Paminklas šuniui, po žemės drebėjimo ieškojusiam išgyvenusiųjų. Tris paras jis darbavosi neėdęs ir nemiegojęs, ir nustipo nuo išsekimo. Jis pavaizduotas ir ankstesniame poste esančioje grafiti nuotraukoje.
Apsukę ratą vėl grįžtam į katedros aikštę.
Užeinam alaus va į tokią įdomią vietą, kur pirmenybė teikiama šunims
VIII-oji diena.
Banos, Ekvadoras.
Šis rytas skirtas suptis. Susiplanavom autobusu važiuoti ant kalno, ten pasisupti, pasivaikščioti, o paskui dviračiais leistis žemyn. Po pusryčių jau ėjom pro viešbučio duris, kai sutikom grįžtantį gidą. Jis, kaip nujausdamas, nuėjo patikrinti ir išsiaiškino, kad autobusas mums reikiamu laiku šiandien atšauktas.
Kąąąąąą?????
Bet yra ir gera naujiena. Jis susiskambino su kažkokiu vyruku, kuris tuoj atvažiuos ir nuveš mus ant kalno. Valio
Į viršų kylam trise + gidas. Pamatę supynes mergaitės nusprendžia tik stebėti, kaip supsiuos aš. O man kas? Kuo aukščiau ir greičiau, tuo smagiau.
Sūpynė atrodo taip:
Gaila, kad toks rūkas, na bet nėra taip, kad visiškai nieko nesimatytų.
Miestelis kažkur po kojom, 2,6km žemiau.
Uždeda šalmą (lyg jis ką padėtų kritimo atveju ).
Prisega diržais ir dar pririša (na, kad jei jau kristi, tai visiems kartu su sūpyne)
Pasodina mane kartu su turistų ne iš mūsų grupės pora ir paleidžia žemyn. Va taip:
https://www.youtube....eature=youtu.be
Kai iškėliau rankas, kartu supęsis vaikinas išvadino mane "loca", bet aš tai priėmiau kaip komplimentą .
Po didžiųjų sūpynių kylam dar aukščiau. Čia įrengtas toks a la pramogų parkas. Įėjimas - 1USD. (Ankstesnis pasisupimas kainavo 10USD). Čia irgi pora sūpynių ant skardžio, ne tokių didelių, bet vis tiek smagu. Pora nedidukių zip line linijų ir vaizdas nuo pasaulio stogo tiesiog už milijoną.
aciu uz reportaza! smagu matyti pazystamas vietas, laukiu tolesniu nuootykiu
Dėkui
O čia didžiausias veukt, kokį tik galima įsivaizduoti. Virta kiaulės skūra. Turbūt geriau badu numirčiau.
as kaip tik mieliau sitas valgyciau, negu keptas juru kiaulytes