Čia medienos pagaliukai, naudojami prakuroms. Labai aliejingi, todėl užsidega tiesiog akimirksniu. Bet va koks tai medis, pamiršau.
Koks elegantiškas dviratis
Šiandien paskutinė Meksikos etapo diena, ryt jau skirstysimės kas sau, todėl apsilankymą turguje išnaudojam apsipirkimui. Aš užsiperku jau paruoštų mole padažų - jie supakuoti hermetiškai, galiojimo laikas 6 mėnesiai. Druskytės su kirminiukais, padažo su žiogeliais, vietinių prieskonių perku. Išeinant iš turgaus ragaujam desertus. Žiauriai skanu.
Na, ir kaip gi be gėlių?
Važiujam pietauti. Pas šefą į namus. Bet. Pietus pasigaminti turėsim patys. Cooking class, taip sakant.
Šefo virtuvė atrodo taip:
Sukinėjuosi su fotoaparatu, čia ateina mano grupės vyrukas ir atveda šefo seserį. Susipažinkit, sako, jos varda Lituania. Wow. Puolu klausinėti, iš kur tas vardas toks. Pasirodo, jos tėtis labai įdėmiai sekė 1991-ųjų įvykius Lietuvoje. Ir pirmosios iš SSSR išsivadavusios šalies vardu pavadino savo dukrą. Žinokit apsiverkiau. Ir dabar, rašant, ašaros kaupiasi.
Ant sienos kabo jos diplomai: