Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2019 01 13, 18:04)
Kam reikia ugg is nordo kur po 35 ėmėm 9 dydzio, aš nusprendžiau, kad sūnui per šikarni tokia kaina😐, esu gavus skaičius, galeciau perleisti 😆 Kaune.

Parasiau Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 13, 16:04)
Kam reikia ugg is nordo kur po 35 ėmėm 9 dydzio, aš nusprendžiau, kad sūnui per šikarni tokia kaina😐, esu gavus skaičius, galeciau perleisti 😆 Kaune.

Galima nuorada kokie ugg?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2019 01 13, 17:20)
Parasiau Jums  4u.gif

Taip, jus pirma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 01 13, 17:20)
Turi laiko iki kitų metų išmokyt  biggrin.gif emu š ne batai.

Man rodos be šansų..........nes negaliu zet kaip plesia nuo kojos raistuku neatleides....sakau atplėši padus......pirkau naturino odinius, gerai, kad tik 25 eur plojau maniai liks dar sesei, nes unisex modelis...kur tau.....nuede nosis per 2 sav. Man šokas buvo kur jis tas kojas kiša.......
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 13, 16:30)
Taip, jus pirma 4u.gif
Papildyta:

Man rodos be šansų..........nes negaliu zet kaip plesia nuo kojos raistuku neatleides....sakau atplėši padus......pirkau naturino odinius, gerai, kad tik 25 eur plojau maniai liks dar sesei, nes unisex modelis...kur tau.....nuede nosis per 2 sav. Man šokas buvo kur jis tas kojas kiša.......

Kaliošiukus nupirk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 13, 17:32)
Kaliošiukus nupirk  ax.gif

Teks biggrin.gif ,
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 13, 16:30)
Taip, jus pirma 4u.gif
Papildyta:

Pas man taip baisiai nėra biggrin.gif maniškis tik visus tešlynus ir maurynus išbraido. Nežinau kur randa biggrin.gif
Nuėjau pirkt treniruočių batelių. Pasirodo vaikiški iki 40 dydžio. O suaugusiems normalių sporbų kaina blink.gif gerai kad kašio batai dar nespaudžia kažkaip įdomiai.

Beje naturino batai ir mano vaikui laaabai greit nuplyšo. Buvo akirti vaikščioti mokykloje. Baisaus baisumo patapo !!!!!

Ne, pamelavau, ten Naturino buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 sausio 2019 - 16:46
QUOTE(JMD @ 2019 01 13, 17:44)
Pas man taip baisiai nėra  biggrin.gif maniškis tik visus tešlynus ir maurynus išbraido. Nežinau kur randa  biggrin.gif
Nuėjau pirkt treniruočių batelių. Pasirodo vaikiški iki 40 dydžio. O suaugusiems normalių sporbų kaina  blink.gif gerai kad kašio batai dar nespaudžia kažkaip įdomiai.

Meslynai buvo 1 ir 2 kl. O dabar jau 4 okas iki sules 5 min. Visur asfaltas ir plytelės, batus perku i mokykla tik vienus antri po kiema.
Nu ir kai sitaip suvarė grynai iskabinta oda. Kur galima sugebėti jau atskaiciau morala ir pasakiau kitu nebus batu rudeni eisi tokiais, ned as ne batsiuvys 😁
Atsakyti
skaitau apie batus vaikams... vienintelis kam negailiu pinigu ir perku tik kokybiskus, odinius ir tt.. kojos auga, formuojasi, rubus gali paprastesnius pirkt, o va batai yra batai..
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 13, 09:50)

ir mergai paletoną 😍 tamsiai melyną
žiū, kam reikia dabar smelinis yra

https://www.jcrew.co...color_name=navy

Na va, ir vėl pražiopsojau cry.gif . Anąkart mėlynus šlavėt, o aš prisijungiau, kai jau nebeliko, šiandien su smėliniu - tas pats. Gal kuri persigalvosite, mielai perimčiau 12 d. skaičiukus.
Atsakyti
Pirkčiau vyrišką šiltą , ilgesnę S/M dydžio striukę . Tinka ir dėvėta.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2019 01 13, 18:03)
Na va, ir vėl pražiopsojau  cry.gif . Anąkart mėlynus šlavėt, o aš prisijungiau, kai jau nebeliko,  šiandien su smėliniu - tas pats. Gal kuri persigalvosite, mielai perimčiau 12 d. skaičiukus.

Nebuvo tokio dydžio 10,14 ir 16
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 13, 17:06)
Nebuvo tokio dydžio 10,14 ir 16

Tai gerai. Truputį ramiau pasidarė biggrin.gif .
Atsakyti