visai. PB pradėjau laikytis lygiai prieš du mėnesius. Per pastarasias tris savaites numečiau 200 gr ... Nesportuoju, bet daug vaikštau pėsčiomis. Maistas mano gausus daržovių, neriebus. Nepasiduodu dar, bet po mėnesio jei rezultatai bus tokie silpni, ieškosiu priežasties.
Aš kartais padarau taip: pora dienų laikausi 18/6 arba 20/4 tada grįžtu į normalų ritmą numetus kokia 0,5 kg. O šiaip tai pirmą mėnesį tik sustojo svoris augti, o kristi pradėjo 2-3 mėn, paskui ir vėl nustojo, tada ir vėl krito. Maisto kiekis tikrai sumažėjo, nes nebesinori tiek valgyti, nebent žiemą pradėsiu valgyti daugiau.